Uz se nam pomalu blizi zavod na ktery vsichni nadavaji, ale nakonec ho stejne skoro vsichni jedou :) Ocekavam hojnou ucast Bikefora. Tak kdo jedete?
Uz se nam pomalu blizi zavod na ktery vsichni nadavaji, ale nakonec ho stejne skoro vsichni jedou :) Ocekavam hojnou ucast Bikefora. Tak kdo jedete?
No ja bych chtel, ale jsem z Brna. nevi prosim nekdo o nekom kdo tam jede z Brna a ma jedno misto volny?? Potreboval bych tam hodit.. Diky moc.
Hele ty ses z Brna a chces jet prazskou jo? Rekl bych hloupost, jezdej to prazaci protoze je to blizko, prestoze je to osklivej zavod…
Kasli na prahu, ja jsem z prahy a jedu do jedovnice, tam to bude lepsejsi a to mas z brna 20 km…
Přiklánim se k názoru, že trmácet se na tenhle závod (navíc až z Brna) je dost zbytečný. Myslim, že budeš zklamanej (navíc pokud si to platíš sám).
sem ti písnul maila tak na to mrkni.
já se pojedu podívat, a asi i závod…
odpovím otázkou: Jel by někdo závod, který má jen 50km, neobahuje žádná terénní zajímavosti, stojí 4(5?)stovek – tedy jako kvalitní 100km MX a ještě ke všemu se na něj hlásí hafo frikulínů? to už radši krále šumavy…
ANO
v tom případě ti ten rum do bidonu doporučuji;o)
já vím …
*doporučení se nevztahuje na Dýmáka.
Spravne, tam mame vodku.
jo, to bych měl sehnat tu 80%…;-P
Fuy ty cune.
škoda, že sem is neuložil tvoje prohlášení o tom že to vypiješ;)
Vsechno popru!
hlavně pak popři, žes to vypil;)
No prave… Ja myslim ze se takovych najde hodne. Ostatne jako kazdy rok :)
jeeeeeeeee to je v......................l bez urazky:D
Jen jednou :-)) než to zjistí sám.
odpovím otázkou : frikulín = maminky mazánek?
free cool a in
Coz uz prvni bod spolehlive diskvalifikuje :-)
Ááha :o))
Kibici nekibicuj a bez se vyjezdit na ty tvoje terenni zajimavosti
Prave jsem si polila prihlasku kavou, spatne znameni ;-(
Ty sis nalila kafe do klavesnice? :)
do klavesnice taky, bohuzel, bylo slazeny, takze se mi ted lepi prstiky. Mam prihlasku v tistene podobe ;-)
A o co jde ?
Tak o nic nejde. CP DH na Klinovci …
uvidime…
no tak po tom co jsem se dozvěděl že nám to team nezaplatí je nejspíš rozhodnuto…
Jj…
snad jedu;)
Super, doufam, ze me vezmes do haku, zkusim te uviset k ty prvni krizovatce pod prvnim kopcem :-)
novaauthorcup2 :)
No ja bych chtel jet, ale bouzel sem z Brna a nemam se tam jak dostat. Nevi prosim nekdo o nekom, kdo tam jede z Brna a ma jedno misto v aute volny?? Byl bych moc vdecnej. Predem diky…
pendolino? když to riskneš…
Ja bych jel taky radsi Meridu, u Brna, ale neni tam moje kategorie, ja sem posledni rok jeste junior.. :-( Takze nekoho z Brna prosim, jestli by me nevzal na Prazskou 50… ??? Dekuji.
taková miniankenta: kdo s přihlášených na tuhle akci si hradí startovné sám a kdo má nějakého sponzora?
docela mne to zajímá
jedu, i kdyz druhej den mam zavod v Ralsku. startovny nehradim, nastesti, z asi 20 zavodu tyhle sezony sem si platila jen Housteckej maraton, ale tam sem vyhrala za 2.misto titanovy hodinky a jiny hezky veci, takze se to asi vykompenzovalo:))))
titanový, jo? se pak nedivim, že jedeš 2 akce za víkend:-)
no na P50 bude asi velka konkurence, takze zadny sperky si nemaluju.))))
mam mini sponzora, ale prihlasen jeste nejsem, uvidim par dnu predem :-)
zdar dafe
ja jedu tak se snad v tom davu uvidime. teda doufam ze vic nez 2× (jednou na startu a podruhe v cili)
ad. darkson – startovne plati firma ale i kdyby neplatila jel bych byl to muj prvni zavod v zivote a tak na zaver sezony si ho nenecham ujit ani tentokrat.
