Kdo bude kolmo přítomen?
Kdo bude kolmo přítomen?
Zas v takových mrazech, ty si to počasí snad vybíráš záměrně :)
Mráz přitvrdí podklad, takže to pojede. A navíc bude azúro…takže to bude skvělé divadlo pro pěšáky. Jedeš?
Nejedu. Jednak nemám čím brzdit (staré kotouče prodané, nové ještě nedoručené) a ani nemám do takové zimy vhodné oblečení.
Já sem byl na kole dnes vlastně včera na Půlčínách a divadlo bylo zase pro běžkaře,ale jelo se dobře.
Hynas to je ledoborec,toho nic nezastaví :-))
Ty si nechej zdát. Jako leader týmu a přeborník máš trénovat vytrvalost a nee se kochat na hřebeni. Huš!
ti dám leader :-) jenom jsi to schválně hodil na mě,protože ten tlak na výsledky už se nedal vydržet a tak ses toho střepal :-D
Jinak taková vyjíždka neuškodí,navíc jsem na kole seděl naposled před 14 dny kdy ještě bylo super počasí a nemusel jsem být v práci
Schválně ne. Předcházela tomu sofistikovaná studie výkonnosti a potencionálu jednotlivců…a vzešel jsi mi z toho jako favorit. Máš být rád. :o)
jsi mohl rovnou napsat: „mladý,perpektivní,v kolektivu oblíbený“ a ne to tak složitě napsat :-DD
Kurnik vy jste blázni. Tam bude tak –17 °C když ve Valu je –11 °C. No ale jinak bych jel kdyby mě někdo na ten kopec vyvezl :-D v takové zimě jenom z kopce dolů.
Koupil jsem si neopren návleky na boty, force hot. Je to 4mm neopren … včera večer při –10 a v mlze jsem začal mít pěkně promrzlé nohy :D nechtěl bych se vidět v –17 .-)
Taky jsem si koupil nedávno návleky (BBB Heavy Duty) a co jsem zkoušel, tak do takových –3°C je to s letní ponožkou v pohodě (tlustší do treter nenarvu :) ). Jak jsem psal výš, na takovou Sibiř nemám správné vybavení :-D
Chyba Jiří, chyba..:) Já mám heavy duty a v –15 normální ponožkou nebylo co řešit. Jedinou vychytávku ještě pod návlek jsem dál kousek pásky na špičku.
kazdy to ma jinak, to ze ty nemas problem, tak bud jedine rad…
Taky pravda. Jen jsem chtěl naznačit, že neznamená čím hrubší ponožka tím větší teplo. Noha musí být prokrvovaná a nebýt utažená.
to ses hoooodne prestrelil… bylo tam –2… ;-)
Zajímavé, že by inverze? I teď je ve Valu –13 °C.
Nejspíš fakt inverze. Teď je kousek od Rožnova –12°C…
Pánové (a dámy), tak dneska jsem tam byl sám…co takhle reparát zítra, ale dříva…řekněme tak v 11,30?
To jsi jel z Ostravy? Za jak dlouho to děláš? Kolik bylo zimy?
Nejel. Jenom z Bečvy, po asfaltu z Kněhyní…z Pusteven za Radhošť a zpět…z Pusteven přes Martiňák honem vyměnit kolo za lyže, dvakrát na Sachovce sjet kopec a hurá zpět na Bečvu.
Bylo dneska hodně lidí na Sachovce?
Moc lidí nebylo, fronta cca na 4 minuty…a naštěstí skoro 100% absence poblblých rádobysjezdařů…takže i s děckama se dalo v poho pojezdit.
