Zdravim,
mám rám pro 9mm rychloupínák, a náboj 135×12mm. Dá se na to sehnat nějaká redukce (nejlépe v čr)? Nepodařilo se mi najít, ani tady v historii.
Díky
Zdravim,
mám rám pro 9mm rychloupínák, a náboj 135×12mm. Dá se na to sehnat nějaká redukce (nejlépe v čr)? Nepodařilo se mi najít, ani tady v historii.
Díky
up…
teď se dívám, že existuje, jenže se prodává jako součást k některým nábám :/
Mám doma redukce pro Mavic 2011, kterou nepoužiju. Takové dva válečky to jsou. Link je tady, jen je to chybně popsané jako pro modely 2012. Je to teda redukce na 100mm, ale lepší – můžeš tam dát RWS osu a do normálních patek to padne.
pokud nemá nába drážku do které zaleze ta gumička tak je to k prdu, proleze to někam dovnitř :D
tak bez typu náboje se fakt poradit nedá, soustruh by to každopádně vyřešil
nába je to DT 350. Soustruh doma je, jen bych chtěl vidět jak vypadá taková redukce která se prodává.
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx…
mělo by to pasovat i na 350
díky, a proč je ta oska na jedné straně rozšířená?
jaká oska?
aha nic už to chápu :)
tobě stačí ty koncovky, jsou prakticky stejné jak ty co tam máš jen z nich trčí ty 10mm výstupky do rámu a mají díru na QR
opravdu jen koncovky? http://forums.mtbr.com/…-529945.html tady pise neco o tom, ze s 12mm osou je sirsi. Ma nekdo zkusenost s predelanim 12mm na 10mm.
a co kdybys napsal co za nábu chceš předělat?
presne zminenou dt350 ale u 240 by to melo byt stejne …
kterou verzi?
fakt nemám křišťálovou kouli
Ja myslel, ze to je jasny …, dt 350 135×12 na 135×10
HWGXXX0001803S
mělo by jít o tyhle koncovky,
Jo to jsem si myslel puvodne pred nalezenim toho vlakna na mtbr, ted se obavam, ze je potreba tohle.
jo podle tabulky je na 12mm jiná osa než standard, kde je rozdíl přesně nevím, pokud je delší tak by mohl pomoct soustruh.
jinak teda nejjednoduší řešení je narvat do osy redukční trubičku z 12 na 10mm
Ahoj, existuje ‚Mavic adaptér‘ 12 i 15 mm mají ho na bikesport.cz. Dával jsem nedávno adaptér jak na přední 15mm osu tam si sednul přesně, tak na zadní 12mm a tam je trošku vůle. Bylo to však na výplety náboje Fulcrum Size 1:2. Problém i přes drobnou vůli vzadu není. Pokud bude, budu muset objednat 9mm osu, což by něco stálo.