jedu
date nekdo nejakej team? Zacu a nekdo dalsi? (nejlip tri rychlici abysme se mohli flakt :-) )
klido do th s vama pujdu, ale pojedu pomalu, zkusim to jet na pevny haitre :-D
Je to trochu tradice a trať je pro tu mojí kozu indiánskou ideální. Takže asi já. :)
uff, to zase bylo :-) Jak se vam jelo? Ja asi hodinu sem honil Goooda po polich, lesich, loukach a tech 100m se proste sjet nedalo :-) A kdyz se konecne povedlo (na Okori), tak si tam zase zacali nastupovat a znova… Prvni hodinu prum. tepovka 188, coz sem vzivote nevidel a myslel sem, ze se mi tepak zasek na 190. V tom predposlednim vyjezdu lesem mi pak seklo. Darkson + HT = Drakson! Predjel me asi 3× a pak vzdycky nejakej defekt. Kdyby ne, tak se elitaci tresou! :-) Kamose asi 10km pred cilem srazil nejakej bezdomovec s lahvacem v ruce :-) Nevideli ste ho? Stalo ho to bednu v kategorii :-( Gratulace Blackymu a Jencovi k bedne v tymech!
jsi měl smůlu, fakt jsme se potkali na trati 3×:). ale gentlemansky jsi mi nabízel pumpičku, i když jsem jí měl.
To víš Darkson je žlutá vosa z Rock Café, těm to šlape :)
Nářez:)Průměrná tepovka 188 ,hm to jsem neměl ani jako maximálku,bohužel teda.A jinak zase hrozný bomby,ale musim se pochlubit-5.celkově.Ikdyž mi kuci trošku nadávali že prej nestřídám nebo co:)
tak jsem jel i já, čímž jsem asi spoustu lidí překvapil:-).
jsem dřevo, tlamu jsem hodil hned na začátku, když jsem z 2.vlny sjížděl ty z první. při té přiležitosti se mi povedlo ohnout patku(podruhé během týdne-neuvěřitelné!). trasu jsem neznal, tak jsem chvílema váhal kudy a jednou se vracel, tak 40 km jsem jel sám, v protivětru docela pruda. ještě se nmi povedlo píchnout, ale utíkalo to pomalu, tak jsem to asi 5 km před cílem dofouk a dojel. Trať mě celkem příjemně překvapila, moře asfaltu, jinak šotolina, ale nenudil jsem se. Dokonce i 3 kopce byly:-). Příští rok dám asi repete, když už mám tu 1.vlnu. Jo a co mne celkem pobavilo, bylo složení startovního pole. prostě turistická akce. ale když už jedete závody, tak si ty brašny o objemu desítek litrů a to harampádí z nosičů můžete, lidi, sundat, ne?! :-)))
Lol, to bych chtel videt :-)
To byla kudla, prumerna tepovka 181. Jel jsem od zacatku na max, s tim, ze mi nekde dojde. Nedoslo:-) S Meeshou jsme se pekne honili. Pod tim dlouhym kopcem lesem mi dal nejaky EPO, takze jsem mu pak ujel :-) Jinak jsem velkou cast zavodu jel sam, nebo jsem tahnul skupinky. Skoro celej zavod jsem byl v okoli Bary Hanusovy, a cumel jsem jak ji to teda jelo…nastesti jsem ji v cilovy rovince predjel :-) Jinak velka spokojenost, konecne pod 2 hodiny :-) Darkson na HT je jako strela, prosvistel kolem me asi 300 m po startu, Blacky asi o 50m driv :-) Jo a podarilo se mi zariznout Buldu, toho si cenim nejvic :-))) Asi vypil moc toho piva pred startem:)
kolik si mel cas resp. jak moc ste mi ujeli? Ja mel 1:58 Mi v tom kopci seklo a kdyz sem vyjel ze zatacky, tak si byl o 200m dal
Ja mel neco pres 1:54
hele sorry, sem tam na tebe neco rval at jedes a nechas me na pokoji, ze jo? me to fakt nejelo, takhle vytuhnout, sem byl nasr…
V pohode, ja se te jen snazil nejak povzbudit :)
ty taky tahni :)))))
teda první půlku jsem myslel že se pobleju a druhou jsem čekal že mi sekne :) celkově 12 flek, avg rychlost 29,10, TF avg 179, max 196 nakonec to Tesco teamu dalo 3. flek, pozdravuju Davida Bláhu na jehož jméno jsem to jel :)
největší vopruz bylo sjíždění z druhý vlny, ovšem na slickách od Lempla to jelo tak se dalo. Překvapilo mě jak často se padalo z háku, ikdyž při tý kudle…
Gratuluju, dobry umisteni.
teda že pojedou kritici nudných rovinatých tratí P50, to bych fakt nečekala:)))).Ale gratulace všem.My sme bohuzel stihli az vlnu turistu na obcerstvovacce a to byl teda pohled – oni meli fakt KROSNY, ledvinky a nosice – asi s rizkama a termoskama.Proc za to ty lidi platej 700, to mi hlava nebere.
