Nepadá sníh a mě nenapadá nic zimního co by se rýmovalo…
Uštrykovat nové omrzlé vláko je však třeba :o)
Nepadá sníh a mě nenapadá nic zimního co by se rýmovalo…
Uštrykovat nové omrzlé vláko je však třeba :o)
Škoda,tak třeba na jaře,to bude inspirace víc. Ale fotka sedí :-)
Twistříku zítra se s Tomem a Darksonem k tobě přidáme.
Budem v 10h pod Bránickým Baranďákem.
Super. :)
bylo to fajn, až na ten blbej nápad s polem:D
Dneska to bylo malinový. Ještě, že jsme jeli zkrácenou verzi. Mám 90 a úplně stačilo. Vy jste to po tom poli prorazili?
Bylo to super!
Cestou necestou, polem nepolem, kilometráž byla dostačující. Měla jsem toho plné kecky… a toho bláta taky. Pole bylo proraženo a pak jsme se jeli cachtat do potoka v Modřanský rokli.
Píšu až dnes protože při zmínce o Ibisovi se Tom tak lekl že zvrhl skleničku vína do klávesnice, no a od té doby nám už doma nepíše :o)
Jedu se projet do Krčáku a na Točnou, cca od 12.
Nepřidá se někdo?
Pojeď s náma ne??
zítra budu moct až odpo..
Dneska jsem na červený směrem do Průhonic kousek za Křestlicema ve sjezdsu našel červenou zadní blikačku. Pokud vám někomu chybí, mail.
zitra nekdo na kolo?
fany pojed s nama s jecnym a medu kounice a melnicky vtelno po acku. dame dva pivovarky odfajfknes si 100+ na bajku a bude legrace:)
Hehe, tak to zní fakt lákavě…
kolik jste toho na te pulnocni vyzunkli,ze mas jeste 26 takove napady:))tak jeste jednou nekdo na kolo v lese:)
Byl jsem dneska, zejtra musim makat. :/
Tady, tady! :)
Ty Černošice z Baranďáku v 10:30, jestli je to ok.
plati
Můžu taky??
Bylo to super, dík! Těším se na příště!
dik panove.mysliveckej singl do Karliku taky super,skoda ze to konkuruje s Karlickym hrebinkem a padackem do lomu
Zdar. Ví někdo, zda bylo v Halounech zarezervováno něco pro bikery na novoroční?
Ok, tak Penďák to přes Chucka (Dorise) zařídil. Jeden stůl na naše ksichty (Penďák, Bumerangista, Paw, Hanča, Péťa), ale vejde se asi víc, nevíme, zda budou hasiči. Já dorazím s rodinkou (Péťa ve vozíčku jako jeho první vyjížďka) kolem 14–15, pojedeme jen malý okruh z Řevnic, asi kolem obrázku, na Babka a dolů do Haloun, no uvidím, jak to trefíme. Těším se na koho dorazí.
Hm. Tak to naše skupina to asi zapíchne v MMX, páč bychom se všichni nevešli :-(
Já nevím, každý rok se tam rezervoval jeden stůl a vešlo se cca 12 lidí. Předpokládám, že to bude letos podobně. MMX se vejdete určitě, je to krabice stavěná na autobusy důchodců vracejících se z Karlštejna ;) Halouny kultovka jsou ale jen jedny.
Dorazim 14–15h, klidne na stojaka :)
No vida ;) Konečně někdo další se hlásí, se těšíme.
jedu na Silvestra do Chejne
pokud se nekdo chcete pripojit a popojet budu jenom rad:)
jdu uklohnit trasu
budu v 21:00 pod barrandakem na Smichovsky strane
bude to i o kole:)
Dorazíme kolem ve 22h s Plukovníkem a Danou, ale tentokrát na čtyřech kolech. Kdyby pršelo můžeme tě vzít sebou.
Pražské automobilové vyjížďky :-)
Uvidíme se na srazu ;-)
Dneska nakonec nepojedu, kdyz jedu zitra do Haloun…
Páni, jste srdcaři, tu cestu zpět jsem Vám ale fakt nezáviděl. Doufám, že jste ve zdraví dojeli. Jinak tradičně fajn Silvestr, díky! Nějaký fotky jsou tady: http://thapsus.rajce.idnes.cz/…013_v_Chyni/
Do koho to tam radius hučí???
