Jak typujete dnes Katerinu Nash a zitra Jardu kulhavyho v Riu?
Jak typujete dnes Katerinu Nash a zitra Jardu kulhavyho v Riu?
Dnes i zítra vyhraje SAGAN!!!!
Mám stejný tip :)
sagan je žiletka, nemá techniku:-)
No mistr Evropy i Světa na MTB jako junior asi nějakou techniku mít musí.
to měl ještě 26
Jako kola? No ale techniku neztratíš, nezapomeneš, ne?
to že někdo umí jezdit na pionýru neznamená že bude umět i na třiapůle
Ale no tak. Bavíme se o mistru světa, ne? To jako bys tvrdil, že Rossi nebude umět na SBK.
o mistru sveta v jazdeni na asfalte, ne na mokrych kamenoch, korenoch a polenach
Ale on je mistr světa na horském kole v juniorech.
Tak 2 minuty závodu a Sagan je už na 3. místě :)
Kurnik, aby tak nepretrhl řetěz
samozrejme, ze zapomenes, urcite se do toho dokaze dostat celkem rychle, ale nejaky ten tyden to urcite chce
Kdoví jestli nemá lepší techniku než minulý olympijský vítěz :-)
Podle toho co na různých kolech, nejen MTB, předvádí určitě ano :-).
Spíš si myslím, že když startuje z 50. fleku, tak se nemůže dostat dopředu ale přeju mu úspěch.
Sagan přece skončí druhý i kdyby jel sám, ne?:D
+1
Ha, Sagan :-D
Za mne Katla na bronz a Jaryna vidim na stribru.
doufám že to někomu z těch našich kluků ulétne
Katka do 10, (promiň NASHe, Katko) a zítra Sagi 1.a Jarda 2.
oštěp
Jsem na to zvědavej na moravě jeli hezky a podle toho co jsem cetl za rouhovory tak si to chvalili tu trat:-)
Nash čtvrtá, Kulhavý druhý. Sagan bez medaile.
Hlavně, ať tam maj vodítka…
+1
Myslím si, že nejlepších z našich bude Cink. Jarda bude mít zdar nějaký problém.
Sagi nemá, dle mého, šanci i protože startuje úplně z poslední 7 řady.
Tipuji, že Kačka bude sedmá, Kulhec na bedně, Cimbál a Sagy do desítky.
1. Kulhavý, 2. Sagan, 3. Cink :)
A pak jsi se vzbudil :D
mokrej :D
To se stava pouze cucakum jako ty:)
:D
Osobni zkusenost? :)
Přesně. A ještě to nepřizná :D
Ta trať je super.
Mně se taky moc líbí, je krásná, beru to teda z pohledu diváka.
Nejkrásnější je to spáleniště :-). Ale jinak je rychlá i přes technické pasáže. Chlapi tam asi pojedou dost na lokte.
Katka pátá…myslím, že super. Na to, že tam vlastně startovala jen proto, že Brazilci nevyužili druhé místo…
katka si to normalne vyjela na svetaku ne?
Říkali to komentátoři, tak jsem tomu věřila…
to se mi moc nezda, odzacatku chtela jet a taky na to mela vysledky
No asi máš pravdu…tak nevím, co to tam vykládali. A nebo jsem to jen špatně pochopila! Já právě MTB holky letos moc nesledovala, myslela jsem, že třeba měla zranění nebo tak.
Ono nejde o individuální výkony sportovců ale o bodování reprezentací, které určuje pořadí a počet míst. Nevím za jak dlouho se to bere. Třeba Francie měla 2 místa i když letos žádná jejich ženská nezajela na vrcholné akci pořádný výsledek a Nash byla stabilně v první 10.
Ač je olympiáda velké haló, tak alespoň v MTB je to méně kvalitní závod než MS nebo světový pohár právě kvůli omezení startujících.
To taky nechápu.
Když by každá země dostala jeden flek a kvalifikačníma „časovkama“ na jedno kolo by se to zredukovalo na těch 50 postupujících…
1kolo by ale vyradilo polovinu tech „starsich“ a jely by jen ty mlady
a zenskych jede jen 30
Pátá je suprové umístění. Moc jsem ji fandil. Vždycky :-).
Rissveds neuvěřitelnej motor v posledním kole…
Takové zrychlení jsem viděl snad jen u jedné slečny v CX.
takhle bych to nesrovnával. Maja už vypadala dost poblitě, tak za to Jenny vzala v pravou chvíli. Má formu jako hrom poslední dobu. Žeby team Scott 2× zlato?
