• brozelin

Vím, že už to tady bylo, ale odkazy už buď nejsou aktivní, nebo to co je v nich, nefunguje. Mohl by sem někdo dát funkční kod pro SMART BIKE LIGHTS pro Varia 515, který by zajistil, že radar bude svítit (blikat) pouze při detekci auta? Děkuji.

0 12
    • keymaker  

A je kvuli tomu potreba zakladat nove vlakno?

5 0
    • jaja01  
      0,73404416::1­#2,2!RADAR:1:7:1:0I]-1]0!:1:0:0:0D­=1##5,4:Varia 510:0:16777215!2,:-1,Off:0!1,Solid:4!1,Day Flash:7!1,Night Flash:6#0::#0­:0#123!:123!#0#0#B4169##­2#0#0

Na začátku před nulou jsou tři #

7 2
    • brozelin  

Diky, funguje to skvěle. Mám ještě jeden dotaz. Je možno přidat ještě další funkci „brzdové světlo“ tak, aby blikani pouze pri detekci auta zustalo zachovano? Diky.

0 4
      • BB  

lze to, ale moc to nefunguje, je tam značné zpoždění, než „brzdové“ světlo zafunguje, podle mého nepoužitelné

2 0
    • brozelin  

Dekuju za odpověď, tak uz do toho nebudu stourat. Stejne moc nerozumim tomu proc tyhle funkce nema garmin v zakladu.

0 0
      • Hrabex1  

prave proto, abysme se meli v cem stourat…

Ale to brzdovy svetlo je vazne kravina.

2 0
        • jIrI___  

Brzdové světlo je skvělá věc, ale musí k vyhodnocení používat snímač zrychlení a ne údaje změně o rychlosti z GPS :)

0 0
          • Velomiwookie  

To se da nastavit?

0 0
          • BB  

máš tohle nastavení pro Smart Bike Light apku ?

0 0
          • Hrabex1  

Jeste je treba si uvedomit, kdy ma to brzdovy svetlo smysl – je to jen v situacich, kdy auto jede za kolem delsi dobu, nepriblizuje se a kolo musi nenadale brzdit. Z toho vychazi, ze temer nikdy.

0 0
            • BB  

Já to kdysi chtěl využít pro jízdu skupině, když jedu na čele z kopce a šáhnu na brzdu, tak světlem upozorním kolegy, co jsou za mnou. Ale nefungovalo to tak, světlo se sice rozsvítilo, ale s velkým zpožděním. Experimentoval jsem s parametry, ale nezdařilo se.

3 0
    • kesounamantonin  

Jak poznám, že mi to funguje, nainstaloval jsem, vložil kód, na edge jsem přidal pole.

0 0
      • milan.v  

Člověče, ty jsi tedy materiál…

Když to máš nainstalované, po zapnutí všeho ti snad přestane Radar blikat, ne?

A pak po detekci auta naopak začne… To zkus venku bez jízdy, ne?

0 0
        • kesounamantonin  

Děkuji, i manželka tvrdí, že jsem vůl. Až to bude možné, určitě to vyzkouším.

4 0
          • jaja01  

Jak píše Milan, že je to aktivní poznáš, že přestane blikat. Auto ověříš jednoduše, vezmeš radar do ruky a rychle s ním máchneš proti zdi. Ale nepouštět!

1 0
            • kesounamantonin  

Řeknu manželce, má větší švih rukou.

0 0
              • Hrabex1  

nepotrebujes velkej svih a nebude to fungoval, jestli mas nastavnou minimalni vzdalenost. Ja tam mam asi 25 m, takze mi to zbytecne neblika, kdyz nekde zastavim a nekdo projde kolem

1 0
                • brozelin  

Kde se tohle nastavuje? To je dobra vychytavka.

0 0
                • brozelin  

0 0
                • brozelin  

0 0
                  • Hrabex1  

ja slysim dobre, nemusis na me kricet. Nastavuje se to tam, kde vsechno ostatni – v konfiguratoru. Neni tezky to tam najit.

2 0
                • petyn  

Kde se prosim nastavuje minimální vzdálenost? Radar mám 3 roky a na toto jsem ještě nepřišel. Děkuji

0 0
                • ladys  

Každý svého štěstí strůjcem. Když za tebou pojede více aut, tak ti to druhé nezahlásí. To je vychytávka :) Radši 100× zbytečně blikat než se nechat přejet.

3 0
                  • Hrabex1  

Zahlasi mi to vsechy, ale blika, jen dokud bude nektery z tech aut dal, nez tech 25 m. Smysl to ma i kdyz jedes s nekym a celou cestu mu neblikas do xichtu.

3 0
                    • kesounamantonin  

Nechci být dotěrný, nešel by udělat screenshot, kde se to v aplikaci nastavuje?

0 0
                      • Hrabex1  

Do filter group musis pridat filter „Vehicle range“ s parametrem „Greater than“. Takhle to u me vypada v rezimu Soumrak, ale mam to podobne nastaveny i v dennim rezimu.

1 0
                        • kesounamantonin  

Tak moment, připojil jsem Varia i Edge k macbooku, ale tohle vážně nevím, kde nastavit. Prosím o nakopnutí. Ani v telefonu to není.

0 1
                          • keymaker  

Toto je obrazovka aplikace Smart bike lights, kde si můžeš upravit, jak se ti má radar v určitých situacích chovat. Defaultně totiž spoustu věcí neumí. Respektive je to obrazovka konfigurátoru pro Smart bike light, abych byl přesný .-)

https://apps.garmin.com/…fd2828881888

1 0
                          • Hrabex1  

Aha…

tady mas konfigurator, nastav si v nem co potrebujes, vygeneruj kod a teprve pak si pripoj edge a importuj do nej ten kod. Radar pripojovat nemusis, je sam o sobe nesvepravnej a funguje jak obycejna blikacka. Jen kdyz se pripoji edge, nechava se od nej instruovat. Predpokladam, ze v edge uz mas nainstalovany SBL a mas pripraveny datovy pole.

4 0
                    • ladys  

Tak to funguje dobře, myslel jsem že to nedetekuje vůbec. Ale pokud někde zastavím tam mi nevadí blikání, ale pípání. Tak se musí stejně něco vypnout.

0 0
          • milan.v  

No, to říkají všechny manželky…

U milenek už je to skóre většinou lepší…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.