Nejsou lidi, nebo co …
Nejsou lidi, nebo co …
už 3týden řešim rymečku. :(
A holku máš ?
to s rýmečkou souvisí jak? ale děkuji za optání, daří se mi dobře :)
Nesouvisí, ale zeptat se můžu, ne ?
…tak co sporťáku, už máš chlapa? ;-)
Jsem myslel, že budeme pokračovat do Mikulášské…takže ještě jednou, tento týden středa/čtvrtek? Depka preferuje středu…
Tentokrát nic – středa trénink a ve čtvrtek jedu na pár dní na služebku :-/
čt – ván. večírek
Já mám vyřešeno, čtvrtek.
Rátam s tím. Akorát že budu mimo pičítač.
Jedeš na vejlet na Slovensko?
Ne, vzdělávání úředníků.-( Skoncuju s nimi hned po obědě.-)
A kam byste chtěli jezdit, chlapci?
?
Nikdo nic nevymyslel, tak asi na Buk, já tam na Mikulášskou nebyl…
Mám u krbu flašku.
Otázka cíle vyřešena…;-)
Tak jo, 16:3o Obřany, navrch pokud možno rozumně ve vztahu ku blátu, zejména na hřišti.
16.30 Obřany
Udělali jste(jsme) chybku, údolí bylo jen mírně navlhlý, romantisch.
Mě nepřesvědčíš v žádném případě. Romantickým údolím zdar !
Opravdu, kromě té husté mlhy samá positiva.
az vas to tu nekoho prestane bavit, dejte vedet. umim dobry vylety, pri kterych se da umznout, ani nemrknete. :-D
Tvl, tam už je takovýho sněhu? Polský fotograf je démon, ale nejlepší je HK po uši ve sněhu :-D :-D
Ty ses debil. :)
jakoze rikam si, jestli neni k zamysleni, ze jedinej, koho jsem za celou dobu potkal byl ten nahej polak. :-D
Jako jak nahej? On neměl žádný hadry opodál?
mozna mel objektiv plnej zubrowky, jinak nemel nic. lidi sou ruzni… :-)
Tys ho nevidel? :)
Právě že jo a i přes výše uvedené (a arci pravdivé) heslo, že lidi jsou různí, jsem nevěřil vlastním očím :)))
Slušný oddíl :)
Jak tě uviděl, rozerval si triko, pak tě ošukal v tom bunkru, ty hadry jsi měl mokrý jak tě tisknul na tu zamrzlou stěnu bunkru a z toho jak tě poslintal a ostříkal, při akci sis taky všim té můry jaks měl hlavu natlačenou na zdi, a ta díra s tím sluncem je jasná symbolika, že ti poprvý někdo projel kaďák. ;-)
uz to nikdy nebude jako driv :-/
:-DDD
Exiku, jsi demon.
misto, abys jo zjebal, ze tu na me haze spinu, tak ho jeste chval! :-D
No, zábrany teda nemá v ničem, ******* jeden.
Já ti nevím no, já už mám děcka velký, ale např. tvoje(Karošovy,Pájovy,Obďovy) se do společnosti pomalu zařazují … Vynechal jsem mladýho Tarzána, ale ten si asi poradí.-)
Není nad to spolehnout se sám na sebe. Super! ;)
Kua, zavist. Ale ten bunkr mi neprijde na spani ideal.
Proč?
Z toho betonu jde strasna vlhkost a zima, uz jsme to s Jirikem probirali. Nefuci tam, coz je samo fajn, ale jinak radsi senik / posed, kdyz neberu stan (na zahrab jsem linej a musel bych ho stavet dlouho, abych se moc nezpotil :-))
To Jirik : koukam, ze jeskyni jsi nenasel.
senik nebo posed budes na hrebenu hledat tezko. z bungru mas v dane oblasti docela siroky vyber :-) a ta ochrana pred vetrem a snehem je stezejni. http://alpy4000.cz/…indchill.php
jeskynu jsem ani nehledal. do 1000mnm regulerni chcanec, vys pak ostra krupicka. nechtelo se mne slizat zpet do desta a navic bych nejspis prosral opetovnym vyslapem tu chvilku peknyho pocasi druhy den rano na hrebenu…
No v řopíku asi vlhko v zimě bude, větší objekty jsou právě v zimě dokonale suché…
Na posedu se moc nenatáhneš, nebo aspoň já ne ;-)
navic se tam muzes k necemu primotat, vime…
Např. zfajrovat.
