Mám možnost koupit tento rám za slušné peníze ve velikosti 18".
Měřím 178 cm a vážím 90–95 kg. Chtěl bych znát zkušenosti majitelů tohoto rámu. Není tento rám na mojí hmotnost nevhodný? Díky za info.
Mám možnost koupit tento rám za slušné peníze ve velikosti 18".
Měřím 178 cm a vážím 90–95 kg. Chtěl bych znát zkušenosti majitelů tohoto rámu. Není tento rám na mojí hmotnost nevhodný? Díky za info.
Anketa: Má cenu ho koupit?
No s hmotností ti toho moc neřeknu, vážim 60kg tak jsem to zatím nikde moc neřešil ale pokud vim tak Cube jsou celkově kratší rámy a ty jsi na rozhraní veliksoti M a L… takže musíš si íct jestli chceš spíš kratší nebo delší rám. Já osobně mám radši rámy delší a na svojí vejšku 170cm mi nejvíc sedí rámy co mají délku 600mm… což tedy u většiny rámu znamená velikost L, u těch delších (Superior třeba) to je i na to M takže… podle tabulek ti rám bude ale tabulky nejsou vše že
Jinak teda nevím jestli to je z bazaru nebo úplně nové ale myslím že za 10 000 by se dalo vybrat i mnoho jiných, neříkám kvalitou lepší ale ten výběr tu určitě za ty peníze je.
Cena je 8000 litrů plus doprava.
imho obyc hlina, ale pokud se ti libi a sedi geo proc ne…
Tak těch 8 litrů je strop, za který bych vzal včetně dopravy. Zatím je cena v aukci 2 litry.
to je rozumný – ale jak je to se zárukou?
Je to německý obchod. Záruka 5 let v Německu.
ze zvědavosti je ta nabídka i na menší velikosti? než tu pro tebe?
Ne, je to jen na velikost 18".
Měl jsem letošního Cube Acida 18" a měřím 176 cm. Kolo dobré, obratné, nicméně jsem ho vyměnil za meridu matts. Jezdím delší trasy 60–120 km a opravdu jsem zjistil, že je ten rám krátký. Při prudších výjezdech se stavělo na zadní, takže záleží, co budeš jezdit. Mrkni na stránky Meridy, zdá se mi, že mají dobré kola a výběr rámů je také slušný. Asi bych šel do nějakého HFS.
Mám úplně stejnou výšku i váhu jako ty a jezdím Cuba na stejném rámu rok (4000 km) a nemám k rámu žádnou výtku. Je to sice na hraně (sedlovka na limitu), ale jinak mi rám sedí, nekroutí se pode mnou a anodizace je velice sympatická barevná úprava. Ovšem, co se týče ceny, Ti neporadím, já kupoval kolo v celku.