zdar, nechcete si nekdo projet pristi tyden trasu Silesie (kratkou). me se to nejvic hodi ve stredu 14.5, casove se prizpusobim – ale kolem 19h musim byt zpet v OL. pokud by chtel jet nekdo z olomouce,tak muzu vzit.
zdar, nechcete si nekdo projet pristi tyden trasu Silesie (kratkou). me se to nejvic hodi ve stredu 14.5, casove se prizpusobim – ale kolem 19h musim byt zpet v OL. pokud by chtel jet nekdo z olomouce,tak muzu vzit.
Ve stredu uz ladim formu v posteli.
Projetí určitě plánuju, buď tenhle víkend nebo až příští týden. Ještě uvidím kdy. Ale se mnou to je tak, že se v ten den rozhodnu a jedu.
Jo, ale když to budu projíždět, tak bych to už jel závodním tempem ať si trochu na tu trasu zvkynu, sice ji nám nazpaměť, ale víš jak … :D
kdyz tak to poladime pristi tyden. ty pojedes na pohodu a ja zavodnim tempem :)
Možno uvidíme se na startu :-)
cau, mozna bych jel, i ten odvoz z Olomouce by se mi hodil :) Mas jeste misto?
jo a asi si pujdete projet dlouhou, co? ja bych mozna radsi kratkou
neco mi rika, ze budou projizdet kratkou,ale nevim co
to jsem byl jááá…tvůj anděl dobra a přístav naděje…:-)
pojed taky mistre :)
ce ce a vis, ze bych i mohl? ale zalezi v kolik, protoze jsem v praci, ale zrejme bych vam nestihal, nemam najeto a letos to radejc ani nejedu, jeste by mohl jet i pristav nadeje
no, ja bych mohl kdykoliv behem dne. ale zkusim se domluvit se svou velitelkou, ze by mi dala propustku na vecer, takze bych mohl prijet odpoledne. ty bys mohl v kolik nejdriv?
15:45–16:00 – neni to pro tebe pozde?do 3 jsem v praci totiz
kdyz tak mail, divam se, ze jsem ho v profilu skryl.. :)
takze i pro faka: tomas.kolinek@email.cz
ok, no zatim jeste nevim jiste , jestli budu mit v OL bike, kdyby jo a byl by cas vyjet, tak se ozvu.
jo, kdyz tak se mi ozvi na mail.
tak pojedu zitra kolem obeda. pozdeji nemuzu.
psal sem ti maila, nevim jestli si ho cet, ale nemuzu zitra
jo, dosel, odpovidal jsem.
to je kdy ? O víkendu obědvám i v 5 večer :)
ja jsem konzervativni, obedvam kolem 12 :) takze budu vyjizdet kolem 13. pozdeji nemuzu.
tak ja nakonec nepojedu, škola mi zhatila plány :(
zítra to chceme taky projet, z kylešovic budeme varážet na trať kolem pěti
Takže, budu asi kolem 16. hodiny v Kylešovicích. Spíš před než po. Chtěl bych projet celou Silesii bez zastávek rychlým tempem. Kdo chce, může se přidat … :)
Takže Silesie objeta. Nejel jsem žádné extra tempo – 2:44 čas
s tím, že jsem musel asi 5 minut vysvětlovat nějakému borcovi v autě,
který hledal sjezd přes Melčský potok (to je ten brod :) ) a kousek jsem se
musel vracet, protože jsem ztratil podsedlovku s duší. Na cestě mezi
Kajlovcem a Včelím hradem jsem potkal Koldu (zdravím :) ) a kousek jsme jeli
spolu. Pak se naše cesty rozdělily. :P Sjezd do Kajlovce je totálně
zaprasený klackama a šutrama z těžby, takže na pytel. Stejné výjezd na
Včelí hrad, sice ne tak hodně, ale je to hnus. Všechny ostatní sjezdy jsou
parádně vyčištěné, z Jelenice, do Melčského údolí. Dokonce je
i opravena Rybářská stezka (lesní trail před první občerstvovačkou).