Neporadil by mně některý dobrý soudruh s aurorou Spider. Kdysi mi ji doporučil Roman, a velká spokojenost, až do teď, kdy začala vynechávat, nesvítit, nebo svítit málo…
Určitě to bude v té zadní části s vypínačem…nešlo by to spravit?
Dík.
Predpokladam, ze nakup noveho svetla asi nepovazujes za reseni (ja uz Auroru nahradil timto ,3 mody, priplatek za neutralni bilou) ;-)
Jinak, kdyz mi takto blbla Aurora, rozebral jsem ji, prostrikal kontaktolem, pripajel ten medenej cuplik ve spinaci k pruzince a srovnal jsem pilnikem tistak pod tim hlinikovym pliskem (to pomohlo nejvic, byly tam nerovnomerne vystupky a pak to nedosedalo celou plochou) – vse ve spinaci.
Jo tak to je ona, mám stejnou jako ty. Naplno, napůl a vypnuto…
jen ssuper lehká, a rozptyluje pěkně světlo…
Tobe blbne ta XINTD ? Ja myslel, ze Spider.
Ta XINTD je fajnovka na baterky. Pouzivam (druhy rok) ty prumyslove Sanya a zatim dobry – s modrymi TrustFiry mi blbla.
tak to se budu muset mrknout, jednu mám já a druhou žena…
Teď jezdím s tou co funguje, je ale větší, těžší a je víc bodová…
asi mám toho spidera ..podívám se
dík Romane:)
závity ošudlit hadrou, postříkanou odmašťovačem, články, pokud mají vůli, olepit lep. páskou, pokud bliká při otřesech doplnit magnet na konec.
Tak je to rapid spider P-7 a při otřesech to nedělá…
Chvílu jede, pak se přepne do nulového módu, že poznáš když svítí jen když dáš před něj ruku…
Zkusím ošudlit, odmastit
kontaktolem prosplichnout vsecko. mne to pomohlo, kdyz se svetlo vynechavalo. ale bylo to pri tech otresech…
pokud přepíná do „nulového módu“ tak bych to může být chybka na ochraně – u mne zhruba po roku a půl odchází modré TF. Odmontovat ochranu – zkus.
Skáčeš furt někde s mladýma juhanama a vlastní trail máš v nepořádku, soudruhu.
Doporučuji bunny hop…:)
Tak mi ho tam předvedeš, jo? V tomto směru-do kopce :-)
Kdyby ses necítil, tak ti tam s DH soudruhy
postavíme vodpal…;-)
Co tento týden? Vzhledem k tomu, že kyrgyzský hrdina se nehlásí, tak bych navrhoval Holedná Hill ve středu s pokračováním do veverské.
Jednak je tam sucho až umrzlo (práší se jen sporadicky) druhák se tam po včerejším zákeřném útoku sám trochu bojím.
co zaútočilo?
Copak, potkal jsi svýho kámoše s parohama?
Středa je o.k., jinej den stejně nemůžu.
podle toho, co mi pepek popisoval, je dost dobre mozny, ze parohy mel. :-)
Nebyl to jelen, ale agresivní jedinec druhu Homo (ne)Sapiens. Naštěstí jsem měl lepší odpich, tak jsem mu ujel. Nechápu, proč jsou lidi takoví zlí a sprostí (nazval mě debilem, přitom mě ani nezná)
proběhlo něco takovéhoto? :D
Tak jestli jsi ho „obšoustl“ s 10cm odstupem…;-)
Ne, snažil se mě potichu překvapit, zatímco jsem stál a vydýchával.