Myslím že to bylo opačně :-D
Madam byla totálně pod obraz…
Dojezd domů okolo 7 ráno, myslím že se zlepšujeme :-)
Kdo by se jel projet 30.?
Zajeďte do Haloun objednat stůl na Nový rok…
Kdo máte chuť jet na Novoroční blondýnu k Paviánovi do Haloun, tak přijeďte v 10:30 pod Barrandovský most na Podolské straně. Vím, že je to trochu brzo, ale potřebuju být v 15 hod. zase zpátky v Praze. Doufám, že Fanda bude mít otevřeno.
zkusim se přidat..
Otevřeno má vždy. Je to kultovka, dobře děláte.
Zítra táhnem do Haloun také. Máme sraz v 11h pod Baranďákem na straně smíchu. Předběžně jedem já, Tom, Darkson a asi Vorlík.
Super. To je rozumný čas.
Ok, tak já taky. Trasa?
Mrazek, krejcir, karlik a asi po zluty do haloun.
Super, souhlas!
No, to abych sel jeste potrenovat techniku:-).
ukaz jim ten mysliveckej trail;)at to znaj
A ty nepojedeš? Pojeď!
… Fany pojeď s náma a nedělej Zagorku :o)
Díky všem za vyjížďku, extra díky Darksonovi a Fanymu, že se hecli na Hvíždinec.
Taky se pridam.
Super novoroční… teda… měl jsem co dělat, abych do Haloun vůbec dojel. Letos předsevzetí: budu víc jezdit a dáme 3 řeky. Novou variantu „fotr řeky“ pro ty, co nemají najet, již brzy.
Hezký to bylo :o)
Díky všem a Fanymu obzvlášť za nové hezké singlíky.
Diky vsem, bylo to super, jak na singlech, tak v hospode, a dojezd pod svetlem auror v mel taky svoje kouzlo.
Kdyby náhodou se umoudřilo počasí.. kdo by vyjel o víkendu?
Co chces umoudrovat, ma byt 8 stupnu…, spalil jsem svoje novy bezky, tri reky volaji:-).
Slibují déšť..
jj, krásný nový běžky a taky se na ně můžu tak max. koukat :-))
kdyby jste si je nekupovali, tak by určitě napadlo :)
Šárce dupou v koutě nový Speedmaxy a taky jenom smutně koukaj. K tomu zaplacená 30ka, takže 1600km v pizze…
O víkendu právě zůstáváme doma, nemá to smysl ani na dvojky :/
Docela mě to točí. Pěkný svezení to bylo letos párkrát, v ostatních případech skluznice poznala středověk.
Na Šumavě a hlavně v Bodenmais to bylo překvapivě celý svátky v pohodě, ale ta Jizerka mě teda točí na max, po loňském trápení bez formy a po nemoci jsem si chtěl spravit chuť natrénovanou vražednou soupaží a nic :-/ No aspoň že zamrzlo Lipno na nordicy když už je to bída se sněhem.
tak tak, Lipno – už se na něj chystám…
Ale chce to davat pozor, po hodine jizdy nase pozornost polevila a meli jsme to I s koupackou " zachycenou":http://budejovice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?… vyznamnymi medii:-)
koukám že pán je zkušený bruslař i mediální celebrita:))
Krásná zima na trénink na kole!:))
nj ale mě stačí duben-listopad na kole. Celý rok mi přijde škoda zabíjet jedním sportem.
víš dobře že já nic jinýho nemůžu kvůli zdraví.jinak bych to dělala stejně jako vy
nj
asi my někam pojedem, ale na kole jsme nebyli od listopadu :)
Kdyby to byl předloňskej listopad, byl byhc ještě radši;o)
Ne vážně, máš nějakej návrch na trasu?
no návrh jsem měl, ale po změně předpovědi, kdy od 14:00 bude chcát už to vidím jinak :/ z celodenní akce s hospodou to budu redukovat na půldenku se svačinou.
9:30 pod barandákem na Smíchovský.
trasa cca http://mapy.cz/s/91v1
kdyby jsme měli v Dobřichovicích dost, nebo byly echt sračky dá se to výrazně krátit bud Z Klínce rovnou na Zb, nebo z Let podle vody. Hlavní je taky jak to bude bavit. Chci každopádně prubnout ten nový myslivecký v Karlíku
Vypadá to lákavě, jestli mi Em. půjčí kolo, možná bych i vyrazil, i když rýmička mnou stále cloumá.
