Máte někdo zkušenost s tímto rámem???
Máte někdo zkušenost s tímto rámem???
Jo..mame.. :)
Dík kouknu na to.
Tak to je moc dluhá diskuze,nějak nemám sílu to číst hlavně v práci :) Jsi spokojen s tím rámem co se týče jiízdních vlastností a zdvihu?
Jezdi ho moja…ja jako jeji mekanik :-), muzu rict ze je to dobry ram s dobrou funkci a dobryma vlastnostma – pouze ta geometrie se mi nezda uplne nejlepsi – nejvic me sejri uhel sedlove trubky, ten je moc velkej a predevsim presmyk nejde seridit na 100% ani omylem…vystridal jsem uz 5 ruznych kousku a nakonec se dopracoval k XT03, ktery tam funguje nejlip…
www.bajkshop.com/…izdka_07.JPG
Vlastnost – je to zehla :)…aspon se mi to teda tak zda :)
Napada me – kdyz se na nej ptas, mozna mas nejakou nabidku…neni to nabidka na 18" ram? Kdyby ano, novej, za max MOC a nechtel jsi to vyuzit, tak… :)
Nabídku žádnou nemám jen se ptám, protože stejný rám má v nabídce Spyder. Na 99% je to tožný rám jen s jiným kabátem. Jo jak s to myslel s tím rámem to mu jsem nějak neporuzuměl.?
To neres :)
Jo, jenze ten od Spyderu je vic nez 2× drazsi nez ten Rock Machine :)…
Hmm tak to nevim nějak se mi ještě nepodařilo zjistit cenu samotného rámu RM Máš nějaký doporuční kam se kouknout??
zpatky v casu o pul roku, prectisi tu dlouhou dikouzi
jj…pred pul rokem ho meli na bikezone.cz za tusim 4.500,– , ale ted ho uz asi nikde nesezenes, uz jsou fuc
Btw jeste taky premyslim nad AC 18"…nemate nekdo…klidne bez tlumice? :o)))
Ked pride nomad dam ti vediet:)
Kdy? :)
Juu, ty budes mit Nomada? Jako Santu Nomada? Tak to bych Ti zavidel jako nikomu na tomhle foru.. to je jednoznacne moje kolo snu.. Aaaaaach :-)
Já se na to ptal, řekli mi že rámy mají objednané, ale zatím nejsou potvrzené dodávky. Bližší info, který rámy konkrétně budou samostatně v prodeji prý podají po nějaké prezentaci v průběhu října.
ja jsem ted spis zvedavej na novy modely…pokud by cena byla stejne prizniva, tak bych o tom ramu docela uvazoval: www.bike-forum.cz/…ponenty.html?…
No právě jse oukal že už nikde nejsou, Nebo máte nějakej typ na zajímavej rám za rozumnou cenu??
Pokud se budou prodavat + ta cena…ta prvni podminka me zajima jako prvni :)
MOC A 3000 – 47 990,– A 3500 -.47 990,–
Rámy máme objednány, zatím nepotvrzeny z výroby. Zveřejníme na předváděcí akci začátkem října 2006.
takhle mi to přišlo i s cenama ;)
a kde si se ptal na bikezone??
ne,psal sem do cyklomaxu
Nevíte někdo jaký zdvih bude mít adrenalin 3500
130mm + jeste je tam jedna dira pro zmenu, ale to nevim kolik to bude
hmm to jo good tak to sem zvedavej na cenu toho ramu kolik odhadujete???
Pokud se vůbec bude prodávat a nechaj stejnou cenovou hladinu jako letos, tak by se měl udržet pod desítkou, spíš těch 8t. Soudím podle ceny letošního Adrenalinu vůči ceně rámu.
to by bylo docela good
asi je to myšleno bez tlumiče, co? :(
Jasně, k adrenalinu přece taky tlumič nebyl.. to bys za ty peníze chtěl už asi hodně.
