Přehrátí firmware u iriver T20

21 nepřečtených
  • wda

Zdravim! Předem se omlouvám za offtopic, ale v historii jsem nic uspokojivého nenašel. Teď k věci. Chtěl bych poprosit majitele přehrávače iriver T20 (nebo jiných) o zkušenosti, návody a postupy s přehrátím firmwaru. Nikde na netu jsem to nenašel. Asi málo hledal. Dík

0 0
    • Biker jak Pes  

Mám discmana od Iriveru, ale o přehřátí firmwaru jsem ještě neslyšel. IMHO to je nemožné. :D Firmware je něco jako software, akorát to není v PC ale v přehrávači. Možná, že se pletu já. Když tak mě opravte … ;)

0 0
      • Splinter  

I na tom tvým to jde, vypálíš na cd a on se s tím popere už sám.

0 0
        • Biker jak Pes  

To vím, sám si to natáhne a pak se sám vypne. Ale pořád mi nejde do hlavy, jak se může přehřát program. To je blbost aby se přehřálo něco, co fyzicky neexistuje … ;))

0 0
      • wda  

Právě že irirver i přímo podporuje a vydává oficiálně firmawary, ale nikde jsem se nedočetl postup. Samotný soubor mám, ale nevím jak a kam ho nahrát.

0 0
        • Biker jak Pes  

To máš CD přehrávač nebo MP3 ? Jestli CD, tak ho vypal na CD, nejlépe na RW, hodíš ho dovnitř a jak říká Splinter: sám se s tím popere a pak se vypne. Trvá to chvilku… ;))

0 0
      • F3nd3r  

Něco co tam není? Samozřejmě, že se to dá přeflashovat, je to v podstatě OS toho přehrávače. Jestli správně vidí, nejde o discman ale o mp3 ale i discmana by se jeho čip dal přeprogramovat.

0 0
    • wraith  

Firmware by měl jít přehrát přes USB kabel, když sem si chtěl kupovat přehrávač, dost sem o tom čet, ale rači sem si koupil sluchadla k telefonu a poslouchám to na něm…na tom taky jde přehrád firmware :P moc sem ti asi nepomoch co :D

0 0
    • Rolei  

Nevím o tom nic, ale že by mapř. „iriver T20 firmware“ vygůglilo málo odkazů se mi nezdá :-o

0 0
    • Crempa  

vsechny firmwary najdes na www.iriver.com co jsem koukal je tam i na tu T20 ale pres rok starej tak nevim zda ti to pomuze..

0 0
      • wda  

původně v přehrávači je 1.0 … poslední co jsem stáhnul je 1.71, jenže nevím jak ho přehrát :-/

0 0
        • Crempa  

vsak tam je ke stazeni i updater www.iriver.com/…p_detail.asp?… jsou nejake dve verze ci co a podle toho pak dal postupujes, nevim iRiver nemam jen koukam co tam pisou :-) jinac ten updater bude aplikace kterou zapnes, pripojis prehravac do USB a spustis to, vetsinou jsou tam pruvodce velkym pismem i pro uplne analfabety, to zvladnes :-D

0 0
          • wda  

ten soubor co tam je, je jakási utilitka na správu souborů v přehrávači :-/

0 0
            • sway  

stahni si iriver plus 2 (to je imho ta utilitka), dej options->firmware a melo by to byt.

Kdyz selze kladivo, je nacase precist si manual

Pokud mas MTP verzi, to znamena, ze se prehravac neukazuje jako flashdisk, ale jako hudebni prehravac, tak musis upgradovat pres iRiver FW updater..

0 0
            • revish  

pokud mas MTP verzi rehravace pouzij toto: www.iriver.com/…own_view.asp?… je to firmware updater.ten si stahni a postupuj podle pruvodce, mam prehravac t30, byl MTP ale pomoci ten updater mi nabidnul instalaci firmwaru na verzi ums (mass storage) takze se mi ted prehravac hlasi jako flashdis, predtim to nefungovalo, tak zkus ten updater, prehravac bude mit s novym firmwarem vychytane nejake pripadne chybky, tak jako ten muj, ktery se sekal, ale po prehrati fw je v pohode. tak hodne stestu s upgradem.

0 0
    • Bajker16  

Já jsem asi fakt zdegenerovanej…čtu přehřátí firmware O:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.