Super.
Vážně jsem napsal „návrch“? lol..
V sobota 4.1. navrhuji FotrŘeky. Výjezd tak v 10h od Baranďáku, já bych se připojil na Zbraslavi v 10h30. FotrŘeky je volné pokračování vyjížděk „Kontrola řek – zimní varianta“ ale ještě víc pro fotry. To znamená, že i pro mírně těhotné (pány i dámy) je to ok.
Trasa bude mít za cíl dát pár „ležek“ směr Luka pod Medníkem, tam přes hupíky dolu k řece, oběd bud Kameňák nebo za hastrmanem v Třebsíně. Ultimátní cíl je za světla dát svatojánské proudy a stihnout přejet k Berounce, neb po Štěchovické je to vopruz a nuda. Nebráním se návrhům, kde to zkrátit, ale Áčko bych se snažil minimalizovat.
Kdo se přidá?
Připomínku bych měl jednu: vyhnul bych se svatojánskejm protože to bude fest klouzat.
Když bude led, tak to vynecháme. Jinak za sněhového poprašku je to již odzkoušeno. Pár metrů, kde se jede po hladkém kameni se můžou přenést, ale 95% je široký singl, kde to není více nebezpečné, než kupa pasáží na Závisti.
Viz Blackyho upozornění na počasí možná dojde k úpravě, ne-li združení s Blackyho návrhem…
Tak potvrzeno, přidáme se v 9.30 na Smíchovský straně. Blackáč bude jistě rád ;)
tak jsem zvědav kolik kusů dorazí :) zatím to je na jisto já, ty, šári, zuzi, robert
My jsme to plánovali se Strejdou. Strejďák zřejmě dorazí, Jíťa nevím.
Nene já ne, my byly s Pájou prohnat silničky a doufaly jsme, že se moc nezmažem … a to se nám stejně nepovedlo :o)
Pokud se termín přesune na příští víkend, tak se rád přidám.
Ok, s rodinou chceme dát pěšky Milešovku nebo něco podobně zajímavého. Tak pak záleží na tom, který den…
jasně, jako fotr :-) těch víkendů už na rozdávání/pro sebe moc nemám
Tak dlouho jsem ladil brzdy az mi vytekl volej:-) a plnici sada od Alligatoru je shit, takze bohuzel acko.
Zítra v 11:00 na metru Stodulky před KB. Popátecni detox. Tempo akcne laxní. Směr klasika Karlštejn, Sv. Jan, Koneprusky, nouzově z Berouna vlakem zpět…svetlo urcite s sebou…Kdo se prida? Jedu urcite, takže jde jen o to, jestli mam na Stodulkach cekat…
Pro velký úspěch zítra repete
nedele 5.1.
9:30 pod Barandákem, tentokrát v BRANIKU :)
Zb-Jiloviste-Klinec-Ritka-Revnicak-Jezirko-HALOUNY-zpet podle nálady a toho kolik se vypije :)
kdo se nenapíše na toho nečekáme
Takže ráno budeš čekat na Smíchovský;)
Tak v 9:30, a „jedno rychlý“ bych zítra vynechal.
Na mne nečekejte, před chvílí jsem dorazil :-)))
Moc fajne to bylo, zitra taky hlasim neucast, budu se jen valet. :D
Troppifrutti v Tescu nemají!!!
Takže přijímám tipy na obchody, kde se dají sehnat Haribo Troppifrutti :-)
Budu mit oci na stopkach. :)
Ted je maj nove v Lidlu, taky medvedy, happy cola a wummis :)
To jsem řekl já :)
Slušně prší, jak to vidíš?
kalíme s Robertem Zuzi a Sari u nás doma a vidíme to pozitivne, takže jedeme :)
Až vystřízlivíš, tak napiš;)
zatim to nevim mc strizlive :)
přešli jsme z vina na panaky…
Helemese :-)))
došla flaška tlm dw, takže grants no, co se dá dělat :)
chvíli jsme mysleli, že vás pozveme, ale říkali jsme si že to bude jen na chvilku… no neměli jsme pravdu :)
akce platí
Jak ste zmokli?;)
Jen na zpatecni ceste, a nebylo to tak hrozny, u nas to jistily blatniky, takze pohoda. Ovsem Robertovo mnohoderave sedlo mu moc radosti nedelalo :-D
cestou zpátky jo protože jsem se rozseděli u Paviána. ale zase cestou tam jsem konečně logicky propojil zábavnou alternativu v useku Černolice-Řitka (kolem Hrobky) takže to byla rozhodně povedená akce.