No aj tak je to spickova cena…ne? :)
Za ten A4000 byla cena slušná, však byly taky hned rozprodaný… sem zvědavej, kolik si budou účtovat za letošní A3500
Netvrdil bych „slusna“…tvrdil bych „supr“… :))
Jen to množství nebylo až tak super :/
Nemyslim…neni zas ukolem kompletne zaplavit trh…nevim jak to v maxu bylo, ale jestli objednavali podle katalogu, tak se nedivim, ze se zdrzeli nebo ze tolik neriskovali (nebo proste uz nemeli finance na zafinancovani)
Do toho ja nevidim, tak nevim.. Doufám ale, že si vzali ponaučení, že je lidi za ty peníze chtěj a vezmou jich letos o pár kousků víc.
nebo to kapku zdrazej aby o to nebyl takovej zajem a oni vic vydelali
husss…takove nepekne veci tady psat…co kdyz to tu ctou:)
jj…kdyz si vemu,ze ten muj jednocep novej stoji skoro dvakrat tolik,tak bych mohl mit novej ram skoro zadaco,kdyz ten starej dobre prodam:)
ještě je ani nezačali prodáva a ty už máš ten svůj v duchu prodanej :)
to nevim, ale doufam, ze cena bude stejne lidova jako letos u a5000:)
jo jo, jen to pak chce neváhat a brát dokud jsou
jestě dotaz ty lidové ceny jak říkate :) byly přímo vCyklomaxu nebo na netu na bikezone?
na bikezone
…a jeste tady koloval nejakej oskenovanej letak od jinyho prodejce…ceny stejny tusim
VÝZVA KDO MÁ LETÁK S PRODEJCEM RM RÁMU ZA KULTOVNÍ CENY!!!!
Myslím, že ho sem dával Lister.
bylo to v cykloservisu, mozna ho mam doma, jestli na to nezapomenu a najdu ho…
Jinak mi teda přijde, že ta cena je docela nadsazená u komplet kola. Třeba Canyon ESX6 je osazenej dle mě neporovnatelně líp a stojí jen o pár korun víc.
ja bych právě bral jen ten rám a ostatní už si nějak splácam
S Canyonem bych nesrovnával, oproti němu stojí víc každý kolo. Taky ta dobrá cena ma zase jiná úskalí.
To jo, případný komplikace při reklamaci a čekání. Ale myslim, že i přes to bych šel právě do canyonu.
Je u nás nějakej dovozce Canynonu?? Já je vidím prodávat jen v německu.
bikeexpert v Praze
Jenže jak už tu bylo mockrát řešeno, Canyon prodává jen přímo a žádný dovozce nemá. Bikeexpert prostě má občas nějaký Canyony, jak se jim povede, ale je to přeprodejce a né dovozce a podle toho to taky vypadá.
Ok není to dovozce, jen sem chtěl říct, kde se dají v ČR sehnat.
Jasně, v pohodě. Já jen chtěl upřesnit, že je to s tím sehnat takové problematické a náhodné. Nejdřív nejsou a tvrdí, že nebudou a pak najednou nějaký přivezou a nějaký jsou. Určitě se tam vyplatí jít podívat, jestli něco nepřivezli, ale rozhodně se nespoléhat, že se tam Canyon sežene.
v tom mas pravdu…cely kolo bych si taky nekoupil.jde jen o ram
Pak už jen abys měl odpovídající komponenty na osazení…
prehazel bych to ze soucasnyho kola,pokud by ten ram nestal moc penez,tak by me to skoro nic nestalo.sice me soucasnej ram vyhovuje,ale zmena je zivot:)
tak co,nevite uz nekdo nejake blizsi informace o cenach?
tak uz jsou zase na sklade, opet omezeny pocet a opet velmi prizniva cena 4700,– www.bike-forum.cz/…ponenty.html?…
Sákryš, kde že je to mají? na bikezone nee.
napsal jsem si o nej primo distributorovi (www.cyklomax.cz)…sice tam pisou, ze prodavaj jen obchodnikum, ale nebyl problem se s nima domluvit
Díky.
Tak to si měl štěstí, že ti ho prodali za cenu 4700,–, mě ho totiž v tu samou dobu prodali za 5990,–. Zajímalo mě jak je to možné a tak se emailem zeptal přímo v cyklomaxu jistého Mrkose se kterým jsem již od února jednal o koupi tohoto rámu a který mě od začátku tvrdil, že rámy budou prodávat za cenu 5990. Dostalo se mi od něj takovéto odpovědi:
Nejprve mi bylo v tel. rozhovoru vysvětleno z jaké příčiny k tomu došlo (zde se omlouvám že jsem si nezapamatoval celý rozhovor, ale asi to bylo v podstatě to co je uvedeno dále z emailové komunikace), podstatné pro mě bylo, že mi Mrkos slíbil možnost vybrat si zboží z jejich nabídky v rozdílné ceně, nebo zaslání částky na účet. Vybral jsem si zaslaní částky na účet a poslal jsem emailem Mrkosovi č.ú., místo peněz mi však po týdnu přišlo emailem toto sdělení.