Chuligane!
Ve stredu by to slo.
měls mu dat dělo, teda když jsou ty vánoce :)
Jedu hore.
Pak to rozeberem ;-)
Ted jde o to, jestli to byl myslivec a nebo naopak pytlak, ktery byl nastvany, ze bude muset zver dele nahanet ;-)
Tento tyden uz zacal – tak trosku jine pondeli :-)
:)
Pekne
to uz budes mit novou/funkcni brzdovou paku, co? ;)
to mi ani nepřipomínej, hned další den jsem objednával :)
ja zas trosku jine utery, pro zmenu. ;-)
schön…
Tak jak to dneska mate soudruzi s tou Holydnou?
já hovno
ta otázka asi nebyla na mne, ale po měsícu se dnes dostanu alespoň na spinn. Dybys někde vydržel sedět do jedné tak v tu dobu budu +/- končit v kampuse :D
bike-buznakolo-spinning ?! To je degenerace
ja hovno
Ale v sobotu bych dal neco s obedem na Smelcu.
tak!
Takže šulinové mají sraz v sobotu 19.12.2013 v Kuřimi vo 9:00 u zámku. Jede se oklikou na Šmelc. Možná přijde i Blade.
***** 21.12 samozřejmě
Ještě si oprav to „v Kuřimi vo 9:00 u zámku“
Jak ti to šlo od prasátek? (:-)
Dobrý to bylo-až na to stádo hovad u vedlejšího stolu.
(Eště, že sem nejel do tý Kuř mi: kdyby mi tam Roman sdělil, že odtud pojedeme na Babu, tak bych ho asi hned zabil.(. . . takovou trubku měj u sebe. . . . )
Ja dneska byl nahodou jen ucastnik zajezdu :-) A rozhodovalo se demokraticky, a navic, nam se Baba libi. Smelc paradni, jen ty hlucny hovada u vedlejsiho stolu…
Very nice !
bjutyful
Včera jsem zabloudil 2× k Poutňasovi. Hajzlíky … hygiénu na ně !
Krasny! Do haje s rymickou, puvodne jsem chtel jet taky :(
schön
Dojel jsem dom úplně v hajzlu prošitej. Za prasátkama jsem šel i pěšky, u prasátek mě vzala ženská-běžkyně, a všeci lidi se mi smáli, hajzli jedni. Kolo jsem jebnul do sklepa ať si tam klidně zrezne a usnul jsem ve vaně.
Za mě výlet super, škoda, že ta zoncna byla jen nahoře, Šmelc luxusní žrádlo, ale jak píšete příliš hlučná samota. Jen to pro mě bylo dlouhé už.
Co máte ***** fseci proti hluku. Chcete aby tam pospavali tři streci u piva? :-)
No, cece, nejaka cyklogrupa tam mela rezervovanych snad 20 mist. Zazil jsem Smelc hodnekrat natriskanej a pohoda, ale tito se fakt fest prekrikovali. Treti pivo jsem tam daval uz na silu a vypadli bychom, i kdyby nebyl nas stul dale rezervovanej.
On totiž každou snahu o snížení hluku vnímá jako možné ohrožení lukrativních zakázek :-)
bud se pridam nebo kontruju. :-D
Popřípadě hodíš umakartové čelo a je ti to jedno ;)
Tvl podle času zřejmě dobrej oddíl :D
jo, je to komsomolec
A nebo :-)
Ja pokracoval domu pres lesy. Prekvapilo me, ze jsem v lese narazil na mista s docela hlubokym snehem. Doma jsem jeste kolo rychle umyl – nejak to venku povolilo, zatimco jsme sedeli v hospode.
Tak co šohajové, 16.30 u mamuta?
já ti nevím, nechceš si to ještě rozmyslet, Arnošte?
V cem je zase problem?
Jestli je ti ziménka, pojedu klidně s Polkem na Buk…
ano, ano :-) Problem vyřešen
Zaváhals znaménko, krásně přimrzlo, příjemné –2°C, na stromech námraza jak z Mrazíka, k dokonalosti chybělo už jen pár čísel sněhu.