Jo nejak mam tuseni ze to bude Nino.
Ta trať je super, zítra to bude masakr.
Pokud zaprší, tak určitě.
Už chčije na maratonu.. Nevim jestli i v lokaci, kde je XC
Podle Škarnitzlova instagramu tam taky leje
Budou padat, tak snad se to vyhne CZ Teamu a Saganovi:)
Pustil som si teraz ženy a je to strasna nuda oproti NMNM. Ako divakmi, tak tratou.
Trat se mi celkem libi. Je takova rychla a na televizi ok ale je videt proc je nmnm tak vyhlasene. Ta atmosfera je proste nekde jinde.
První.
Někdo první jistě bude.
čau, nevíte na jakých průměrech kol jela zlatá olimpijská vítězkyně, co jsem sledovsl, 29-ky to nebyly, dík
27.5
nino, absolon, kulhec, cink…
jestli nebude technikcy problem tak tihle budou v prvni petce.
sagana vidim v prvni 15
docela me zajima jak spolu pojedou svycari.
jsou tam dalsi, marotte lita celej rok 2–3, lars forster umi zajet super, koretzky ma super vykonost ted, fluckiger umi zatopit, i U23 sam gaze mel splittimy ve wc podobny top 3 chlapum atd
jo, to ano…
ale zatimco v nmnm bylo celkem videt jak kulahvy a cink jeli alespon chvilku spolu a byla videt nejaka vzajemna podpora a spoluprace (pak se to samozrejme zlomi a kazdy jede sam na sebe),
tak vcera me prekvapily svycarky, ze jedna zdrhla a druha jela pul minuty za ni v baliku.
pak ji zase vsechny prejely…
jestli se dostane dost svycaru behem prvniho kola k ninovi, tak si myslim, ze se i takticky postaraji o jardu a absolona
jardovi hodne fandim, a za to jak ustal letos zlomenou ruku je pro me proste king.
ale spis si myslim, ze to dnes bude nino. je letos fenomenalni a i v nmnm prokazal chladnou hlavu.
to porad rikaji cesti komentatori o ty pomoci…nepomuzou si, kazdy tam jede za svoje zlato ne za narodni zlato, kazdy chce vyhrat a maximalne si o kousicek lip prostridaji na tom rovnym kousku, ale zadna velka taktika tam nehrozi
jasne ze jedou kazdy za svy, hlavne od momentu po par kolech, kdy je taktika stranou a totalni srot meni v totalnejsi srot:)
ale proste si myslim, ze kulhavy s cinkem jsou schopni si pomoct lip, nez napr cink s absolonem.
Proc by si meli pomahat Cink s Absalonem?:)
Aby např. dojeli Nina.
… vyhrá obhajca z Londýna. Nino rozbije bajk a DNF. Julien 2. Ondrej brambora. Peter sa po páde nedostane do top 10. :)
Peter je čuk noris,jestli nevyhraje získá minimálně zelený dres!
Dnes vyhraje Martina Sáblíková.
Já bych si tak pral, aby sel Sagan na medaili :) ono je to nerealny, ale pokud by to vyslo, tak chtel bych videt ten poprask kolem toho :)
+1 :D
tak zatím 3tí:))
no tak sagan zatim super!
skoda ze jarda je vzadu a bohuzel nino uy jede ve predu s ostupem.
tezko ho bude ted nekdo nahanet.
Skoda ze absolon a cink vzadu.
prvni nyni fontana, nino druhej.
dagan stale treti.
kulhavy hned za izraelcem.
Sagan jede neskutečně…
Sagan startoval z posledního místa? a už je ve vedoucí skupince? teď jsem to zapnul, jak se tam za těch pár minut dostal???
proste naplno spurtoval, tak ako v normalnej etape. Akurat ze teraz ho este caka cely zavod.
Jarda první, Peťko druhý. Sagan jiné místo neumí… :-p
jarda uz pred izraelcem… pomalu zaci dotahovat vedouci cterici, podle me behem kola je dotahne
absolon porad s cinkem
jarda uz je u sagiho!
tak parada.
da se predpokladat ze jarda a sagi pojedou „spolu“
sance na medaile obou rostou.
notvl…on sagi pichl
sagan piiichnul…
Sagič defekt?!?
a do depa daleko
Sagan si mohl dát v depu i kávičku, než mu to přední vyměnili.