Marně vzpomínám na vyjížďku s kumpány z B-F, kdy jsem domů dorazil za světla :-)
A je fuj, jestli v létě nebo v zimě.
ano, vyjížďka je vždycky fuj
Fíha,kalit do dvou a pak v pohodě na vyjížďku,to bych už asi nedal ale tak je to v pořádku tak to má být :-)
Kolik jste toho najeli? My v sobotu dojeli na Okoř a zpátky a říkali jsme si, jak jsme dobrý, v lednu takhle jezdit :)
nic zásadního 70 v sobotu 78 včera – kolem 800m UP každý den. Ale jak to bylo proložený kvalitní kalbou tak to za víkend stačilo.
Jezdit v lednu 70 mi přijde dost zásadní. Ale vy jste holt jiná liga. Já si v neděli dala ještě výběh na velkou skálu a z toho mě teda bolely nohy víc než z kola.
když to přepůlíš hospodou a dáš si tam několik kusů uteče to jako nic :)
Program vyjížděk old school riders je prostě lety prověřená a funkční klasika :-)
Zítra po obědě pojedem s Deckardem, nejspíš směr Točná, kdybyste se někdo chtěli přidat.
Obnovuješ pravidelné čemba vyjížďky?
Zítra mám volno, jedu s Váma!
Kde a v kolik?
nějaká točná asi, brnknu :)
takže pro všechny místní nezaměstnané – je to domluveno, zítra v úterý ve dvanáct u Labutě. Směr Krčák, Točná a tak. Pokud možno skončíme do tmy … doufám :)
Kdyžs to říkal naposledy, tak mi došla energie ve světle už v půlce vyjížďky.;)
kdyby byla poobědní vyjížďka ještě čt, pá tak mi to vychází
V čt mám taky volno, klíďo bych jela ale počasí má být nic moc.
Uvidíme ve středu jestli se rosnička umoudří.
tak necháme rozhodnout počasí :-)
Zdá se, že se všichni vrátili v pořádku, ač bylo kluzko a mazlavo. Dokonce jsme přivítali dva nováčky, tak se snad nenechali vystrašit a příště se přidají zas.
Počasí vyšlo skvěle, tak uvidíme jak se to vyvrbí ve čtvrtek, kdyžtak můžeme dát repete.
Ve čt nejsem.
Dneska super, bahna tolik, že jsem nakonec myl kolo, abych z něj ty jeté desky mohl vydolovat.
Hmm … já to zítra nedám :o(
Jsem pro
to noční pršení mě do lesa neláká, jestli přestane kapat a trochu to oschne pojedu směr Slapy po A, 11:00 od Modřanského kina
Možná by se dalo.
každoaádně dnes bylo úžasně, tedy až na nebývalé množství bahna. Překvapilo mě, že někde je ještě umrzlo.
zitra nekdo na kolo?klidne neco na pohodu,vyblbnul jsem se dneska
Jo, projel bych se, co třeba Halouny?
uf tam nedojedu.ja myslel neco v blizkem okoli Prahy:)videl bych to sraz tak 10:30.kdyz neco vymyslis dej vedet
já bych jel, kde sraz?
ok.10:30 klasika pod Barandakem,Branicka strana.smer vyberem podle chuti:)
Se pridame s Jitou.
taky se rád přidám na kus cesty ..
za me dobry,dik vsem za fajn pojezd
Taky dík, dobrý! Nakonec červená nebyla tak hrozná, bahna míň než jsem čekal a chvíli po pátý jsem byl doma.
Parádní vyjížďka, ale kam ste mi zmizeli před Písnicí?
Když ty si furt jezdíš nějakými svými cestami, udržet tě je občas dost náročné :)))
za mne taky dobrý, krásnej den, bahno většinou ztuhlý. Díky za pěknou projížďku :)
Já taky ne, ale právě proto to chci zkusit;)
dneska jsem potkal snad vic cyklistu nez v lete, na velky skale 2, v tom dalsi parku 4 a i na bohnickym sjezdiku byly od nekoho stopy…nekdo z BF?
