Řazení Giant Trance 29er 3013

5 nepřečtených
  • Honzanakole

Můj dotaz je směřován k majitelům kol Giant Trance 29er 2013.

Zakoupil jsem samotný rám a zbytek jsem si postavil sám. Jedná se mi o to, že řazení pastorků (pravá páčka) mi jde strašně ztuha. Mám komplet sadu Shimano XT. Řadící páčky Shimano XT SL-M780. Přehazovačka Shimano XT RD-M786 SGS Shadow Plus. (takovou tu brzdu u přehazky mám v pozici uvolněno).

Chtěl bych vědět jestli to takhle blbě jde i ostatním, jestli je to třeba způsobeno délkou bovdenů které jsou vedené vnitřkem rámu nebo já už nevím. Vše mám fungl nové – bovdeny, koncovky, lanka, přehazku i řazení. Už jsem dokonce i vyhodil utěsněné koncovky bovdenů aby nebyl žádný odpor. Vedení lanek a bovdenů jinak než vnitřkem udělat nejde tak už nevím.

Byl bych rád kdyby napsal někdo z majitelů těchto kol svoje poznatky.

Díkes Honza

0 0
    • Milan  

Trance x 29er mám, seriovýho, a problém co popisuješ samo nemám.

Na psaní moc času není, napiš sem: milanbocek@seznam.cz a pošli č.tel. cinknem si, zkusíme projít vedení podle mého biku a dál se uvidí. Podle fota to není moc vidět, ale zadní část vedení zdá se jak má být.

0 0
    • Kublaj  

Ahoj máš nějaké poznatky a řešení?

0 0
    • ondra7  

Ahoj chlapi, trochu obnovím tohle téma. Jak se chová zadní stavba tohohle fullu při kombinaci zdvihu 120mm a klasické osy s rychloupínákem? Je to tuhý nebo mám vzít radši něco s pevnou osou vzadu? Díky.

0 0
      • Milan  

No dal jsem tam rovnou 10 RWS, s klasickou osou jsem jezdil jen chvilku na to abych to rozsek, ale pocitově stejný. Mě se to zdá OK-tuhý-na brzdě se neukazuje problém, dost to asi podporuje i ten uzavřenej trojúhelník stavby ale nemám moc srovnání s jinými biky k porovnání tuhosti zadní kyvky. Mnohem víc do celku jistě mluví i kola 29, 135mm nába, pak až vůle v čepech, ložiskách, vahadlech.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.