Zdravím bajkerský lid,
taková nemilá věc. Koupím novou rebu z eshopu, nechám předělat na 100mm(ještě před koupí) foukám 145/145psíků odjedu nějakých 200–300km (prostě prd) pak jedu jen tak vedle kámoše do 20km/h tak si poskakuju takové malé bunnyhopíky z legrace a roupu :-) a ve vidli něco lupne kovově co zazní a z 100mm mám 120mm, stlačit jde ale proti předchozímu je hodně tvrdá a při návratu na zdvih kovově ťukne. Doma při kontrole tlaku – prázdná negativka při nafukování mi to vyrazí symerink kolem vnitřní nohy.
NIC NEKOUMÁM pošlu do eshopu, oni to rozeberou zjistí nějaký prasklý díl uvnitř, posílají to žitnému, po třech týdnech mi volají z eshopu že žitný neuznál reklamaci PROTOŽE ve vidli byl použit neoriginální vzduhový pístek který je výrazně větší než originální (prostě je jinej) a pohybem uvnitř vidle prodřel (prostě zničil) vnitřek nohy TEČKA oprava v ceně 1600 (1200píst 400 práce)
mno nemilá věc je v tom že já s vidlí nic nedělal – do posavad a ted vlastně zas ale už ne dobrovolně :-) jezdím suntour XCR 100mm a do vidle za DESET TISÍC KORUN ČESKÝCH jež je v záruce koupená v české republice od oficiálního dovozce NEBUDU ŠAHAT nejsem prdlej tvrdím že opravu platit nechci(nebudu) a eshop v tomto tvrdí de facto to samé – že platit se jim to nechce neb nevědí jestli jsem se v tom nehrabal bud já (to ze slušnosti k zákaznikovi neřekli :-) ) nebo nějaký neautorizovaný servis do kterého jsem to mohl dát než jsem jim to poslal
čili já to platit nechci oni to platit nechcou a žitný tvrdí že se v tom někdo vrtal a vyměnil pístek, eshop až mu přijde vidle zpátky to porovná a zkusí se s nima dohadovat – tak jsme se dohodli po telefonu
TAKŽE PROSÍM VÁS můžete vy mě poradit co si myslet o teorii o špatném pístku apod a případně jak se bránit abych to nemusel platit? vaše zkušenosti s reklamacemi reby u žitného, nápady – prostě cokoliv co si myslíte že by mi mohlo pomoct
http://www.bike-forum.cz/…l-12001.html
MOC DĚKUJI ZA JAKOUKOLIV KONSTRUKTIVNÍ RADU TIP NÁPAD
Bafoon