Už tam není ta záludná kaluž, kde jsem pokaždé utopil přední kolo až
po náboj, přičemž jsem zastavil na půl metru a poté letěl přes
řídítka.
Na Kalvárce bude asi změna trasy. Po úvodní části se vždycky pokračovalo
dál po vyježděné cestě (vyježděné koleje v trávě). Teď se tam asi
vůbec nepojede, ale bude se pokračovat pořád rovně po louce. Je tam
čerstvě vysekaný pruh trávy přesně pro závod. Já jsem si ho teda objel,
ale podle Koldových slov stará cesta byla lepší. :D
P.S. Pro ty, co mi neveřily, Kalvárku jsem dneska zkusil na prostřední a vůbec to není tak těžké, jak se zdá. Řekl bych, že se dá je i na těžší. :))
taky jsme včera projížděli, práší se teda maximálně…
Takže, právě se kolem prohnala bouřka jak svině. :D Už je to sice pryč, ale pořád lije jak blázen. Snad to během zítřka uschne… jinak bude blátíčko …mhmmh :D
nestraš…byl to jen takový deštíček zahradníček…!
A chčije a chčije,takže blátíčko bude,to by muselo svítit slunko i v noci aby to vyschlo,já už přezul gumy.
nestras, bylo hrozny sucho, to se vsakne. ja nechavam RR :)
taky si myslím, necháváme NR
JJ, taky tak doufám. Silesie v bahně může být každopádně zajímavá. Po asfaltu se snad nejede ani 1 km pokud nepočítám průjezd městem až do Raduně… :)
to jo, hlavně ta úvodní louka a Kalvárie:)
louka ani ne, tam je tráva, na Kalvárce sice taky, ale ta je tak prudká, že to bude po trávě klouzat a po hlíně ujíždět :D
Dneska ráno bylo na Hradci ještě sucho jak na sahaře. Přes noc skoro nepršelo a včera vůbec. Dneska sice zaprší, ale nebude to tak divoký. Prášit se evidentně nebude, to je ale jenom dobře.
Čerstvé info od jednoho z pořadatelů. V lese je prý totálně sucho. Takže není co řešit. Jediné kritické místa budou na loukách, kde to bude trochu klouzat, ale těch není zase tolik … ;)
Tak co, borci, jak jste dopadli ? Já jsem zajel celkem slušně. 30. místo celkově a 10. v kategorii 18–29 let (Ak). Čas 2:39… Ambice jsem měl na první dvacítku, ale hodně jsem ztrácel ve sjezdech. Sice to byla domácí trať, ale 3 roky jsem po ní vůbec nejel. Počasí vyšlo parádně a organizace byla opravdu super. Fakt není co vytknout… :)
Je mi jednou tolik co tobě a s časem 3:04… jsem taky spokojený, s tím co mám najeto…
Trať super, žádné ucpané sjezdy, počasí…,trochu pažák, ale určitě lepší, než kdyby chcalo.
no sice se s vámi nemůžu rovnat, ale vzhledem k tomu, že dělám na bakalářské práci a nebylo moc času na trénink…314/660..spokojen sám se sebou..a to je asi to nejdůležitější…:))
aspoň se mám kam zlepšovat…:))
já 2:35 21. celkově a 6. v juniorech… ale jěště je co dohánět.. :)
a ty mi nezapoměň poslat ten profil..
