Zdravím chtěl jsem se zeptat zda někdo vozí víše zmiňované řiditka, jsou za velice zajímavou cenu tak uvažuji o koupi.. jezdím xc a traily tak mám obavy jestli něco vydrží … díky za odpověd. …
Zdravím chtěl jsem se zeptat zda někdo vozí víše zmiňované řiditka, jsou za velice zajímavou cenu tak uvažuji o koupi.. jezdím xc a traily tak mám obavy jestli něco vydrží … díky za odpověd. …
Wake je nejaka cinska produkce z aliexpressu, takze za ne ruku do ohne nikdo neda.
Zjisti si co vazi a pokud jsou lehci nez standard zabehnutych vyrobcu, tak ja bych mel obavu. Zda oduvodnenou, to uz nikdo nevi.
Ahoj, tyhle řídítka jsem objednával nedávno. Váží kolem 350g. Pocitově mi připadají bytelna, oproti 640 od Pellsu nepozoruju, že by byly „měkčí“. Ještě jsem s nima nejel, protože mám kompletně rozebrané kolo zatím. Měřil jsem i tloušťku stěny na koncích, a je to cca 3mm. Tady je pár fotek jak vypadají v reálu.
Menší zpřesnění. Přesná tloušťka stěny na koncích řídítek je 2,7 mm. Pro srovnání PELLS XV6 640mm mají na koncích stěnu jen 1,8 mm.
Přidávám i odkaz přímo na aliho, dorazily za 18 dnů a nepoškozené. zde
Díky za info, ja je už objednal a radši projistotu rovnou dvoje :D snad budou sloužit dobře. pak dej fotku jak vypadají na kole ;)
Vzal jsem představec. Za 4.50 USD je to na testování ideál.
Představec jsem objednával taky, za tu cenu se to vyplatí aspoň zkusit :) Každopádně pocitově mi připadá dostatečně tuhý a myslím že by něco vydržet měl. A vypadá celkem hezky :)
Hezky je, vzdyt je to taky lehce odflaknuta kopie funn funnduro:)
Přesně tak :) Materiál by měl být stejný a to AL6061, podle toho co jsem před objednáním našel. A hmotnost je ± taky stejná, navážil jsem nějakých cca 120g :) Což taky napovídá, že by materiál měl být totožný, protože rozměrově se ty dva představce nijak zásadně neliší :)
jojo… vypadá docela hezky, taky sem na něj už koukal… uvažuju o něm jako o krátkým /lehkým klacku na děckokolo… takže jestli to přežije vás borce, tak to přežije i mý 25kilový děcko :-D
Fotku dám hned jak ho poskládám :) musím ještě udělat pár úprav na rámu a pak dám kolo do biků, takže bude fotek víc :)
Tak jsem je konečně namontoval a nevypadá to zle :)
hm… vypadá to dobře… věříš tomu?
No ještě jsem to neprojel ale pryšly mě docela tuhé na tu délku, ale taky o dost těžší než origo od Špešlu…
No paráda, vypadá to dobře :D já ještě nedodělal ty úpravy na rámu, takže mám rodla pořád v šuplíku :D Dej pak vědět jaké z nich máš pocity, až je projedeš.
No pocity, docela nejistota :! nebo spíš jako sedí mě úhly a vše ale nejak mají moc velký průhyb jak při dopadu (tam to je dost znát) tak i třeba při stoupání, a začínám jim krapet nevěřit… nikdy jsem podobně široké řiditka nevozil takže nevím zda je to v mezích nebo je to příliš…má někdo zkušenost ?
Ahoj, tak jak to dopadlo,žiješ?Chci je koupit na Aliku, ale nevím,nevím. Celkem mě tam zajímají některé karbonové vlaštovky, ale cena je 15 usd,tedy jako hliník.Nevím,jestli tomu věřit??