Huráá … je tu konečně zima která pod kolem chroupe a necáká :)
Huráá … je tu konečně zima která pod kolem chroupe a necáká :)
Prvního frčíme tradičně směr Halouny, sraz u baranďáku na pískovišti v 11h.
Co zitra? Jede nekdo na bike nebo da se uz nekde bruslit na rybniku?
Jj, zítra jedem taky. Pojedem směr Psáry, Kamenice v Popovicích gáblík a přes Průhonice dom. Sraz na pískovišti v 10.30h.
Já mám v plánu se stavit na jedno s obědem ve Štiřínské stodole, nechcete přesunout oběd tam? Přeci jen Popovice jsou mimo můj akční rádius..
No tak jo, zajedem tam.
Ok, darazim.
Jupíí.
jupi a nic?:)teda
tak jsem si myslel,že vás potkám,jel jsem v protisměru,a jedinýho kolaře nepotkal,jen dvě stopy za kamenicí,u skuheře až do osnice rozryto čtyřkolkou,v15.30 řvoucí brzdy v osnici..nebyli jste to vy?
V osnici jsme to mohli byt my.
Hezky jsem vás minul o čtvrt hodky,motal jsem se okolo botiče…příští rok,mějte jak chcete
Super. Jsem rád, že to tady někdo zorganizoval, i když jsem to zprvu přehlédl.
Já půjdu možná dopoledne pěšky na Skalku s kočárkama, tak bych si hodil kolo do auta připojil se někde na hřebeni podle situace.
Dobré ráno, tak dnes do Haloun pojedem ale krapátko jsme vyměkli, pojedem nakonec vlakem a pak pěšo. Pojedem ze Smíchova v 11.57h tak jestli se někdo přidá …
pche:)nevymeknout:)
Jede jeste nekdo bike v tech 11?
cha, tak já totálně durch vyměknul už v Komořanech a přes Točnou to vzal domu. Sice jsem nedojel do Haloun, ale jsem zdravej a mám už letos odšrtnutýho Zvolouše…totál prochcaný Fiveteny uschnou tak za týden:)
hroznej humáč tohle počasí
tak dik vsem.od Zbraslavi to byla bomba,malina,luxus:)teda starnes
Vymekli v Radotine srabi!!! :D Diky za spolecnost a az bude mene sra… tak zas na kole.
i linej vocas jako ja tam dojel na kole:)tyhle km vam budou chybet v forme:)
Zpatky to uz bylo skoro suchou nohou, i na cykloztezce:-). Diky za fajn spolecnost.
nekdo o vikendu na kolo,ma bejt krasne:)
13°C a déšť? To už bylo líp dneska když bylo umrzlo..
Pokud nebude ultrahumus, tak klidne.
Takže taky nejedeš;)
Ty jsi jeste vetsi prorok nez ty vedmy z CHMU? :D
Předvídat bahno umim;)
Bahno neva…
Na cestách v lesích je bahno a led, nějak mě to neláká..
To já myslím, že snad každej, protože zveřejnit předpověď na leden ve znění: „počasí bude odpovídat roční době s možnými výkyvy teplot jak nahoru tak dolů“ umí snad každej.
na motokros se přidám:) a pokud bude hnusně můžem vymyslet brigádu…
ok lidi,navrhy?na brigadu jsem dost linej:)
cabbage:dest te bude prubezne umejvat od bahna:)
Strejdak:hele ty uz mas absenci za minule,nemuzes odmitnout i kdyby byla povoden:)
dal bych Halouny, ale ta cesta zpátky je opruz… Nebo někam blíž kde je hospoda:). Jinak ještě varianta Prokopák a stánek:)
a co dat Kamenak tam a zpet klasika pres vsechny singliky:)cesta do deste malinova:)ja uz tam nebyl ani nepamatuju,bych se i kousnul je to tak 80km ktomu se v sezone nedokopu
v sobotu tam a v neděli zpátky:), každopádně nezapomeň světlo a ráno vyrazit co nejdřív.