My byli na velké skále v sobotu a já i v neděli po svých. Nevím co je bohnický sjezdík.
urcite znas, ale mozna tomu nadavate jinak nez bohnicky sjezdik – http://mapy.cz/s/96Cs
Jo, podél toho čůrku od staré bikrosky?
jojo, presne ten
Jasný. Nejsem zase úplný blázen abych tam jezdila za takového mokra.
tam to mokro kupodivu az tolik nevadi
Já vím, ono tam je mokro furt. Akorát v zimě se tam nechci namočit a pak jet kolem vody v té kose domů. Od bikrosky jezdíme většinou po těch schodech – od vyhlídky vlevo.
to jsem jeste nezkousel vlastne, vim ze to tam je, ale dycky skoncim u toho potoka…
Normálka, dá se to tam valit, na fullu, na ht to asi bude trochu drncat.
kudy se tam najizdi, jak jsem vas videl tak ste mi to pripomeli, ale nenasel jsem kudy se tam najede, nasel jsem nejakou jinou co vedla az dolu a koncila pod schodama a nahoru uz se mi nechtelo to hledat
tenhle sjezd mi prijde o nicem,drnca tojo.najizdi se pred bohnickou vyhlidkou pesinkou doleva
spis me napada ze kolem bikrosky se v pulce jezdilo pres takove prudci koreny,ted pres ne tece vic potok a jede se tema kamenama vpravo.zkusim to nak obnovit
Neříkám, že je to zázrak, ale lepší než bejt mokrá :)
zitra nekdo na kolo?ne moc km,klidne i neco technickeho
Až v neděli, v 10 u kruháku v Břežanech.
hm v nedeli chci vytahnout tyrkysaka.navic v 10 Brezany to je pro me nerealne:)
Zase něco testuješ? Co tentokrát?
Co zítra Krčák, nebo něco ne moc daleko? Kdyžtak bych jel tak v 11h.
edit: spatny tyden :)
moji mili,
v sobotu bude luxusni pocasi na bajka, jel bych se projet,
treba sarka kozi hrbety unetice?
bude modro a zamrzlo, to proste musime!!
sraz kolem desitky, puldesitky pred fucikarnou?
tpx
uvidíme jaký bude plán bud so nebo ne musíme na sever, ale jeden den z víkendu pojedeme poškádlit pedály
taky uvidim jak co vypline,ale sraz vpul desitku to je zle:(
Mozna se pridam.
nejel bys?ja teda pujcil 29,takze mam jen tyrkys.pokud by nekdo zitra chtel jet pomalu.motat Krcak,Prokopak nebo tak neco jel bych
souhlas, rekni cas a kde. :)
11:00 u rybnicka U Labute.ok?
ok, budu tam, teda pokud sebou neseknu na ledu nekde. :D
tak jsem vydrzel jen hodku a pul,na tomhle kole to svama fakt nejde:)jo i chvilema jsem se bavil,teda kdyz to bylo zkopce:)dik,zas nekdy
Nj, nesmis pujcovat chrta, kdyz jedes na vyjizdku. Fajn to bylo, dokonce uz mi rozmrzly i nohy, akorat teda nejit ani na grog, tos zklamal. :)
Nepojedeš někam zítra? Není to žádná radost v tom mrazu, ale ta hodina a půl vydržet jde.
A nechceš jet na jih? Půjčuju si jednu 27,5"…
Nechci ani 27,5 ani jet na jih :)
ahoj,ja na to zitra radeji kaslu.bolej me zada a uz dnes jsem jel pod praskama.
dik zes dala vedet za normalu bych se urco pridal,tak nezmrznete;)
Ajaj, záda. Já to zkusim sama, Martin má trenažér.
Ahoj, zkusím se přidat. Počasí by mělo být kolem –6, doufám, že v plánu bude občerstvovna/ohřívárna :-)
Tak nepřidám, práce :-(
Užijte si to!
ahoj, musim to bohuzel pochladit
mam moc prace, homeoffice
sry nenadelam nic
týoku, týpku :/ když už se na to psychicky připravím tak ty takhle. no nic, alepon nás to nebude tahat z pelechu
Jsi to pochladil nějak moc, dneska v brdech na hřebeni –9, u Paviána narváno :-))
v pul treti jsem nakonec nevydrzel a vyrazil na ziletce:)
do hostiku na jednodve a zpatky
vecer mi malem upadly pracky:)
zejtra bude total kamcatka!