Tak doufám, že si tentokrát aspoň trochu pokecáte.
Tu sníh byl, ač to z té lanovky zprvu nevypadalo. Jakožto senior jsem musel za slunkem holt do Rakous. A hlavně skoro žádní lidi !!
Pro Jiříka: holt Kraličák to není.
…a po návratu už víš, kde jste byli?
Tak nebyl v Amsterodamu :-)
Tak 16:30 Klajda?
o.k.
Ahoj, v Brně jsem nový a v lednu si se budu konečně brát kolo. Chtěl bych vás požádat o to, zda byste mi mohli poradit nějakou trasu, která mě vyvede z města a na které bych se pokud možno vyhnul frekventovaným silnicím. Bydlím přímo na Moraváku a rád bych jezdil směrem na jih do nížin. U nás žádné rovinky nejsou a já jsem si říkal, že bych letos zkusil najíždět kilometry po rovině. Děkuji mnohokrát :-)
Pokud máš silničku tak OK. Ale na bika je to tam hnusný a navíc to máš daleko z města.
V lednu mi napiš, v zimě jezdím taky spíš do rovin..
Jinak z Moraváku to vezmi okolo červeného kostela, po Husové na Nové sady, tam cyklopruhem k Rondu na stezku a pak už pořád na jih :-)
27.12. sraz ráno, dle domluvy na hlaváku, směr Podyjí. Mrdky zelený ochranářský budou mezi svátkama zalezlý doma, takže to bude v pohodě.
A to je napad, dame tu Vrani skalu ;-)
Přeji všem pohodové vánoce a příští rok 10t km na MTB.
I Tobe.
A tak nejak tusim, ze nepujde o kilometry, ale o zazitky ;-)
To je nějakej utajovanej projekt?
Nee, vsechny NP uz mame splneny (ted jeste ta Vrani skala v Podyji ;-))
V pristim roce bych chtel dat na MTB tu Tour osmi pivovaru, no a pak ty Beskydy / Javorniky – vse ale se spacmenem, prave kvuli tem zazitkum. Taky jsem se tak prehraboval fotkama a mozna i bikove Praded s lehce upravenou prvni variantou, nalehko, ale mam obavy, ze na to uz nebude cas (alespon to teda asi nevyjde vsem).
A co se tyce silnice, tak tam nemam nic extra v planu – dal bych nejakou tu 200 / 250 km po Vysocine s posezenim v nejakych hospodach, tak nejak na klid – od vychodu do zapadu slunka.
Dyby se to vlezlo do 200, tak prosim, ale nad 200 v tom mám jasno. :D
Já myslel mně utajenej, ne ilegální, i když nějakej ten NP by se ještě našel…;-)
Pekla severu mi letos bylo líto, ale bylo to všechno našlapaný moc za sebou…za sebe spíš mtb, silnici vytahuju jen 1× ročně :-D ale ta pohodová dvoustovka by šla…
Graficky na tom zacinas byt lip jak depka :)
:D jak to vidíš v pátek?
V patek se neco deje? :) Pokud jo, tak neni problem.
jestezes pode me nenapsal nulu. :-)
A nejsi nahodou uz o rok napred ? ;-)
sakra, vidíš :-))))) jsem
…;-) a já to bral jako součást vtipu :-D
tak 2015 už máme pořešenej, tak eště ten 2014 ;-)
neni to nuda mít stejný PF dva roky po sobě? :DDD
To jsi měl napsat až za rok ;)
A kdyz jsme u tech PF, tak Gudbaj v sobotu.
jak mluvil, musel jsem si pustit totok http://www.youtube.com/watch…
jj, Haubert je demon
A je po prdeli…
To je v pohodě – než to postaví, budu v důchodu. Stejně mě ten prygltrail už sere a takto bude aspoň změna.