„Dobrý den
vážený pane, je nám velice líto vzniklé situace která v průběhu
března uvedením mylných cen firmou Rock Machine Ltd. do katalogů a
ostatních tiskovin stanovila špatnou cenu konkrétních rámů, my coby
distributor této značky jsme byli nuceni tuto cenu akceptovat a za tuto cenu
prodávat, po zjištění této chyby jsme cenu upravili. Bohužel za
špatnou
(nižší) cenu jsme prodali několik rámů. Můžeme vás ujistit že cena je
opravdu 5990,– Momentálně je v ČR posledních 12 kusů těchto rámů a
jsou u nás ve skladu a prodávají se 5990,–
Jako omluvu a poděkování zapochopení vzniklé situace vám chceme nabídnou
touto cestou kompenzaci a to tím že si z našeho sortimentu vyberete cokoli
v hodnotě 1000 Kč.
Děkujeme za pochopení
S pozdravem
Robert Mrkos
Cyklomax s.r.o. „ (z emailu ze dne:2.4.2007)
Na to jsem mu odpověděl, že jsme se sice domlouvali na něčem jiném, nic méně vybral jsem si tehdy z jejich nabídky jako nabízenou kompenzaci brýle. Odpověď Mrkose zněla, že to není problém. (to bylo 3.4.2007). Bohužel se ukázalo, že je to pro Mrkose a cyklomax (včetně jejich marketingového ředitele Kvapila) hodně veliký problém. Do dnešního dne mi totiž od nich nic nepřišlo a navíc už se ani neobtěžují se mnou komunikovat. Původně jsem se domníval, že tento článek nebude potřeba vůbec psát a že si cyklomax dostojí svých slibů, jelikož se tak nestalo a já nemám rád když mě někdo“tahá za nos“, tak je tu, jako informace o neseriózním a podivném jednání této firmy, která od února tvrdí, že rámy budou za 5990,– ale pak se v březnu splete a někomu je prodá za 4700,–, která slibuje jako omluvu kompenzaci, kterou nepošle. Závěr si z jednání cyklomaxu udělejte každý sám, pro mě jsou to po takovém jednání obyčejní podvodníci.
Michal Staněk
Tak to je pech. Ja jsem jednal s nekym jinym (jmeno si uz nepamatuju a emaily jsem uz smazal:/), vsechno probehlo jen formou mailu. Prvni dotaz jsem posilal nekdy koncem unora a doslo mi zpet,ze ramy jeste nejsou na sklade, ze se mam poptat za 14 dni. Coz jsem udelal…odpoved byla,ze do tydne ramy maji, ale jenom A5000 (A4000 pry nebudou) a ze se mnou pocitaji,cena 4700,–. Jeste jsme se domluvili na poslani dobirkou. Pak jsem jeste dostal meil, ze ram posilaji.
Takze u me zadny problem, ale nevim jak je to mozny.
…ale je to divny,vcera jsem koukal do cykloserisu a tam inzerovali jak 5000 tak 4000…cena ale uz 5990,–
a přišel ti 26.3 ?
jj,tak nejak
taky se mi velmi zalíbil tento bike A5000 07´. Nemá jeětě někdo nějaké aktuální zkušenosti, postřehy?
za ty prachy asi bezkonkurencni,funkcne velmi dobry,po cca 400km zadny problem
Ale nejdulezitejsi postreh je, ze ho ted uz, myslim, nesezenes :-)
ano, CykloMax nemá nejmenší zájem zasílat zboží neregistrovaným, RMA5000 už nejsou. Jedině RMA4000 z inzerátu v Cykloservisu (5990,–)
sem nenáročnej. stačí mi celý kolo…
Myslis, ze bys tam za 32 tisic nenahazel lepsi veci? ;)
teď sem si zjistil kolik stoji Z1 sport RV, ktera je na adrenalinu, u Marzzochi a zjistil sem, že ji maj jenom za 330$. Takže by se možná vyplatilo koupit rám a něco poskládat. Asi eště popřemejšlim, možná založim novej thread.
Ticho! Všechny vás zabiju!