poslal bych, ale nemám maila :)
už jsem sehnal maila. Máš to tam … ;)
mam jen MP pastviny, jeste silesku bych prosil :)
Já na krátké 242(3:24),ale s tím co jsem měl najeto(200) jsem s umístěním spokojený i když jsem se většinu trati trápil(letos hlavně bez defektů).Hlavní je že jsme to ve zdraví přežili :-)
Tak tos mě musel předjet (černé kolo, celomodrý dres, červená přilba), jel jsem cca 220. flek, pak dostal po 2. občerstvovačce křeče a ten poslední úsek po sjezdu z Kalvárie až po poslední kopeček před sjezdem do cíle jsem jel na kašpárka průměrem 7 km/hod. Věděl, jsem, že když slezu z kola, vystřelí mi nohy a končím :-) Předjelo mě tam odhadem 70 lidí, ale nakonec slušných 2:32 a 285. místo…
Jinak organizace parádní, závodníci slušní a ohleduplní (aspoň ti, se kterými jsem se potkal na trati) a sjezdy jako vymetené. Jel jsem trať neděli před závodem, takže jsem měl co porovnávat. Fakt si mákli, smekám!
… samozřejmě 3:32… :-)
ja jel 200(kdosi tam rval 199)protrpel sem na kaspara kalvarku a pak me zradila fujina,takze sem s toho mel 12km:-(doted me to s*re
ja 62., 23. v kategorii Bk. cas 2:50. spokojenost,lepsi uz to nebude..
prvni pulku jsem se trapil,braly me zada,ale pak jsem se rozjel a druhou pulku docela frcel:)
jinak velke uznani poradatelum,jak vycistili trasu. smekam. Cembisti by se meli jit podivat, jak se chystaji desitky kilometru, ne 100 metru :)
jojo trať byla krásně čistá…museli si hoši(a děvčata) pěkně máknout…vůbec organizace závodu byla na jedničku…
a fanoušci taky…dokázali pěkně nakopnout..:)
máte někdo fotky???
vystavte je..:)
tak jsem našel na youtube kratičké video -sjezd ze zámecké zahrady v Hradci
…rozdíl je v tom, že nás tam umí s motorovkou víc lidí…v čembě to prej umí jen Habib..:-)
Nějaké fotečky máme tady … :)
moc povedené fotečky..:)
dokonce jsem se našel na startu a při rozjezdu…bohužel ne v terénu..
všude jen lidi z Bike One…:))
Fotily to totiž rodiče. Bike One je opavský tým a všechny odtamtud známe, tak proto … :)
a protože bikeone je nejlepčí!!!!!!!!!!
kristovanoho … jsem netušil, že ty tady taky chodíš :D
*fotili
spokojenost, naše rodinné trio: 2:20 junior, 2:36 žena a 2:50 moje maličkost, takže dvě zlata a 22.místo…
to musis mit velkou radost, ze to davas do 2 prispevku… :)
nestal jsi nahodou ve fronte na pivo (v normalni hospode) a nebral 2 pivka a kofolu. stal jsem za typkem, co rikal neco 2 zlatech, tak abych si te pripadne zaradil.
je to možné…a radost samozřejmě máme…
Ty jo… paráda. Gratuluji… jsem si říkal, co to bylo za ženu, co mě zařízla :D
ale říkala, že byla unavená z dlouhého Malevilu z minulého týdne:)…
Tak to jo, já jsem se musel šetřit. Den potom mě ještě čekalo 90 km silnice … :D
…pánovi to bylo málo..??:-)
ale zapomněl dodat, že to nakonec o kolo zkrátili, takže jen 75km a 1600m převýšení ;-) ale zato v suprovem pocasi.
To jsem nemohl vědět. :D Potom co jsi odpadnul, tak jsme při průjezdu cílem do posledního kola prosili rozhodčí ať nám to na těch 5 okruhů přece jenom protáhnou. Už nám to bylo všem úplně jedno jestli pojedem 4 nebo 5 … :D
njn, ne ze by mě to nebavilo ba naopak :), ale ujel mi balik a s bolavymi zady a little krizi se mi samotnemu jet nechtelo… ale jinak super… v tombole sem vyhrál ionťák, našel na zemi kilo a ta pizza z toho posezení byla boží… :)
Tak proto, tě to začalo bavit. :D To já se po závodě hned sbalil a valil domů. Byla mi kosa jak blázen :D