Mej jsem docela slusne rozjetej zavod, ale uz na 18km mi prdlo lanko od prehazovacky, takze me dojela velka skupina spolu s Blackym. Celkem nebyl problem se udrzet i kdyz jsem mel funkcni jen 3 prevody na pilach. V poslednim kopci mi ale snad vsichni ujely, 22/11 je bohuzel porad dost tezkej prevod :( Jinak jsem dojel 19. za prumernej tep 175 max 200. Byl jsem spokojenej s tim jak se mi jelo a tesim se pristi tyden na Archa maraton Brdy :)
Diky Blacky za pomoc v soutezi firemnich tymu (zdravi te David Blaha).
Jinak me se jelo taky celkem dobre. Prvni kopce jsem drtil co to slo abych se udrzel s tema vepredu ale pak jsem nejak odpadl a dlouho hledal nekoho s kym jet. Az ve statenicich me dojela skupinka ktera me ale zahy za pomoci nejakeho silnicare co se tam primotal zase hned ujela abych ji nasledne za hrbitovem v noutonicich dojel na poli. Pote jsme jeli az do sarky. Nahore na kopanine jsme dojeli otase (sfingu) ktery me rikal jestli ho dam ze sekne s kolem nastesti se to nestalo pac po sjezdu do sarecneho udoli jsem uklouzl a polozil to na sotoline, skupinka me odjela. Otu jsem znova dojel v poslednim stoupani na hanspaulku ale uz jsem nemel na to abych ho ve spurtu na pasku dal. Pro me paradni 35 misto s casem 1,48 (loni 84. → 1,58) a jiz zminovane treti misto v tymech
Ja mel skvele startovni cislo 5 :-) To bylo ale asi tak bylo vsechno. Kdyz jsem vyjel po startu ten treti kopec, myslel jsem ze se pobleju a vubec me to nebavilo. Navic mi to v tech preschlych sjezdech strasne ustrelovalo, protoze jsem si blbec prefoukl pneumatiky. Z okore byl docela hustej protivitr. Nakonec cas 1:50, 40. flek
no já jel 70psi v obou a slicky, vím o čem mluvíš :)
:-))))) 70psů tak to mě pobavilo, tomu říkám pohodlí :-) Kdybys měl defekt tak to musí vybouchnout :-o
při tý kudle ti to ani nepřijde :) jsou tady i experti co vozí 100+ do sliků na bajka…
Co jsi mel za slicky ?
Vpředu Fast Fred 2,0 raceguard vzadu rubena trilobit 127tpi medium silica 2,0
Pro mě parádní závod. Ze začátku jsem hodně cítil ranní topinky, fakt chyba, ale pak jsem pučoval pumpičku a měl minutku oraz, a pak už to šlo, jelo se pěkně. Oproti loňsku zlepšení o 16 minut a 200 míst, podíl na tom má ale počasí a hlavně slabší obsazení. Gratulace bednařům!
clovece kdyz si das rano topinky…
taky bych se chtel zlepsit o 16 min …
ty si hovado :-DDDDD
tak se to dalo. Trat se trosicku zmenila o proti tomu, co bylo pred 14ti dny. Sjezdik v Sarce, hned za startem byl trosku out – moc lidi. Kameni na Okori – pomsta cyklistum. Jinak se jelo desne. Od noci kreci v levem litku, jeste pred tydnem docela silna chripka. Do 3. kopce za startem jsem sla se slzami v ocich, tep 200 (prumer 183 – tak jsem za cely rok nikdy nejela!), predjel me tymovy kolega, no pro me peklo. Ale nejak jsem jela. Mela jsem problem s hakovanim, to zavodni pole, kde jsem jela obsahovalo zabednence, kteri se radsi nechali tahnout, nez aby mi pomohli ;-( No smrkala jsem na ne o 106 ;-) Za celou dobu jsem nepotkala nikoho znameho, az za Cicovicema Jancu na silnicce ;-) Jinak dojela jsem o 22 min lip nez loni, o necele 2 hodiny lip nez predloni a zarizla jsem Bema ;-) Gratuluji Darksonovi a Gooodovi – chrti prvni kategorie teda. Ja vedela, koho si dat do tymu ;-) Ikdyz nam to dalo jen 12. misto, bylo to hezky – priste to uz kazit nebudu ;-)
www.petebike.com/…50/index.htm
Tady je pár fotek co fotil Beeda :-)