poraďte mi jaké se dají dát náhradní převodníky pro kliky fc-m960
bohužel originální už nikde sehnat nemůžu.
nemáte s tím někdo zkušenost
poraďte mi jaké se dají dát náhradní převodníky pro kliky fc-m960
bohužel originální už nikde sehnat nemůžu.
nemáte s tím někdo zkušenost
napiš Tine ;)
Před chviličkou jsem napsal :-)
po 4 letech hmm :D
Protože až do včil jsem jezdil Middelburny. Před chviličkou mi ale napsali, že už rok nejsou, tak jsem si vzpomněl na tohle vlákno :-)
Doufám, že mi ty dva (co jsem objednal) vydrží dalších 8 let :-)
měl bych mít doma 2 jeté Middleburny 42/32cena
měl bych mít doma 2 jeté Middleburny 42/32 na 960 cena simbolická
O ty dva zuby méně bych dneska už přežil. Co je to jeté? Ty moje jsou už taky jeté :-D
musím mrknout, ale budu OK podle mě za poštu a panáka :D
Tak já to tedy beru, šéfe! Pošli to normálně na dobírku i s bakšišem.
Tina z tebe mít radost ale nebude :-)
Blackspire je dělá
Hledej Blackspire SuperPro M960X Chainrings
Na chainu ten set vyjde asi na 160E (prodávají se jednotlivě)
a origo převodník Shimano 44 z. je už nemožné sehnat?
K čemu jsou dobré převodníky vyrobené už jako sjeté?
Jestli to jsou kliky, co mám já, tak buď rád, že originál nemůžeš sehnat, ty jdou sjeté už z výroby. Dej tam Middleburn a máš vystaráno na hodně dlouho. Za polovičku peněz vydrží mnohonásobně víc.
pokukuju po převodnících na tyto kliky a narazil jsem na ebay na tyto má někdo zkušenost? Cenovka je docela fajn…
Stronglight budou OK
ok, jdu do nich, díky:)
Celková cena je teda brutus.
90 Eček :D zadarmo
Jen jestli se kejmi nepřekoukl…
Proc? me to i jako komplet neprijde nic silenyho.
tak kdyz vezmu kolik stoji treba 2 placky od FRM tak to neni hrozny… porad jeste muze vzit Middleburn z Yarroline nebo TA Specialities od Tiny z Werku :-DD
Beru jen prostredni placku… Levnejsi sem nenasel :-(
Ahojte bikeri,nechcem zakladať nové vlákno,preto píšem tu.Pred časom som kúpil XTR-ka 960-ky v zachovalom stave.Sú trocha odrené,najmä od tretier a preto som sa rozhodol,že si ich upravím.Som strojár,vezmem ich do roboty,dám dole píly,zbavím ich eloxu a pôjdu úplne do hladka na lesklo.Chcem sa opýtať;aké prevodníky by ste mi odporučili,pozerál som na fórum,väčšina tých starších stránok nefunguje,takže poradíte mi niekdo?
To je tá „Tina“?
jj
Pozerám ešte na Middleburny,ale nikde ich nemôžem nájsť,alebo som slepý,origo shimana nechcem,kôli recenziám tu na bike-fóre a čo ešte niečo iné ak je?
Vďaka,už mi ostáva len rozhodnúť sa,budem to objednávať až po novom roku,najprv musím spraviť samotné kľuky a potom uvidím.Možno niečo na odporúčanie?Chcel by som dať vygravírovať,alebo vyryť aj to logo.Možno tu na Slovensku niečo nájdem.
Middleburn bude výrazně dražší, pokud ještě vůbec bude skladem
, ber ty Specialites TA
Díky Kubade,nechám si to presť hlavou a uvidím.Foto potom dám sem.
tie Middleburny z UK pridu lacnejsie…
To som si všimol,ale aj tak dík. …
Kdyz je tu toto vlakno, tak se optam, zda nekdo nevi, co to ma Tina na kole za ten velky (stredni) prevodnik?
Nikde jsem nic takoveho nenasel. Tak nez se zeptam rovnou Tiny, tak to zkusim zde.
Idealne bych potreboval 36z na tuto podivnou roztec. Nebo nezkousel nekdo napilovat diry klasicke pily?
Tina má klasické Chinooky – propilované. Na tuhle rozteč jinak pily neseženeš. Mám v plánu udělat přesně to samé, až budu kliky montovat…:)
Tak to jsem potreboval vedet:)
Myslim, ze jsem videl Blackspire, s nejakym jinym poctem zubu, nez 32 a pak neco ve statech, ale to si nepamatuju, co to bylo, protoze to bylo dost drahy.
je k té úpravě i nějaký pokec a lepší foto
kupoval som Midleburny z UK za 74 libier, adresa: http://www.rjcx-treme.co.uk/…0_RINGS.html
Mám syna v UK,môže to vziať on a pošle mi to sem.
Ahoj,
nechci zakládat nové téma, ale nevíte co by se daly použit za převodníky (myslím ten největší) na tyto dnes už RETRO kliky?
Vyměnil jsem už xx tý řetěz a vždycky cca 150–250km docela lepí řetěz.
Foto z netu – ilustrativníFotka
Zkus to tady
Díky mám nabídku na samotný převodník. Jenže cenově je to asi nesmysl. 2300,– za jeden převodník?..
Když na to příjde, tak jaká je kompatibilita 9 speed vs 10 speed převodníky. Myslím tím celé kliky.. Jestli není lepší koupit kliky 3×10 nebo 2×10..
Jako že bys vyměnil celý kliky?
Jo, dyt jen největší placka stojí 2300 + 150 nebo koli za dopravu že..
je to kompatibilní
sám jezdím 2×10 na 9s
.