:-)))))))))))))
Souhlasím, na Křížovce se jim s tím finišerem pojede trochu hůře sice …, ale zlatý český ručičky.
tam bude zamkovka. ;-)
Libi se mi, ze Brno na kole to vita :-) A ten udiv, ze se na automobilovou dopravu posila vice penez nez na cyklo snad tsky nemuzou myslet vazne.
PriglTrailu bude skoda, ale treba zvitezi nejlogictejsi a nejlevnejsi varianta – schody na Zouvalce zustanou (turiste je vytlaci), a stezka bude pokracovat od Junacke louky nahoru po te zpevnene ceste pod Krizovku a pak do Sentic.
Očekávám,že jakmile tam něco bude, tak hned zakážou vjezd na trail (pokud teda nemíní rozbombardovat přímo trail). MoZZek pak bude mít nové životní poslání.
taky doufam, ze se jim to nebude chtit asfaltovat po tech skalach a povedou to pohodlne hore hrebenem :)
Zase by se ale za jiz prakticky hotovou cestu blbe vykazovalo mega za kilometr :-)
sak oni si nejak poradi ;)
Co středečka, čtvrteček, soudruzi? Bude nějaký biking, nebo jen žering? Potřebuju ještě 50km.
do kolika ti to chybi?
Neco pojezdim v okoli podle casu. Spise to ale vidim na silnici.
27 bych možná moh
Já tak před polednem …
V 10 vyrazím na tekutyho kapřika. Potkám nahoře nekeho? :-)
Toho jsme meli vcera B-)
Je to narocny – tekutej kapr, Stepan, hon, nejake narozeniny a Silvestr.
Dobra zprava je, ze na to momentalne ani nemam chut, takze suma sumarum vidim celkovou konzumaci jak v jeden vydareny vecer.
Člověk musí s rozumem, já začal včera v devět rano v sonbergu, pak pokracovala sirkova komise u nás ve sklepě a v 10 večer jsme ukončili posezení u medove 12 abych byl ráno cajk na kolo. Dnes opatrně kaprik, taboracek s kamosama MX a jsem doma cajk na večeři následuje návštěva u brachy a posrzeni v místní klubovne hospoda bych tomu ani neříkal. Zítra buk 26 kost vína v zidlochovicich, 27 sklipek v mutenicich 28 sveceni mladého vína 28 29 příprava na silvestra 30 si asi zajdu do práce 31 vůle páně. Je to divný ale těším se do práce. :D
Máš to náročný, já jsem zase dneska vezl tchýni . . .
Moc nechybělo a vozil sem se na nabrousenym dvoutaktu ktm. Prej dyz sem je nechal svézt na nejlepším kole, tak že se můžu svézt na nejlepší motorce, akorát si nejsem jistej esli sem si nesplhnul oranzovym baglem. :)
Řekni jim, že je nechám svézt na spešlu (No:1 !)
Tak ja se dneska taky vozil :-)
Dobře. :) vono je toho s mx hodně spolecnyho. Easton sidi hope odi… :)
Jo, cena detskych SIDI me taky pobavila :-)
Ale koukám že mladej nemá sidi. :D
Mladýmu to sluší. (Zatím je to nějak moc čistý.)
Uz ne :-)
Tolik sprintu jsem uz dlouho nenabehal. Ale je to dobry, radil na tom s malou pres hodinu, rozum do prave ruky dostali taky velmi rychle :-)
Pouze dva pady v nulove rychlosti, kdyz z toho slizal – nedosahne poradne na zem a nechape, ze 60 kilo neudrzi.
.
Takový Everts za mlada :-)
bomba!
.
WOW, tak to bude postrach.-)) Ale nejezdí zatím schody po baráku ?!
