Nemate niekto skusenosti s vymenou BlackBox patrony za MotionControl ? Blackbox mam dead, kludne by som dal aj MotionControl z Race len neviem ako sa to bude chovat s inym piestikom tlmica. Aby to pripadne na seba nenarazalo.
Nemate niekto skusenosti s vymenou BlackBox patrony za MotionControl ? Blackbox mam dead, kludne by som dal aj MotionControl z Race len neviem ako sa to bude chovat s inym piestikom tlmica. Aby to pripadne na seba nenarazalo.
copak se mu stalo?
V podstate nie je mozne menit kompresiu. Koleckom sa da tocit ale v spodnej casti patrony sa nic nedeje. Podarilo sa mi z nej vybrat kusok ulomeneho plastu ktory najskor spajal regulator s tou „hviezdicou“ v spodnej casti ktora meni kompresiu. Neviem ako to lepsie opisat. Mozem pripadne nahrat nejake foto ale musim to rozobrat.
Ako sa to stalo netusim, kupil som ju za 160E aj s dopravou z ebay. Tipujem ze zamknuta chytila nejaku vacsiu ranu, pruzina sa stlacila a pri tom sa zlomil ten plast. Zbytok vyzera byt v poriadku.
asi už jsi ji koupil rozbitou a bylo to jen tak nějak přichycené. 160e i s poštou je dost podezřelá cena. Bohužel někteří uživatelé na ebay jsou jako na aukro…
Bola to aukcia, nie „buy it now“. Problem s kompresiou bol uvedeny takze som vedel do coho idem. Koniec aukcie dak „rozumne“ na pondelok doobeda kedy ma malo ludi cas tak som to zobral :).
jedno nové MC tu mám,kdyžtak mail.
Ozvem sa.