Ahoj,
potřebuju sehnat na tuhle rozteč klik změnit plasky na placky 39/26. Nějaký nápady prosím? Nejsem si jistej, ale moc toho asi není.Psal jsem do Geghardta, ale jeste nemám odpověď.
Ahoj,
potřebuju sehnat na tuhle rozteč klik změnit plasky na placky 39/26. Nějaký nápady prosím? Nejsem si jistej, ale moc toho asi není.Psal jsem do Geghardta, ale jeste nemám odpověď.
na 110mm je minimum 34z. a na 74m jde 24z , vetsina velkych vyrobcu ma bezne v nabidce i Gebhardt
Koukal jsem na rotor 40/27 jeste, ale to je rana. A nekde jsem videl jeste Carbon-Tim ale ty to uz nemaji ani na strankach. Nechci se zbavovat tech rooxu.
z levnych Gebhardt, pak treba Specialites Ta, nebo Middleburn kdyz tak me napis zjistim jestli je dovozce ma
Boze, pisu jak prase:-)
Mám skladom Specialites TA 26z čierny, rozteč 74mm.
ok, beru na vedomi. Me slo hlavne o ten vnejsi.
jj, tu sem pak taky byl. Nasel jsem i nejaky veci v Nemecku. Diky Jeste ma napadla jedna vec. Mam tu jeste jedny FS BB30 klasickyho rozmeru, ze bych sehnal BSA BB30 misky. Nezkousel jsi to uz?
Jo a diky, samozrejme..
And the winner is Blackspire 36/24. Sem na to zvedavej. Kdyztak tam nahazim zpet RF.
Tak nakonec totální změna. Rozhodl jsem se pro rozměr 38/22. Velkej bude TA, malej me zbyl RF. Hodně velkej skok, ale divil jsem se, že s tím přišel i Spesl na tuhle sezonu :-)
A jak to udelas, kdyz uz na zacatku ti Kubad psal, ze minimum na roztec 74mm je 24z.?
jednoduse :-) da tam ten co mu zustal z RF a prepocita si poradne zuby kolik jich ma
Ty uz mas takovy maly woodoo koukam.:-D
To spoctes i takto ze? ;-)
tak to tezko. Co pisou?
Ja myslim, ze to das i z obrazku :-) Nemam je u sebe..
Ale houby, spatne pochopeno. To je micro 58, nekoukal jsem nahoru :-)
Tohle má gebhardt máš tam rozteč a nejmenší počet zubů