Co je to kua za ksindl? :-D
Dávám sem upozornění, na bazoši pěkný auta za pěkný price, jen značky zamazaný a na žádost o vin odpověď velmi záhadná.
Dobrý den,
Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. Je v dobrém stavu, nemá žádné technické poškození, žádné škrábance nebo promáčknutí, žádné skryté vady. Dodává se se všemi originálními klíči, manuály, deník údržby, zimní pneumatiky a všechny dokumenty. Vůz byl mého bratra, který žil v České republice, můj bratr zemřel při strašné nehodě motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro mě, to byl můj jediný bratr a já ho milovala moc.Bydlím ve Skotsku, Glasgow a auto je se mnou. Jeho manželka mi dal auto prodat, protože ona se stěhovala u mě doma a ona se nemůže použít tady ve Skotsku, protože zde auta mají volant na pravé straně. Ona nechce zbohatnout na smrti mého bratra tak, že je důvod, proč jsem dal za nízkou cenu. Vůz je česká značka, stejně papíry a desky, má všechny zaplacené daně, a nyní všechny papíry a dokumenty jsou na mé jméno, pokud si chcete koupit to není žádný problém, protože pošlu auto ve vašem zemi a já budu platit za přepravu daní. Pro více informací počkám mě kontaktovat brzy.
Děkuji vám!
Martin
PS: Jsem velmi líto mé špatné češtině, pokud umíte anglicky to bude lepší pro mě.
Martin L.