Ty voe tchyne dneska hrube zabodovala, obdrzel jsem novou zadni blikacku s tim laserem, toz to zitra pojedu vyzkouset :)
Esi mě to bude na cestě dom blikat do ksichtu, tak ti to stejné při prvním chcani ukopnu. :)))
Ten laser sviti pouze na zem a nemusi blikat, ale to je spis pro pripad osameleho jezdce jedoucimu vstric nebezpeci :-D
Ufo ! Už aj u nás v lese !-)
Chlapci dnes to vidím na pohodofku Rakoveckým. Start kolem druhé. Přidá se někdo ?-)
Chjo, já se dycky v poledne prezeru a pak se mě nikam nechce. Já prostě potřebuju vyjet nalacno. Počkám negde v rakoveckym na parezu. :)
Jel bych ale start bohuzel nestiham bo navsteva, toz se asi potkame az nahore.
Tož fčíl si dám Xcéčko s kočárem a pak mažu. Tož se Fransoa někde břibrnkni :)
:-D Tož zajtro jedu též.
Vetřu se s dotazem – tchyně ji koupila v krámě z odkazu nebo je to od toho borca co je nabízí za 150,– v bazaru? Díky
Netusim, neresil jsem, jednalo se o darek ;-)
Ok, chápu :-)
Aby to nerozřezalo asfalt!
Jako do ksichtu to nechci dostat.
Drahany, Drahany ?
Bych jel, ale zrovna dneska jdeme do kina.. Zitra rodinna seslost, takze kolo az v patek.
Ehm, tos mi špatně rozuměl. Já se ptal jestli Pepek vozil tchyňču po Drahanech oblíbenou rychlostí, záměrně neuvádím jakou, aby se toho nějakej mozzek zase nechyt.
Ale jak uvádím v reakci na Exíka, od pátka dále jsem svolný k volaaké akci.
:-D
Zitra ma prset, patek a sobota spatne, dale jeste netusim.
:-(
Pršet má až v sobotu, dneska bylo ale asi nejlíp…
BTW: šmejdi parkovací mě na Veselé stáhli za parkování ve státní svátek,grr…
Jak je to ofiko s parkováním, když není ani všední den, ani neděle? Já si to vykládal, že státní svátek je jako neděle, oni zas že je to jako všední den, jak už to tak bývá :D
To jsou fakt… Ja bych rekl, ze se to bere jako nedele, ale nehledal jsem to. Zkus pohledat (napsat nekam na ofiko mista – nemyslim mestaky) a pak se pripadne branit.
Záleží na tom, co si magorát napsal do nějakého toho řádu. To není věc určená zákonem či výhláškou. A dle oficiálního webu Brněnských komunikací se opravdu na svátky nehraje – viz. http://www.bkom.cz/parkoviste/ :
Státní svátky jsou zpoplatněny dle příslušného kalendářního dne.
Njn, ale přímo na automat to ti šmejdi samozřejmě nenapíšou. Než jsem tam vjel, tak jsem to celý prostudoval a usoudil jsem že dobrý. No a jsem o 150,– chudší, bylo to opravdu luxusní parkováníčko :-)
Měls na ně poštvat všechny sklebiče-to přece nemůže M-polocajt vydržet.
Pomalu se uč řádně pojmenovávat. To vyslovíš před dcerami jen jednou. A troufám si tvrdit, že je budeš potřebovat ani se nenaděješ. Zdejší spolek ti nebude nic platný.-(
Má pravdu náčelník, být tebou tak si děti naopak předcházím. I když ty se ještě možná nějakého důchodu dožiješ :-). Za 40 let už asi nebude nic.
Pro inspiraci doporučuji postavu dědečka z dětí z Bullerbynu.
Dobrá, slibuji tedy oběma dotčeným soudruhům, že nebudu nazývat cizí děti šklebiči.
btw: dědeček byla podpásovka.
Ach jo, jo. :D
Aladin na zítra dává chcanec proto sem zařadil odpocinkovy den v zidlochovicich. Kdyby to nesrdelo budu zklamán.
Ohledně pátku jsem ve strachu, páč asi budu lítat po doktorech. :-/
Zuby nebo posvatecni kolika? :-)
Kolem poledne to vypadá nadějně.
Tak jsem to prošvih. Nicméně následující dny budu pozorně zdejší dění sledovat.
