Mohl by se, prosím, někdo podělit o zkušenosti s prvně jmenovanou? Mám 73kg, MTB HT a nastavení vidle na 100mm. Dosud jsem jezdil na MTB s Epiconem od TT a ač stále ještě bez jakéhokoliv servisu, po cca 13ti tisících km jsem s ní spokojenější, než s fungl novou rebou. Reba má na mou hmotnost doporučené foukání na 105PSI, ale to je nepoužitelná utopie. Upustil jsem ji a minulý týden absolvoval TransBrdy na asi 75PSI. Ještě teď mě bolí klouby na vytřesených prstech (loni na epiconu bez problémů). V obou případech pneu na cca 2,4 Bar. Teď jsem si nastavil u Reby rychlejší odskok a ještě ji upustil na 65PSI. Odzkoušená na bežných silničních nerovnostech už chodí líp, ale při zhoupnutí na řídítkách nebo prudším zabrždění jde téměř na doraz, takže by to v terénu nebylo dobrý. Nicméně zanoření nohou po nasednutí na kolo je při 65PSI jen 20%. Jenže reba mi připadá, že jí dlouho trvá, než se zpočátku pohne a pak jakoby šla směrem k dorazům snáz než na počátku zdvihu. Epicon vykazuje přesně opačný styl. Nafoukán na 75PSI chodí v počátku lehoulince jak po másle a až směrem k dorazům se chod jakoby ztěžuje. S tou Rebou už fakt nevím, jak ji nastavit. Díky předem za vaše zkušenosti.