Na žiletku moc zima, jednou jsem to zkusil při –5 a už nikdy více…
Těžko na cvičišti.. ;-)
Dneska jsem viděl u Vltavy na ztezce jednoho co taky cvičil – šel si zaplavat :-)
Zitra to vidim maximalne na hodku v krcaku.
Uvidím,e jestli se probijem až do Haloun..;o)
sobota je predbezne jasna.takze,nedele nekdo bike?treba i do Haloun bych se vykopal
neděle bajk jedu, jestli nebudou nějaký extrasračky
Po poslední vyjížďce s tebou jsem musel dát kolo do servisu a teprve dneska se vrátilo:-D
Ale v neděli bych se na nějakou klidnější vyjížďku přidal.
ok panove dohodnem to zitra odpo.
pro Lase a Standu:zitra se pridam kvam
ok, ale nečekej žádnej motokros:)
panove a damo to bylo super,dik za prijemne pojezdeni.
jinak ma fakt prset:(kdyby ne tak zitra 11:00 pod Barandakem Smichovska strana.pojedou se same hezke veci:)
když nebude pršet, budu tam. podle Norů má pršet až odpo…
no uvidime.snad jim to vyjde.Petr se Standou tam znaj moc pekny veci
ok, pěkný to bylo:) a zase si nás pěkně vyhecoval:)
Na mě nečekejte, dnešní Halouny stačily;)
A navíc stále nemám v kupě kolo.
super to bylo, samý hezký nový věci. počasí dobrý, led a sníh mi neva, bahýnko nebylo…a Štybyho fenomenální jízdu jsem taky stihnul:-). těším se na příště
dik panove,na unor moc dobre:)
+
Díky, těším se na příště:)
kucíí, asi líp jezdíme než fotíme…a to je dobře:-D
Standa na plotně se poved, jinak fotky mizerný:). Škoda, že si nevydržel na závěrečnou malinu:). Ale bylo to fakt pěkný:).
Jsem zase o něco přišel, prosím abyste mě tam vzali příště.
Tak ta poslední fotka fakt nejde poznat :)))
takhle to vypada od profi jezdce i fotografa:)
Včera jsme na to s Lasem koukali. Shodli jsme se, že bychom to i dát mohli, když bude ve formě :)
Včera jsme na to s Lasem koukali. Shodli jsme se, že bychom to i dát mohli, když bude ve formě :)
pěkně to dává, tak snad příště:)
Popravdě, kromě tajné soutěže o nejhorší fotku na B-F nevidím žádný jiný důvod, proč je sem dáváte :-).
souhlas:)
Lepší ? ;-)
Protože nemáme vlákno pražské motopěší , tak vkládám sem nějaké foto pro účastníky nědělní akce.
Pro účastníky pražské motopěší z neděle.
Grrr INTERNET !@#$%^&*
Taky bych v neděli jel, ale spiš kratši.
Je přes 10°C. Za chvíli vyrazim směr Točná, ne víc než 30km, je to přeci jen první vyjížďka. Kdo se přidá?! Startuju z Libuše.
zitra nekdo odpo na kolo?sraz tak od 16:30–17.2–3 hodky
dik pedrovi ze se pridal
Dnes po praci, okolo 17:15 budu pod barandakem, pojedu na biku, ale po silnici, smer Kamenny privoz. Tempo treninkove ZDV, doba asi 150 minut.
V so bych jel, něco pomalu, tak od 10:00 – 11:00 hod.
V 10:00 pod baranďákem na branické straně?
budete mít už od nás předehřátý asfalt – jedeme 9,30 ze stejnýho fleku :)
pokud bys nesehnal partaky,tak nase skupina miri smer sutry:)
Up
Jel bych někam v sobotu.
Klidné tempo, směr třeba Karlštejn, nebo Kytín.
Sraz v 10 pod baranďákem v Braníku.
ahoj kdyz nepujdu do prace a nebude jina akce ve skupce bajkovani na FB rad se pridam
kde?
co kde?:))
na fb
ty uz mas fb? posledne si rikal ze ho nevedes
Zitra v 11:00 na hrazi v modranske rokli (pod libusskou skalou). Neco na pohodu smer jih.
Bezva, zkusím nezabloudit ;-)
Tak to byl ETALON pro pohodovou akci :-)
Mě tedy dost bolej nohy a to sem se trhnul už před obědem…;)
Jo, oběd byl strašně náročnej. Každých 5 minut se přesouvat za sluncem a hlídat aby se člověk nespálil. To únorový slunce už má pěknou sílu.