ČD (čuráci drazí) zmenili tarifikaci bajku v cuku od patnactyho . ja jen, abyste taky nestahli okynko a nezacli skandovat bru-sel, bru-sel, jak ja, kdyz vam rozhodci rekne, ze misto pripravene petadvacetikoruny zalepite treba do praglu 65kc.
Maš čučet doma, a nebo se motat jen vokolo Petrova.. :)do adamova by se to za těch 25 vlezlo možná i blansko. :)
no zpet jsem jel busem. navzdory inkarte to vynde levnej, je to rychlejsi a i kavicku do me nalejou. ;-)
Tak CD bojkotuju dlouhodobe, to enem nekteri neuvedomeli soudruzi to porad podporujou.
Bo chtějí furt chlastat – a s ajzenbanem není to rizoto. Sem minule navrhoval autovýlet do Podyjí a nesetkalo se to s porozuměním.
Na Silvestra dopo jedu.
Tak jsem pro tebe, páju a maňase vyfotil, že na vzduchu a s hydro-kotoučema už jezdí i kdejaký kočiš. Měli byste upgradovat.
Maňase vynech, je to antitechnik široko daleko, z uvedeného fota si nic nevezme.
Ještě jsi zapomněl zmínit ty 29", aby ten pokrok už za něco stál :-)
…su cák nějakej kočiš? ;-P
Maňas opositum
Predpoklad 9:30 z kamenaku pres kohoutky do bastru,pod zoo na babu, ceska (s pietni minutou ticha) lelky, jelinek, zluta adamov-a pak nejak uz zpatky. Do 14:00–15:00 v Brne. Obed nevim jak.
Předpoklad 15:30 start z tvarglu. Návrat zítra do 20:00. :*)
vcera splneny zdar-brno. ojebal jsem akorat buchtak (kvuli sjezdu po dlazkach se mi tam ***** nechtelo) a misto kurvasinu jsem dal z dakurvalecina asfalt podel virusu, jinac striktne cervena.
a zaverem si trosku zapublikuju… :-P
doufaje ve slusnou viditelnost jsem si kousek odskocil na devet skal. ;-)
p.s.: diky exikovi, ze me moralne podporil, kdyz jsem mu o pul sedme volal z tisnova. jinac bych se vysral na vsecky sarky i s carkama a vyslal to po silnici pres kuras…
No to je ofšem něco jiného, že. Buchták mohls jet po kostkách nahoru a po kořenech dolů a bez karasína je to taky o ničom.
to je dostatecne kompenzovany deviti skalama a kufrem za boracem s naslednym totalnim zajebanim kola mazlavym blatiskem. ;-)
Pekne. Ja vyrazel na silnici az kolem 13te hod. smerem Rozinka.
30.12. dát červenou ze Žďáru až do Brna. Pánové, nechci se nás dotknout, ale kdo z nás to má :-))))))
Taková konstelace nastane jednou maximálně dvakrát za dvacet let.
Ja tedy ne :-) Ale zase mame splneno to Podyji B-)
Jinak koukam, ze jsi nevyjel. Kdyz koukam z okna a na radar, rikam si, ze si pujdu radeji zabehat – boty uschnou, kolo bych musel hodne dlouho odbahnovat.
to podyji bych mel hodne na knop. mohl jsem jen dve hodky dopoledne a dve odpoledne. O:-)
snad uz to je definitivno za mnou…
Jo, ty seš vlastně takový náš šumacher :-)
weltmeister ;-)
Poradime Ti tam nejake bonbonky – je to akundrat na 4 hodiny + cesta :-)
Já vstal, kouknul ven a dal si tři linecké, čtyry rohlíčky a pustil bednu. ;-)
Neni to tak strasne, docela prituhlo – na Holedne se musi prasit
tady ščije regulérně, +4°C
Tutaj je dusickove – neco pada, ale ma to sve kouzlo.
tady je tak akorat…
Tak hodně štěstí a zdraví, satani. Pomalu tuhnu, ale zítra budu cajk a pokud nebude ten dnešní hnus, ten Buk ***** UDELAM !