Zdar zajímá mě váš názor zda montovat rohy na řidítka 720mm ano či ne, pro a proti.Co vzhled atd. Nevypadá to na tak širokých řidítkách hrůzostrašně? Co vy na to …
Zdar zajímá mě váš názor zda montovat rohy na řidítka 720mm ano či ne, pro a proti.Co vzhled atd. Nevypadá to na tak širokých řidítkách hrůzostrašně? Co vy na to …
Buď chceš řešit módu, nebo účel. Pokud máš neodolatelnou touhu si přidělat k těm rodlům rohy, tak to udělej. Je to Tvoje kolo.
Pokud chceš slyšet názor, tak já je nevozím, protože je nepotřebuju. Na kole se mi sedí pohodlně a rohy by mi nic nepřinesly. Na Tvém místě, pokud to řešíš kvůli pohodlí, bych zkusil řešit zda máš správně nastaveno všechno ostatní, co ovlivní pohodlnou polohu za řidítkama. Pak bych teprve zvažoval rohy.
A ano. IMHO to bude vypadat divně, ale jak jsem už napsal – do toho Ti nemá kdo co kecat.
Ne. Pokud teda nemas ramena jako Conan Barbar, jinak bude ten uchop uplne nesmyslny.
To se nás jako ptáš, jestli se ti to bude líbit, nebo jestli se ti budeme smát?
+1
rohy jsem jezdil, ale po koupení širších rodel jsem je nakonec vyřadil, protože se mi jezdilo dobře i bez nich, zjistil jsem že jsem je měl jen proto, protože jsem měl úzké řidítka.