nevite kde ji koupit a kolik stoji? ja vazim 100kg a mam obavu ze ta co je dodavana ve vidlicich nebude stacit. nevi nahodou nekdo z majitelu s jakou pruzinou je dodavana??
nevite kde ji koupit a kolik stoji? ja vazim 100kg a mam obavu ze ta co je dodavana ve vidlicich nebude stacit. nevi nahodou nekdo z majitelu s jakou pruzinou je dodavana??
jj,kupoval jsem…standartne je dodavana modra pruzina (60–70kg). Na tvou vahu potrebujes cernou (>90kg)…napis si o ni na zitny@cyklozitny.cz, stala me 850,– i s postovnym (ale modli se,aby ji Zitny mel na sklade, pac je to dovozce na dve veci)
Jenom bych poopravil, ze standartni pruzina do Tory je cervena.
Ostatni pruziny jsou: zluta <63 cervena 63 – 70 modra 70 – 80 cerna >80
Viz. manual.. Jinak ta cena je des, ale kdosi tady rozhlasoval, ze je jeste vyssi (pry cca 1100kc), takze aspon ze tak.
jj…ja kupoval tu modrou, sem si ty barvy poplet,dik
vy nadelate, poslete mi tu cervenou, ja vam to do tydne splichnu na modro nebo na cerno a poslu zpatky .. za symbolickou cenu 300kc :-D
takze jestli ji na sklade nemaj tak muzu si rok pockat:) chci si koupit gt avalanche expert. aspon slevni kolo nez bude peuzina:)))
Experta mam a trochu mě překvapilo, že ta vidle šla lehce dolů, když jsem na to sedl, mam 80kg, ale i tak se to ještě dá, v terénu stačí trochu vytáhnout a neni problém.
nevim, treba jeste doveze:)…ale kdyz jsem zhruba nekdy v unoru kupoval tu modrou, tak byla posledni, ale cerny treba ma
zdar, ja jednu pruzinu X-firm na toru mam, ak o nu mas zaujem, ozvi sa. Som v Prahe …
Jakou tvrdost mas?
Tu najsilnejsiu … ciernu, X-firm
a nevite nekdo jestli se da krome vymeny pruziny pridelat i zamykani vidle???
proc ne ;-) akorat takovy dodatecny upgrade bude drazsi a nejpis to taky bude problem sehnat, to uz ji rovnou celou sundej a kup novou s lockem
Shanim to pro kamose. Kopil GT avalanche expert a tam je prave ta tora baz locku.Ma uz na tom neco najeto. Tak nevim jestli by vyslo levneji prodat tu starou a koupit novou s lockem nebo predelat tu co ma na lock
no zkus napsat na vyse uvedeny email…ale obavam se, ze cena bude hodne vysoka (treba u Manitou zacina cena na 1500,–…u RS bych typoval jeste vyssi)
Kamarád kdysi kupoval Motion Control na J3 a stál ho 2500 i s lockem na řídítka. Měl lock na korunce. Bohužel se musí měnit celý kit MC, takže je to hodně drahé. Předpokládám, že na Toru to bude hodně podobný ne-li v podstatě to samý, ale ve větším průměru.