Proc ne, ale budem muset vyrazit driv nez v 11:30. :D
zapomel jsem ze driv nez 10 nikde nebudu:)takze redukuju na Davli tam a zpet po singlikach:)Las coz je tak 40 a to uz musis taky.
takze predbezne sobota v 10:00 pod mostem stana Branik
ok, tak na desátou a kdyžtak trasu doladime podle počasí…
a ze jsem tak smela – na jak je to dlouho? navrat se svetlama na veceri?
Návrat po zavíračce jako naposledy z Haloun :-))
nevim je spousty faktoru co to muzou ovlivnit,zaseknuti v hospode nevyjimaje:)
Diky panove, konecne jste se taky kousli a dali par km. :D Teplicko jak na jare, az na ten vitr co kacel stromy a rval strechy luxus.
a bahno zadny nebylo:)jo a kdybys furt nedefektil mohli jsme dat i ten Trestibok:)dik vsem bylo to fajn
pěkný, sice jsem měl krizovku, ale jinak super:), a Strejďák by měl zapracovat na defektech, snižuje nám avg:)
Zitra nekdo do Haloun? Pokud teda nebude prset, sraz v 10:30 u piskoviste. V nedeli slibovali ucast i Teepex, a slibotechna Karliner… :D
Říkám jasné, lidovecké, MOŽNÁ.
kdybys jel i vnedeli tak bych se nekam svezl
Taky bych hlasoval pro neděli – je rozdíl mezi 80% a 10% šancí srážek;)
Bohuzel ja v nedeli nemuzu.
bike nebo silnice?
Bike. :)
Je tam humac, takze za sebe rusim, snad priste.
Celej tejden počasí na bajk jak vyšitý…a ted tohle..už je to jak v létě
taky nevyrazime, to nema cenu v tom pocasi
trosku spamu:
ahoj zejtra jedem 4 kusy silnicka sraz 10:00 u modranskeho kina
jak rychle?
pomalu kdyz vidim ty kopce))
Asi jsem svým dotazem trochu „mimo“, ale hledám tu staré kamarády-bikery, které jsem neviděl už mnoho let. Říkají vám někomu něco přezdívky FÍRLESS, ROBÍK, MÁRTY, SNAKE, CUBE…byli to všechno kluci z Prahy. Pokud se tu někdo objeví, nebo je znáte, kontakt na mě je: petr.liska@valachnet.cz Jsem z Rožnova pod Radhoštěm.
Cus,
pořádáme kemp technického ježdění s Dušanem Mihalečkem.
Jezdit se bude 14.3. a 15.3. v Krčáku.
Všechny detaily akce jsou na facebooku, http://www.facebook.com/…32194737799/, stránka je veřejná, takže by mšla fungovat i facebookově neregistrovaným.
Počet účastníků omezen, takže se hlaště a těším se, že se uvidíme.
tonda
Pro velký úspěch jsme se rozhodli nabídnout druhý termín kempu, a to víkend po prvním (tedy 21.3. a 22.3.) . Pozvánka na fb „zde“:http://www.facebook.com/…670330431810
Up,
Už jsem dlouho nebyl na kole a v sobotu nemá být úplně hnusně.
Sraz v 10 u hřiště u baranďáku, tempo flákací a cíl někde na jihu, co nejméně bahnitější trasou (zatím mě napadá Kytín).
ehm, změna plánu, nikam nejedu.
nejel by nekdo o vikendu na pivo?treba do Haloun?
Jel bych pane, ale budu na lyžích.
:)na kolo bude casu pres sezonu dost
Já jo. Ale na silničce, protože bike bude procházet rekonstrukcí kvůlivá blížíímu se LiP :-)
sobotu nebo nedeli? Spis v sobotu bych ty Halouny dal, i s +1.
je to predbezne,ale klidne vtu sobotu.teda jestli je +1 chrt jako ty tak se mam na co tesit:)
bych se přidal/brzdil..domácí bahno už mě nebaví
Taky bych jel v sobotu.