Až bude někdy tepleji/nad nulou,tak bych klidně jel. Mám to trošku dál a nechtěl bych pak přijít o končetiny :D
klidne bych jel ale tež čekam až bude tepleji dneska cca 2h a desne mi mrzly nohy… :(
Mě stačila včera hodina a teď cítím že na mě něco leze…
nemáte jezdit v zimě :) v zimě se lyžuje na horách a sportuje ve tělocvičnách :)
na bezky neni dost snehu – a jeste k tomu je nemam :D
a pronajmout si telocvicku/kurt… na 5 dni v tydnu aspon na 1–2 h leze teda dost do penez…
běžky ne. sjezdovky :)
a proč na 5 dní v týdnu? stačí mít partu lidí, se kterýma si třeba jednou, dvakrát za týden zahrajete basket a je to :) a do peněz to určitě tolik nepoleze
sjezdovky ti toho do treninku tolik nedaji a jednou za tyden si dat basket taky neni uplne idelani… ;-)
squash 260/h
tenis 260/h
posilka cca 50/vstup
spining 120/h
sjezdovky 100/h + benzin…
tak běhej bež běžek :) jen tak kolem bílé hory nebo červeného kameňa třeba :) to je zadarmo :)
Je to sice zadarmo, ale koho by to bavilo…
Řekl bych, že skoro každého .
Tak to bych řekl, že se sakra hodně pleteš ;-). 99% lidí běhání bavit nebude.
co jsem zjistil tak bavi vetsinu lidi co se do toho dostanou… :) jen zacit a cca prvnich 14 – 30 dni je des pak to zacina cloveka bavit ;-)
No a těch 99 procent lidí neběhá a to 1 procento to baví :)
Ale skutečně, tak jako snad všechny sportovních aktivity podobného vytrvalostního typu, běhání jako první z nich přináší při určitém stupni trénovanosti podobný slastný pocit, kvůli kterému ty jezdíš na kole. O pojmu „běžecká euforie“ se dříve taky psalo více a věř mi, že kdybych neměl v háji kolena a fyzičku, tak kolo je až No 2.
mě běhání po venku taky nebaví a nevyhledávám ho. radši si zaběhám při basketu v tělocvičně :)
beham… neboj ;-)
myslím si, že sjezdovky jsou celkem dost náročné na stehna a nohy celkově, takže i nějaké to posílení tam bude určitě
prkno da cloveku vic zabrat než sjezdovky ;-)
jednoprkénkáře nemám rád :-P
jsem zastnce klasických dvou prkýnek a úplně nejlepší by bylo sehnat výbavu na telemark a začít telemarkovat :)
Telemark je co? Něco jako skialpy?
Hmm, zajímavé. Ale na české muldovaté přeplněné sjezdovky to asi to pravé ořechové nebude.
Posílení ano ale vytrvalost jde do háje. Sám jsem to poznal za poslední 2 měsíce – jen sjezdovky a teď mi z Bumbálky do Rožnova (Na Tanečnici) utekl i starší kolega.:(
Treba na Libotinskych pasekach bylo dnes snehu na bezky dost, i pekna stopa tam byla.. ale na kole to bylo lepsi..
na bezky je snehu dost… ;-)
asi neznam ty prave mista… ;-)
ale pokud prvni vec plati tak se to stejne vylucuje s tou druhou :D
na pustevnach je snehu habadej, v jesenikach tez, na lyse tez…
kdo by jezdil na pustevny lysou nebo do jeseniku…?
:-)
z mordoru to máš na pustevny strašně daleko, co? :)
pesky, busem, vlakem nebo jak?
busem do frenu a z frenu už to je kusek :)
Z Frenu může vyběžkovat na Javorník, tam bude sněhu taky dost :)
tak tak. anebo dojet vlakem do veřovic a javorník, veřovické vrchy atd. :) tam by se taky určitě dalo jezdit na běžkách
vytahnout kolo nasednout a jet – neni to jednoduzsi ? :D
obout boty a vybehnout – neni to jednoduzsi ? :D
Bojím, že v lese je sněhu málo. V neděli jsme jeli Vsetínské a ze skluznice jsem tahal špony jak z ježka.