Tak takovehle pocasi se musi vyuzit, na najizdeni kilometru bude jeste casu. :D
Však já si nestěžuju :-)
jsem to zjistil pozdě, býval bych to s váma zkusil i s rýmičkou. kudy nakonec ?
Jenom Tocna, Halek, Apendix, vykopavky a U Hamru obed, proste na pohodu.
kurnik to jsem vás mohl někde stihnout, já myslel, že jih bude někam na kameňák atd.
Ja jsem taky vubec netusil, kam az dojedem. :D
Fajn to bylo, na kole naštěstí opravdu ani škrábanec jen já budu mít opět obtisklé kamínky v podobě modřin na stehně a rameni :o)
Opalovačka na terásce byla fajn.
Bránila jsi kolo vlastním tělem? :-)
,
Jj, i prilbu jsem měla vycpanou kamením :o)
To chápu, nejvíc mrzí ten první škrábanec. Modřiny se zahojí, škrábance ne.
to je slovo chlapa! :)
chce to pokrtit poradnym skrabancem:)
Je sucho, takže by stálo za to si dát zelenou ze Skalky než začne pršet.
Sobota 10:00 v Bráníku pod Baranďákem.
Zítra jedem.
Účastníci zájezdu: já, Tom a Darkson.
Sraz: Modřanská rokle na hrázi v 10.30h
Pěkné to bylo, počasí jarní, jen během oběda u Reného se sluníčko schovalo za mraky a od totálního prochladnutí nás zachránily jen půjčené deky. Celkem 81,5 km a 945 m nastoupáno.
jo, pěkný, na mne do oběda celkem svižný:). sluníčko nás teda vypeklo, když zalezlo jen na oběd, ale deka, kafčo a medovník mne zahřály:)
Jj, paráda :o)
V neděli bych dal Halouny zkratkou přes Hvíždinec (ne vyhlídku!) a Pišťák.
cca 10:00 pod Baranďákem v Braníku
včera navečer jsem někde v úseku Břežany-Točná-Modřanská rokle-Hodkovičky vytrousil z camelu pěněženku se všema dokladama, tak kdyby jí nějakou šťastnou náhodou našel třeba biker, a ne nějaká smažka:-/
ku.vadrát!!!
dobří lidé ještě žijí! peněženka, tak jak se ztratila se všemi doklady a penězi, je zpět…jupíííí :-))))))))))
Hezky dobrý!
Skvělý! :-)
To chce zapít :)
:D zapito důkladně
nekdo zitra bike,kdyz nebude prset.dnes odpo jsem byl a vlese krasne sucho.jen varuji boli me zada takze zadny maliny ani tempo,jen se povozit po singlikach
jestli bude rozumně tak zítra vyrazíme na pohodu z Písnice, zbytek trasy libovolný…
no zalezi kam pojede a vkolik vyrazite.Pisnice je pro me trochu zruky:)ja driv jak v 11:00nikde nebudu.kdyztak rano napiste co a jak
OK, napíšem si ráno
možná se přidám, jestli pojedete někam blízko. Jinak se mi do toho větru moc nechce.
Já mám hodně velký dilema teda :)
Asi by vyjet šlo, ale tak max na hodinu za barák
Zatím jsem se nepřesvědčil, možná odpoledne na chvíli Milíčák+Průhonice když bude rozumně?
Okolo druhé máme návštěvu, takže je to na domluvě to telefonu, jestli budu zrovna moct-anebo to dát předtím
tak to ja nic,jindy no
metrem je to hned ne…
Nakonec jsme jeli a bylo to super, a Bender pokořil jednu pěknou hostivařskou výzvu.
Up
Kdo by dal něco mírně delšího v sobotu?
Rad bych ale spise by mi vyhovovala nedele, sobotu mam volnou jen dopoledne.. :(
Přidal bych se. Mám v plánu výjezd na cca 4–5hodin
Škoda, tohle bylo trochu pozdě;)
Díky Blackymu a Šárce za odtah z Dobřichovic k Baranďáku, dost ste mi zrychlili úprk před deštěm;)
a to jak pořád říkáš jak nejezdíš a nejede ti kolo, tak jsi visel statečně. Vím jaký to je jet 30+ na AMku po Ačku :)
Nové vlákno zde .