Ahoj, znate nekdo nejaky tuhy predstavec delky 110–120 mm pro 35mm riditka na mtb. Tento Deda ( ano vim ze je road) se , kdyz za to vezmu ,docela krouti. Delka a posaz je ok, jen ta tuhost … klidne i koupim nebo vymenim.
Ahoj, znate nekdo nejaky tuhy predstavec delky 110–120 mm pro 35mm riditka na mtb. Tento Deda ( ano vim ze je road) se , kdyz za to vezmu ,docela krouti. Delka a posaz je ok, jen ta tuhost … klidne i koupim nebo vymenim.
Mohu se zeptat nac davat 35mm riditka na silnicni delku predstavce?
Vzhledem k tomu ze prumer 35mm je provozovanej na kolech do tezkyho terenu kde je predstavec zritka kdy delsi nez 70mm dost pochybuju ze 120/35 existuje.
dobrý dotaz, taky ,mě to přijde na palici ta delka
Je to volovina, ale existuje viz níže.
To máš blbé, 35mm je aktuální trend společně s krátkými představci, navíc to přichází od EN/DH, takže dlouhé moc nehrozí. Pokud ti nevadí úhel tak KCNC.
Diky za tip na to KCNC. Jsem se nechal unest trendem 35mm riditek. Mam k nemu 80 mm predstavec ze setu, no ten mi prijde kratky a proste ta 110 mi sedi vic. Myslite ze muzu ocekavat nejake zhorseni krouceni ci destrukci, uz se to nekomu stalo?
Jestli to mas na XC tak bych se toho asi nebal.
+1
Jo jo takovy lehky xc, nic divokeho, asi posetrim na ten kcnc, snad za ty prachy bude tuzsi nez ten Deda.
Jestli nebude jednodušší dát tam 31,8kovej představec a rajdy........
+1 nez predstavec za 2,2K. Jake tam mas riditka? Hlavne KCNC ma uplne jiny uhel, nechces vyfotit cele kolo?
EDIT: vlastovky a predstavec –17°no to by byl tezky ulet…
Tak Deda ma 82 stupnu a mam ho dany samo obracene ( holt zariznuta vidle, tak honim vysku, proto i ty vlastovky). Kolo klidne blejsknu, ale zitra.
To je taky reseni, hold jsem se chtel chytit na modni vlne 35 mm :-) Jako 31,8 mm predstavcu mam dost, nicmene kdyz k tomu poridim nove vlastovky, tak jsem skoro na cene kcnc a budu jeste muset preskladavat vsechno na riditkach ( z jednech na druhe)
Jeste koukam na ten kcnc a ten na vidlici ocekava prumer 31,8 mm to je klasika? ( mam Rebu, ale ted nemam kolo doma)
Houby, steerer diameter tam ma klasicky 1+1/8". Tech 31,8 je mozno pouzit riditka s prilozenou redukci
Ok, dik koukam jen na telefonu…
To ja taky. :)