Ahojte všichni, proím o radu, koupil jsme starý kolo na zimu a chtěl bych udělat servis vidlice, protože ho pravděpodobně nikdo nikdy nedělal. V servisu mě pán řekl, že mám zavolat do cyklozitny jestli jsou servisní díly. Tam mě řekli, že servisák by měl najít podle vidle jestli ty servisní díly ještě jsou k mání, po pravdě pán v cyklozitný byl velmi ochotný a řekl mě, že gufera budou, ale že kroužky/gumičky a kdo ví co ještě do vzduchové části už pravděpodobně nebudou k mání, nicméně jde prej o to projít výkresy a podívat se na rozpady a zjistit co tam konkrétně je a třeba to pořád jde koupit. Ve finále mě poradil, že to prostě mám dát k někomu jinýmu. Chtěl jsem se zeptat jestli máte zkušenosti s nějakým servisem kolem Brna, kde by mě to zjistili a udělali, než se pustím do hledání všeho sám a nějak to dosviním sám doma :) Sériové číslo je 12T10024120, je zajímavý že na stránkách https://trailhead.rockshox.com/en/search/ nejde vyhledat. Forum jsem prošel a vesměs tu jsou příspěvky na to jak nastavit Air+, Air- což je pro mě taky nová věc.
Díky za názory