Ahoj lidi, chtěl bych se podělit o jednu docela nepříjemnou zkušenost.Berte ji prosím jako nezaujatý pohled řidiče-cyklisty na ostatní cyklisty.Tuto sobotu ráno jsem jel autem po Štechovické silnici směrem na Davli.Před Zbraslaví se utvořila kolona dlouhá asi 0,5 km a po chvilce mi bylo jasné proč.Cyklisté.Hned jsem věděl která bije,jednalo se o pravidelný víkendový švih pražských cyklistů.Až potud vše celkem OK.Co mě ale překvapilo,že místo aby všichni jeli seřazeni ve dvojicích (tak jako se dříve jezdilo)a při krajnici (v tomto úseku je navíc 2 m široký a-upozorňuji-čistý odstavný pruh),skupina asi 50 jezdů vytvářela neskutečnou hromadu zmítačů zabírající vpodstatě celý pruh a bránící silničnímu provozu.Proč to tu vlastně píši?Mě osobně to bylo celkem jedno,nikam jsem se nehrnul,ale toto forum celkem sleduji a vím, že tu jsou i lidi co jezdí „k mostu“. Častokrát si tu také někdo postěžuje na chování řidičů vůči cyklistům.Pokud se ale vžiji do kůže motoristy-necyklisty a navíc k tomu s nějakým mindrákem, tak tato situace byla přesně ta, která u těchto individuí dokáže nastartovat jejich agresi.Takže až zase příště někdo budete stěžovat na řidiče,vzpoměňte si prosím také jak se k nim někdy sami chováme.