• Tomas123

Ahoj, před pár dny Radon představil nový model ZR Race 8.0 pro rok 2017 a zajímal by mě váš názor jak si kolo stojí v porovnání s jeho loňskou verzí. Navíc loňský model je teď o 10k levnější, ale to bych ani nechtěl brát v úvahu. Díky za váš názor.

Radon ZR Race 8.0 2016 (XT, SID, Mavic Crossride)

Radon ZR Race 8.0 2017 (XT/SLX/Magura, FOX, DT Swiss)

Anketa: Který model je lepší

0 0
    • kocers  

No za sebe bych cenu rozhodně zohlednil a vzal levnější Za ušetřený peníz bych pak pořídíl pořádná kola a jinou sedlovku, pokud platí ten pazgřivec na obrázku. Rám je zdá se úplně bez změny, a za ten zbytek 10k navrch ani náhodou.

0 0
    • Výběr z produktů
      Marin Rift Zone 1 29 kolo, růžové Skladem > 2 ks

Novinka -10% Marin Rift Zone 1 29 kolo, růžové

43 399 Kč -10% MOC 48 199 Kč

Lapierre Xelius SL 6.0 kolo, červené Skladem 1 kus

Výprodej -30% Lapierre Xelius SL 6.0 kolo, červené

70 199 Kč -30% MOC 99 999 Kč

Kellys SOOT 20 28 kolo, šedé Skladem 1 kus

Akce -15% Kellys SOOT 20 28 kolo, šedé

od 19 599 Kč -15% MOC 25 899 Kč

Přejít do shopu (Kola)
    • Morchella  

jako tradičně jsem hlasoval omylem

0 0
    • MatS  

Pokud ti vyhovuje velikost loňského modelu (18" nebo 20"), tak ho ber. Je super a za ušetřený peníz můžeš vylepšovat co tě napadne. Hlavně až se na tom párkrát projedeš, uvidíš, jestli je vůbec potřeba něco měnit. Za mne bych vyměnil nejdřív kotouče, co patří k vyšším sadám a ne ty plechový SM-RT56, který se kroutěj jen se na ně podíváš. Za 10k si můžeš koupit o dost lepší kola, když na to přijde.

0 0
    • mr.antik  

osobně u nového nevidim ni výrazně lepšího.

0 0
    • jasater  

hmm…koukam, ze co novy rocnik prestava platit pomer cena/vykon…zacinaj jak ostatni vyrobci mixovat komponety/sady a zvysovat cenu..:(.. Jinak bych taky spis doporucil ten lonskej model

0 0
    • nomecz  

neni co resit, bohužel dobře už bylo … ber loňskej model dokud je a za ušetřené kačky se dá poladit docela hodně

0 0
    • doubleingram  

Jj, smelej vsichni cim dal vic. Vzal jsem zlevnenej Black Sin 29 9 2016 2×11 a koukam, ze jsem nejspis dobre udelal. Btw, Tomas z Canyonu rikal, jak maji Canyony lepsi ramy a horsi osazeni a Radon obracene, tak nevim. Ale prece nebude rikat, ze konkurence ma lespi ramy :)

0 0
      • mr.antik  

řek bych že moc nekecá… pto se nevyplatí kupovat ty topmodely ale spiš ty vyvážený střední kategorie

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.