Tak vyměněno,ale ztrátra obrovská… :-(
Můj oblíbenec Fontána a Sagan na prázdném předním kole…no to je fakt pech
Jak to resi, prehodi kolo rychle?
a proč tam taky nejezdí servisní vůz za čelní skupinou? :)
S pevnou osou moc rychle ne.
Tak Sagan a Fontana out kdo bude dalsi?
jak out? O_o
defekt v této části = skoro bez šance
Sagi je ted okolo 30. mista…jemu bych i veril ze to do desitky jeste da.
jarada super, jen se bojim ze ho zase nino takticky povodi.
au holandan!
jej, fakt se to meni rychle:) jarda treti, odsup pet vterin.
Co veze Jarda za vidlici ?
Modrou :)
RS1 to neni
podle me novy sid.
o v nabidce spešlu na další rok je v top modelech na epiku jen na jedne variante…zbytek sid.
asi tak no
Sida, ne? Spíš by mě zajímalo, kde vzal Koretzky modré vnitřní nohy na Axona. (:
Marrott měl taky modrý, ne?
Taky. Oba jezdí za stejný tým, takže je to i logické. Asi nějaké zbytky po spolupráci s Marzocchi. (:
Jarda zpět v čele.
edit: skupince
doufam ,ze se hned zase nepozene dopredu a aspon torchu si odpocine v zavesu.
Kafíčko, doutníček? :)
Vypadá to dobře.
je to dobry..jarada hned za ninem
snad nepichne nebo neshodi retez:)
cink se drzi s absolonem
se divim ze jim vse funguje v tom marasu,zatim jen defekty
Co by nemělo fungovat? Dyť od bahna mají víceméně jen pláště.
Kolik jedou kol ? Dík
7
plus zaváděcí
vsechny
btw…brazilska režie me neskutecne sere!! … zabira jenom prvni 3.. zadny casy.. zadny prehled kto zajel nejrychlejsi kolo…
Copak asi vezou borci za plaste dneska?
tvl, sagi zase asi nejaky problem
je mozny, ze „nema techniku“ na to, aby vedel kudy najizdet napr. na sutry aby nepichl?
sagi 33.
Byl na tom od začátku takový ztuhlý, myslím, že bylo i vidět, kde to cvakl: na tom delším sjezdu s kameny šel tvrdě na předek – v dalším záběru už měl defekt.
Jo jo, Bike není silnicce a sxhovavacka v peletonu
Řikali, že když trénovali s našima ptal se Sagi co se týče techniky na věci který oni berou už jako samoszřejmost. A Jarda pak povídal v rozhovoru, že to na tom začátku Sagan hodně přepálil.
Jarda vozí 27,5?
29
27,5 + 1,5.
Přijde mi, že má menší kola jak Schurter, proto mě to zarazilo :-) asi jsem jen slepej
Jede jeste sagic?
Na 33. pozici
Aktuálně 33 místo
Asi sebou nekde plesknul vypadal potlucene bude rad kdyz dojede.
Tak nino to trhl…
Ale hodně! Jinak kompilace pádů…to jsou teda držkopády do těch kamenů.
jj, pády děsné. Až mne z nich začala zase bolet lopatka :)
co sa stalo jardovi?
podle me ma ted krizi a nino mu zdrhl asi o 20 vterin
zlato uz stejne ma
Nino sprintuje neskutečně! Tak jen aby Jarda nepřišel ještě o stříbro, občerstovačkou se doslova proti Ninovi ploužil.
na tretiho ma porad naskok 40 vterin. to uz si snad pohlida
Nino tam má snad motorek nebo co, neskutečné, jak jede…
mám pocit že se Jarda trochu zlomil
tvl ten polak si nabil! chudak..to muselo bolet hodne
sagan out
sagan konec..
chudak sagic, epic fail is epic
.
škoda, že jarda neobhájil zlato, nino je proste letos fenomen.
ale co si budeme nalhavat, i stribro je fantasticky a kdo by to byl po zlomenine na kypru veril.
Krása.
Nesmírná,ta rezie stala za ho.no krom sutraka s jarynem toho videt moc nebylo.
+1. Ta režie bylo něco strašnýho. Nejen že se neobtěžovali nám ukázat někoho jinýho než ty první dva, ale ani neukazovali časové rozestupy. Takže nějaký přehled o závodě si člověk z přímého přenosu neudělal.
mezičasy ukazovali a upřímě, koho zajímá závod dál než 5 minut od čela?
Že tys to režíroval?
Super výsledek.
