Zdravím,
mám pár dotazů, především na majitele kol značky PROPAIN, konkrétně modelu SPINDRIFT a nejlépe nových modelů 2021.
Rád bych koupil Enduro/freeride kolo, co je více směrované do Bikeparku, ale nechá se na něm v rámci možnosti jeszdit celý den.
První otázka je, jak je to právě s tou schopností šlapat do kopce ?? Samozřejmě vím, že to nebude žádný med, ale většinou nikam nechvátám. Ale rád bych měl kolo, se kterým se nebudu bát jet na celodenní výlet (v terénu).
Další otázka je ohledně materiálu rámu… peníze by asi byly i na karbon, ale nevím, zda je to pro mě vhodné.. Nikdy jsem karbonové kolo neměl a tak nemám žádné zkušenosti.. bojím se hlavně toho, že když budu s kolem blbnout a zkoušet si “trialové” srandičky a někdy mi to nevyjde, tak abych to někde neprorazil… (samozřejmě plánuji nějakou ochranu rámu)
Takže budu rád za Vaše zkušenosti s karbonem u takového druhu kol.
Další otázka je ohledně velikosti. Jelikož kolo někde nikde vyzkoušet a do Německa nepojedu, tak mě zajímají Vaše zkušenosti a postřehy ohledně velikostí… Měřím zhruba 184cm a podle tabulek mi to vychází na velikost L, ale jelikož kolo stojí už dost peněz a případně výměny a reklamace jsou docela dlouhodobě problémy, tak bych rád kolo vybral na první dobrou.
Nakonec, budu rád za veškeré zkušenosti s tímto kolem. Je to momentálně můj favorit č.1, protože nikde jinde jsem kolo těchto parametrů a za tuhle cenu nenašel.
Předem mockrát děkuji :)