Jestli je Natalia chrt nechci posuzovat :) Kazdopadne pocitame se sobotou, odjezd od Barandaku vzhledem k rocni dobe zimnimu casu klidne i driv, 9:00 nebo 9:30?
ok takze sobota,barandak,branicka strana.teda jen ten cas:)ja 9 teda urco nedavam.9:30to bych se musel hecnout.10ata by byla rozumna,ale necham to na vetsine at se vyjadri
10 pro vás,pro mmne 10:30 u zbraslavského mostu(pokud cesta nevede jinudy)???????
Taky se asi doplazim.
tak nakonec nejedu :( prace a silnicka
v poho;)jindy.
nikdo jiny se k casu nevyjadril takze to plati a v 10 cau
Právě, proto bys to mohl přesunout na neděli, v sobotu mám ještě nějakou práci.
Sobota v 10 a hotovo. :)
Počkám pod Zbraslavským mostem. Uvidím, jestli to s Váma dám, v týdnu mě měnili čočku v oku, tak nevím, co uvidím. Když tak se trhnu.
vpohode jsi to dal i s novym zamerovacem:)dik vsem,rad jsem vas zas videl
Uff, to byla nakládačka :-)) Nové oko v pohodě, teď už můžu klidně podat přihlášku k odstřelovačům :-). Fotky jsou tady: http://thapsus.rajce.idnes.cz/…virak_sezony
Hezký..nějak náročny po zimě.. fotky s popisy super,kdybych zapoměl!
kládička napohodu
Byli jsem tam minulý week, bláto i pod batohem :-) Zítra Okoř, Kralupy
Paráda, děkuji pánové, zase příště. Mě to nakonec s přesunama po městě dalo první letošní kilo.
Já bych jel.
Moožná v neděli když mě přejde rýmička..
kdybys měl chronickou tak tě zastaví jen déšť nebo úraz…řekni rovnou,je to daleko
nekdo o vikendu na bika?singliky a tak v lese se placat.je to tu nejak mrtve:)
Jo, to by šlo, pane :)
ale placat!ne at se prasi za kocarem jak je u tebe obvykle:)den a cas jeste dohodnem podle ostatnich.tedy jesli nekdo dalsi bude?
chce to oživit,kdyby plácat(koleno ještě není ok),už máte představu?
bude nějaká velikonoční??…jeden trápcí se astmatik by se přidal, ale kopce, které miluji jsou pro mě utrpením…, to by muselo být „superhlemejžď“ tempo
Tak určitě:) Už jsem překročil určitý věk a to pak začneš zpomalovat… (minimálně na fullu). Jinak mně by se to hodilo nejlíp v neděli, ideálně jihozápad, ale s trasérem tvého formátu klidně i jinam:)) Na sobotu odpo to vypadá na rodinnou sešlost, to jedině na sever a musel bych se odpojit během dne. Co ty, případně ostatní, na to?
Zni lakave, ale mam tlumic u zitnyho a ten zjevne nespecha, takze jindy, na orbee bych si to svama uz neuzil.
tlumič z Patriota???
jj, uz s vama na vyjizdce jsem si stezoval, na reklamaci to maji 2 tydny a zadny info zatim
jo vzduchove tlumice:)neni nad pruzinu
nj, taky premyslim ze si najdu nejaky velky levny pero a dam ho tam nez dostanu zpet zehlicku
Jaky potrebujes? Vali se mi tu foxrp2 190mm, klidne pujcim.
bohuzel 216
Nj, na delce zalezi :)
jejej,nedele uz mam dohodle kolo s kamosem.tak pojedu zitra na Tocnou a okoli.tak jindy pane,ale alespon jsem to tu trochu rozpohyboval ve psani:)
Nejspíš bych se v neděli také přidal.
Už jsem myslel, ze se tu na kole jenom hopka, ale vypadá to, ze snad taky jezdí :)
nedele nemuzu nic slibit,jedine ze by to kamos zrusil
Já, já, já bych jel. V kolik a kde?
Tak nakonec jedu s harantama uzavrit zimni prkno sezonu na Klinovec.
Takze ja neee :(