SCOTT No.1 !!!
no myslím, že scottem to nebude:)
možná to i skotem bude.....steaky? :)
Markeťáci můžou hodit haksny na stůl. (:
no je fakt, ze ted maji zlatej rok a prechod nina z 27.5 na 29 snad ani nemohli nacasovat lip
U Puriťáků doma :-D
Super :D
Krása :D Napřed komentátoři o Colomovi, že jeho knír je hodně inspirovaný Hermidou, potom vidím Serrana s knírem jak přes kopírák, teď tohle :)
Kdo si vzpomene na zavázaný malíček ? :)
O Škarnitzlovi ani zmínka…záběr nic:( jel vůbec?
edit: už to vidím 22. nicméně ani jeden záběr, z naší řežie také nic:/
A musim to napsat znovu. Sagan je VOCAS, ze nejel silnicni závod…
co?
+1
+1
minus 1
Proč? Kdyby Nibali nespadl, tak by Avermaet asi nevyhrál. Ten závod byl hodně kopcovitý. Holt po bitvě je každý generál.
Čekám, že Sagan zkusí biky i v Tokyu.
nebo dráhu
ne, skor sa preorientuje na nas tradicny olympijsky sport, a to su kajaky :)
tam bereme medaily furt, tak musi aj sagan.
Stejně by skončil druhý ;-)
Taky medajle, takže by splnil.
BMX
„hodne kopcovity“ a co? Když to pod poslední kopec tahl Spartakus a vyhral avermet, tak me chces rict, ze by je Sagan neuvysel nebo co? LOL
vIset !!! pičo. Ty jsi hroznej Franta
Tak defekt pneu je chyba jezdce........ nebo to již neplatí ?
chyba jezdce je, že si to měl jezdec nafoukat více:-)
Přesně tak.
btw – jen tak pro info pro méně znalé :-) Kolik zubů to vezl-vozí Jarda na tom převodníku ?
38? Víc by mu tam asi neprolezlo a míň by asi nevezl. (:
Koukali jste někdo včera na závod? Jarda prej skončil až druhej …
Čekáš na krmivo pro trolly? Tak žer :)
a gde se to jelo?
na olympyjádě :)
Ze záběrů, které jsem měl možnost vidět, tuším brzký masivní přechod na 26".
Je to fajn, že i XC tratě se začaly dělat technicky zajímavé … ale nechápu to jezdit s vytaženým sedlem :)
teleskopky su pre slecinky
jako je absalon, fluckiger atp
hovorim slecinky.
Schurter ani Kulhavy ziadny teleskop nepotrebuju.
+1 :)
Tak vytažený sedlo ve sjezdech nepřidá nikomu, ani Jaróšovi :) Ale dá se tak sjet ledacos, o tom žádná. Ale až přidají do XC tratí ještě pár rolet, tak teleskopku bude mít i Jarda :)
Mimochodem nevšiml jste si ještli měli na jednopřevodnících vodítka? Nebo už to maj konečně vychytaný. Minulý rok s tím měli docela problémy.
Kulhec vodítko měl, zbytek jsem si nevšiml
Ale tohle asi neměl, to je jen pro malé převodníky, i když Spešl.
Tam píšou byl zkonstruován, aby zvyšoval odpor hnacího ústrojí ? Tomu uplně nerozumím. Však chci mít odpor co nejmeší ne?
Maj to blbe prelozeny, v eng verzi je „…and low drivetrain drag…“
Jára vozí, jak již asi ve všech médiích v průběhu NMNM proběhlo, vodítko od Cabtech , výrobek repre mechanika Pavla Čábelického.
Při pohledu na závod jsem si říkal kolik tak asi běžných majitelů Trailů, All mountainů a Endur by si na té XC trati rozbilo hubu :-)
Přesně tak… Bych si to na xc se sedlovkou do nebe nelajznul ani prd
Tak profici to taky lehce neprojizdeli.
Myslím, že by to dopadlo ± stejně jako kdyby si vzal „práci“ těch majitelů „Trailů, All mountainů a Endur“ a obsadil ji profi ridery. Určitě by to některým šlo, ale rozdíl by tam -počítám, byl. :)
trať byla fakt- z poza telky, pěkná. naživo to muselo byt o 100% výš. hrozně se mi tam libil takový ten malý padák + ta zatáčka dolu po kládách. :)
Jasan, to byl zrovna úsek, kterej dokázal zatopit. Vydeli jste toho Rusa jak sestrelil v depu toho Francouze? Sestrelit ho, tak si piskam, jako, ze nic, co, já, ne ne, jen si dávám oddech :-)
A dostal za to nějaký trest nebo se nato v depu nehraje?