Ahoj všem,
líbí se mi nové kolo z edice Decathlonu. Co na něj říkáte? Koupím někde podobné kolo s takovými komponenty?
Ahoj všem,
líbí se mi nové kolo z edice Decathlonu. Co na něj říkáte? Koupím někde podobné kolo s takovými komponenty?
První foto omylem – nejde smazat v editaci.
toto je také zajímavé:
Nelíbí se mi vzhledem.
Má horší kola, vidlici, menší rozsah kazety a je o kilo těžší. Jediná výhoda je nový rám.
díky za info
Hehe, ta první fotka:)
Kolo nevim, za tydle prachy bych se obecně vyflákl na karbonovej rám a chtěl bych buďto GX s plnohodnotnou 10 – 52 kazetou, nebo ještě líp, Shimano. Ty kola taky nebudou žádnej zázrak, plus 32 převodník bys asi měnil za větší, pokud nejsi vyloženě ve velkejch kopcích.
Prosím vysvětli mi tu kazetu. V čem vidíš její nevýhody. Já zamrzl na systému 3×9 a tam sem kazetu měnil často, takže jednou sem si vzal x zubů podruhé x zubů. Vidím to jako spotřební materiál. Já na karbonu netrvám, spíš bych bral i hlínu, ale jiný kola se mi nelíbí.
Nejde mi úplně o výdrž (o tom vim hovno:)), spíš o to, že ta NX má nejmenší pastorek 11 zubů, kdežto GX už 10. Zní to jako blbost, ale udělá to na tom nejtěžšim převodu fakt rozdíl, zvlášť když je vepředu jen 32 zubů převodník.
Jestli si zvyklej často měnit kazetu, mrkni napřed kolik ty 12s kazety stojí. Abys třeba u GX nebyl překvapenej. U Shimana je to trochu lepší, ale i tak ;)
No za starých časů třeba 600Kč. Teď je to jinde no.
Když netrváš na kartonu, tak mám jeden tip, snad poslední ks, loňský model ještě za slušnou cenu.
Hmm… Tím, že teď mám Gianta na 26kách, tak nad ním přemýšlím.
Solidní nabídka za dobrý kolo. S tím chybu neudělá. Ba naopak..
Kola jsou v pohodě. Kolik kol ma v teto cenove relaci alespoň ty zakladni zaplety od Mavicu, nebo DT SWISS?
EDIT: Double, sorry.
Kolo se kupuje pro radost, není to jen poměr cena/výkon.
Ta kazeta je jediná slabší věc co může vadit, ale vždy je možné dát větší převodník nebo v budoucnosti zkusit sehnat jiný ořech a kazetu.
Ta kazeta je vpohode, sice vazi asi tunu, ale vydrzi dost.
A vždycky tam můžeš dát Garbaruk, kterej váží míň, než topový kazety…
Syn na něm jezdí asi dva týdny, jsme oba nadšení. Pokud bych už neměl objednáno něco jiného, šel bych do něj taky. Naživo mi přijde hezčí, než na fotkách.
to zní dobře ;)