Máme tu jaro, jak se zmínila Medunka zde je na čase se po kruté zimě sejít a poklábosit. Obvyklým a osvědčeným místem srazů bývá hospoda Pod Hrází
Pokud je to pro někoho daleko – navrhněte něco jiného.
Nějaké termíny pro první setkání?
sel bych poklobasit
a pod hrazi neni spatna lokace:)
Co ve středu nebo ve čtvrtek zase decentní ochutnávku piv U Slovanské lípy? Na čepu budou určitě nějaká nová piva..:-)
pred tim muzu pojezdit na Hostiku:)Pod Hrazi +1
Čtvrtek 25/4 Pod Hrází?
Poslední soustředění před LiP?
z hospy rovnou na start? russian style !
Chci běžet ty Komořany ve čtvrtek. Asi až po lost se tam konečně podívám.
Tady ticho po pěšině… je to dneska nebo jo? Možná bych se cestou domů zastavil, tak jestli tam někoho najdu.
Hostivařský pivovar http://www.pivovar-hostivar.cz/…eviraci-doba
pokaždý když běžím/jedu okolo, mají nějak podezřele plno a vždycy parkoviště plné pašíků… holt blízko golfovému hřišti :-) ale celou zimu jak to stavěli, jsem si brousil na ně zuby, tak snad najdu chvilku na vyzkoušení
kluci architekti už neví do čeho by píchli a co jim u domu chybí :)
Tak jsme se shodli na srazu ve čtvrtek 30/5 v hospodě Pod Hrází . Sejdeme se kolem 18:00, rezervovat se nic nebude, účast hlásit netřeba, setkání je samozřejmě open pro kohokoliv, kdo má chuť posedět a pohovořit…
Můžu jen sedět, pít pivo a nehovořit? :)
jakože několik exáčů a pak umakart?
to je přesně můj styl :)
Kurnik, rád bych zašel, od 20h jsou přihlášky na Bike Adventure a od 18h start, tohle vypadá jako nenápadná eliminace soupeřů:-D letos chceme prvně jet a nevím jak rychle se obvykle zaplní startovní pole? Nemáte někdo zkušenost? Stačí se hlásit až ráno nebo radši ještě ten večer?
vetšinou to trvalo týden. Ale naposledy jsem se hlásil před milionem let, padruhé jsme dostali wild card od Meridy. Letos nečekám, že to bude one-day fofr, protože se to koná v celkem kopcích a dost daleko od Prahy.
nepodcenuj jesenicke bikery, vsichni se tam chystaji :)
Mno, předpověď na zítřejší odpoledne a večer není nic moc, má pršet a podle některých serverů dokonce i lejt. Neposuneme to?
jj, jsem z toho ve velké depresi
Posunem. Třeba někam pod střechu;)
Mno, protože předpověď se nelepší, spíše naopak. Zítřek tedy rušíme a vymyslíme nový termín.
Co to dat do hospy pod strechu? Treba Rybarska basta 50m od puvodniho srazu?
Tak ono jde sedět pod střechou i v původní. Důvod je ten, že málokomu se chce jet v lijáku do hospody, pak tam mokrej sedět a v dešti jet zpátky domů. Jet tam autem postrádá smysl. Pokud se někomu Pod Hráz chce, ať tam klidně jde, já na to kašlu :-)
asi tak
no zrovna vy dva byste tam byli za 15 min tramvaji :)
Máš recht, to počasí fakt dost nepřeje, držme palce, aby bylo kde ten přeložený sraz uspořádat:-(
Co takhle vyuzit pocasi a ve ctvrtek se srazit nekde, kde neni pul metru bahna?
Máš tip kde?
Muzem znovu zkusit http://www.svijanskabasta.cz/…istorie.html
Tak proč ne. od 18:00?
U me dobry.
Najdu nějaký pojízdný kolo ať tam nemusim autem:-D
p.s. nebyli sme tam už jednou?
dobré pivo kdekoli zde Lípa, Benne, Blesk, Bansetové, …
ale to je všechno sans velo. S kolem by šlo třeba Na květnici, nebo tak něco
neslo by to dat pristi tyden?
byl bych pro.
Zatim tam neco mam, zkusim to prelozit.
PRESUN SRAZU NA PRISTI TYDEN VE CTVRTEK 20.6. OD CCA 18h. POD HRAZ
Hm, pokud nebudu muset honit něco před dovčou, tak bych se stavila.
Bohužel, nevyjde to. Jak jsem říkala – stres před dovolenou.
zdar, „naberate“ aj novych clenov? ;-)
Jistě. Heslo je „tak jsem tady na ten sraz“. Pak zazpíváš písničku, koupíš rundu panáků a bude ti dovoleno stát ve druhé řadě. Příště už si budeš moct i sednout :-)
to snad není možný :/ jedinej termín kdy nemůžu. Se nedá nic dělat no. Vyšlu alespoň Šári, když bude v ČR.
Tak ještě můžeme vyzkoušet původní termín – t.j. dnes;)
Přijdu aspoň na chvíli, ale nebudu pít pivo. Ani panáky. Od 20:45 důležitý match hanspaulky…
Tak to právě musíš adekvátně potrénovat, no ni? :)
S jeho ultrapuristickym pristupem k dopingu si nemuze dat ani maly pivo ;-)
No, teď koukám, že pro fotbal není alkohol zakázanou látkou, tak možná jedno malé… :-)
ani malý nealkoholický ;-)
UP
Mimochodem Pod hrází není Pod vodou, dneska jsme tam byli na rychlej řízek k večeři:-)
Rizek v blatovem testicku;-P?
Tak zítra..
počítám s tím a kolem 7 tam budu
nedorazím, tady je zle
Není důležitější, jak je TAM?
Mám v plánu jet na silničce do práce,tak se na zpáteční cestě stavím..
Taky se stavim, ale nejspis dorazim az kolem pul osme az osme. Vedro…
Takže se sraz posunuje na 19.00
Kdo plánoval přijet dříve, může si hodinu brousit singlíky na přehradě, jak na to, je popsané v tomto vláknu
Díky za radu :-)
Hele..
Bohužel, nemám k dispozici scanner. Je to číslo z prosince 1993 :-)
Já scan tohodle možná někde mám, se kouknu