Tak lidi už je to tu zase tak kdopak pojedete ? Doufám že se nás sejde co nejvíc. :O) www.hospudky.unas.cz/
Tak lidi už je to tu zase tak kdopak pojedete ? Doufám že se nás sejde co nejvíc. :O) www.hospudky.unas.cz/
Jestli bude venku taková kaše jako je teď, tak e-e. Jinak jo ;)
S tebou počítám na 100000000% bez tebe by to snad ani vůbec nešlo xD
By vás neměl kdo brzdit co? :)
Mno kdybys viděl jaká sem byl brzda včera :O(
to vypadá na prima akci, už jen kvůli názvu bych se zůčastnil, třeba něco podobného vymyslí nějaká dobrá duše i na Olomoucku
5.4. se jede Toure de Beer v okolí Bělkovic – pořádají to kaňouři z Olmika.
no jak píše dieegoo, když bude trochu přijatelný počasí bez sněhových vánic a nízkých teplot, tak určitě nebudu chybět :)
otevirani hospudek se presouva na pulku dubna…to mi snad konecne dojde kolo:D
Už tomu ani sám nevěříš, viď? :D
Tobě už dávno kola došla, vždyť už teď nemáš na čem jezdit :-), na co æhceš čekat do dubna :-)
ja vam dam,kopnu vas do riti:D
to jsou výmluvy, beztak už doma bike máš, jen se bojíš s ním ven, když to bude takový libovka :)
jj maxbike jede :O)
Kdyby to nebylo v Hradcu, ale někde kolem Prahy tak bych jel. Škoda…:-(
No tak pokud to vyjde tak se tam ukážu ;)
hm tak jak koukám na předpověď tak to vypadá, že asi budeme mokrý :)
Mno já už mám běžky připravený :O)
:)
Jestli bude ráno pršet, tak budu za leštiče a nejdu nikam :/
Máš pravdu taky nikom nepudu já radši pojedu ;o]
Aspoň si to po sobě přečti, než něco založíš ;-)
Teda nevim kdo kde má chybu :-/
To nic do zejtra to vypechá a bude ti líp neboj… Jinak koukám že ten novej vzorek se osvědčil ;o]
Vůbec nevím o čem mluvíš.
Zítra prý 10 stupňů co víc si přát :O)
Co víc? Tak 12°C navrch :) Ale jo, vypadá to vcelku slibně, Jesti ráno nebude pršet, tak se potkáme na „startu“.
Neprovokuj nebo už v devět u tebe budu zvonit ;O]
vypadá to, že bude fajné počasí. Snad to vydrží a nebude lejt. Uvidíme se na startu – budu mít dres ve tvaru obřího pulitru :) Dieegoo už koukám myslí na pivko, když se zmiňuje o 12 stupních :-)
Už aby to bylo taky se těšim na pivko :O) a hlavně na relax vyjížďku :O) víš jak se to říká už nemůžu počkám na tebe nahoře xD xD xD (škoda že tohle nemůžu říct taky)
Tak se nás nakonec z BF sešlo docela dost :O)
jáááááááááááááááááááá jenom jáááááááááááááááááááááá :)
Tak dnes to bylo moc fajn, díky všem zučastněným a za vydařenou akci a také Ivince za naslednou očistu SUPa. Mějte se,čao . Neil
Ten budoucí artrotik je kdo?
jáááááááááááááááááááá jenom jáááááááááááááááááááááá :)
Aha. Neznám vás a zaujal si mě těmi kraťasami. :-) Tam, kde jsem jezdila já, na krátký nebylo. Je to sice Tvoje věc, ale dovol mi otázku – nebojíš se o kolena?
trošku se ho zastanu dneska bylo fakt hezky :O)
Zastávat se ho nemusíš, Cvoky má ručičky i klávesnici. :-) Navíc je to jeho věc. Jen mě zajmalo, kdo si to riskl. A hezky bylo. Kolem Maštalí teda strašnej vítr. Ale že by bylo zrovna vedro, to se říct nedá. Vám asi taky ne, jinak byste všichni neměli dlouhý rukáv. Budeš mít další fotky z Otvírání? Mohla to být pěkná akce.
azik.rajce.idnes.cz/Hospudky/ heslo:roud/roud kubick01.rajce.idnes.cz/Otevirani_hospudek/#album aspoň pár foteček snad mě nikdo nezabije za zveřejnění :o)
Díky.
mam ručičky i klávesnici :) – no nevim nemám „zatím“ problémy s koleny a jsem zvyklej z fotbalu na kraťasy i v zimě – ale slibuju, že se polepším a začnu nosit dlouhý :) abych nepobuřoval – musim říct, že na dnešní akci jsem neviděl nikoho v kraťasech :)