Koukam ze Lance se zacina prosazovat i v zamori :)
„american beauty“ :))
Tak a vím, oč píši ježíškovi! Ale taky o novou klávesnici, bo jsem si ji poslintala :oD
canadian beauty… coz o to, krasny to je, ale jezdit bych na tom nechtel. specialne ETSX ma takovy problemy se serizenim prehazovacky, ze si z toho mechanici v mistnim bike shopu, kterej RM prodava, uz delaj srandu (co s tim mas? skace retez? o jake prekvapeni u RM…!). uz sem taky videl 2 prehazky namotany do dratu.
ou šit:) vlastne „canadien beauty“:)
fakt jo?:( a me se zrovna ETSX hodne libil,nastesti se mi zdal dost drahej:) Asi by me fakt totalne dozralo,vyplaznout takovy prachy za neco co potom nejde ani seridit:)
Kua, to abych si sehnal novej plakat na zed! Oni maji zase novej katalog :-)
ja uz mam vybrano:) Hnedle jak prijdou novy Lapierry 07 tak si udelam radost:))
napovim: a plakat to nebude:)))))
X160?;)
ne:) budto 513 nebo 713ka:) viz. foto „Kola a komp.“
to je prave to,rad bych si jeste nekdy jakoby zachrtil a zaroven mel v rukavu velkou kapacitu zdvihu…:)
chrtit(v mém slovasmyslu;) by se imho dalo i na tý X160, jen by mohla být delší…:)
ja si rikam uz jak jsem „radikalni“:) ze jsem presvedcil sam sebe,ze chci 130/130 a nebude mi stacit uz jenom 100/100:)))
sem si řikal, že 130/135 bude stačit(po 3 měsících na HT to byla týden pravda;), pak začaly některý kořeny drncat, teď už drncaj všechny:/ asi zas někdy vytáhnu HT…:o)
JO tak presne kdyz jsem presel z HT na softail,tak jsem zjistoval ze nektery veci musim jezdit pomalejc protoze je nemuzu dobrzdit:)driv me brzdily prave i drobny nerovnosti…a ted jsem si uz rikal jak ten softail je uz „zase“ nepohodlnej,pak jsem jezdil chvili na brachovym HT z ocele a trpel jsem!:) tak si ted rikam ze na XC by mohlo tech 130 stacit:)uz takhle se smiruju stezi s vetsi vahou a to je Lapierre jeden z nejlehcich ve svy kategorii:) cca 12kg
Jaka je souvislost mezi zadni stavbou a serizenim saltru?neni to spis zalezitost jednoho kusu,ono se rm snad zase tolik neproda jako jinech rm(rocky/rock:o)(o jakym kramu mluvis?)
u fullu ma zadni stavba vliv na oba saltry. pokud vim, tak treba seridit presmykac na palominu je problem. seridit prehazku na ETSX je taky problem. jezdi na tom tady v park city cely zensky tym, stezovaly si vsechny. jezdil jsem kazdy tyden s holkou z tymu, co to ma, a mela s tim problemy celou sezonu.
A v cem je (teoreticky) problem,prece se stavbe nehejbe do boku ale nahoru-dolu…
ty slayeři jsou pěkný
Ctes mi myslenky!
Už jsem se zase poslintal!!! :)
Dream frame:-)))) Ach jo.
Team design pořád na jedničku, zbytek nic moc
myslim si, ze u rocky moutain ma i lepsi veci. napr. mrkni na zhavou novinku, kterou predstavili na letosnim EUROBIKE… po dobe karbonove prihazi totiz doba drevena!prosim neslintat!
jo jeste paramatry toho unikatu
jsem si myslel, že nic hnusnějšího než etsx10/30 nemůže být, ale spletl jsem se, teď je tu novej šampion etsx50.