• blackwater

Máte-li chuť

tak mrkněte… http://vimeo.com/31904216

S úctou RS

0 0
    • deekay  

Paradni…Diky :)

Snad se tam v pristim roce konecne dostanu.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • maajkee  

Fakt moc hezký!

Uplně už se tam zase teším!

0 0
    • Evilcleaner  

prostě pecka, jak jsem dneska říkal…

0 0
    • Darius  

imho dobre zachycena atmosfera… uz se tesim na jaro

0 0
    • madcat  

Moc hezký, o to víc mě sere, že jsem se tam letos ani nepodíval, jenom loni, a to tam toho nebylo zdaleka tolik k projetí.

Jedinou výtku bych k videu měl, a sice že si chlapci mohli odpustit to patetický „americký“ plácání si rukama. To když vidím, tak mně teče voda ze zubů…

0 0
    • mpdu  

Pěkně nafilmovaný. Gratuluji.

To plácnutí na konci je fakt mocný … :-))))

0 0
    • ZuzicK  

Parádní.. parádní záběry, střih, director i herci :-)

0 0
    • Barberry.pha  

Video vazne paradani, a mam to k vam s Cesky Vsi pres kopec, takze az tam zase pojedu na vylet, tak se rad zastavim, akorat po shlednuti videa to vidim tak pouze na trail kolem Cerneho potoka zatim :D nektere useky na te zelene me docela zaskocily :D

0 0
      •  
        0 0
    • Řepík  

Pěkně udělaný! Na jaře tam hned zase zajedu…

0 0
    • Frostty  

Boží, mám to tam moc rád. Už se těším na další rok..

0 0
    • Specík  

Konečně to někdo pořádně natočil, fakt parádně :) všechna čest…

0 0
    • bestom  

Parádní video a super kvalita ,pěkně sem si připomenul jak sme si to tam nedávno užili ,už se těším na jarní návštěvu

0 0
    • goofy  

Pekne videjko. Nezbyva nez se tesit zas na dalsi rok a pripadny nejaky novy trail :o)

0 0
      • Kubiczech  

Teď už se nejezdí? Napadlo?

0 0
        • goofy  

Podle me jeste jezdi (asi krome Walesu), ale me uz to tam letos nevyjde se mrknout. Prece jenom to mam 160 kilaku :o)

0 0
          • AsiJura  

Naštěstí to mám jen 155km, a tak jsem tam letos mohl jezdit cca 12 dní, a dalších 14 mimo stezky ale pořád v nádherných Jeseníkách;)

0 0
            • goofy  

Zak vis jak. Treba projet i jine lokace nez Rychleby, a nez se clovek premota pres tu Opavu… Ale jinak tam mam letos odjezdeno aspon 7 dni ;o)

0 0
              • AsiJura  

Jako jo, než se tam člověk doplantá tak to trvá, nadruhou stranu je krása pozorovat tu proměnu krajiny když člověk opouští Krnov. Já když už tam jedu, tak tam zůstávám 4–10dní, podle šichet, naštěstí mám v Jeseníku rodinu a na stezky od baráku je to přesně 10km přes kopec za lázněma. Na druhou stranu už jsem se rychleb letos přejedl, a začal jsme více jezdit nádherné jesenické hřebeny, je to nádhera vyjet z baráku a být za 15km ve výšce kolem 1300m.n.m., a právě když je s tebou výše zmiňovaná kocka, tak to pak teprv stojí za to:)

0 0
                • goofy  

Jo to mi je jasne. Do Jeseniku jsem se letos na podzim taky chystal, nakonec to bohuzel nevyslo a do snehu uz to asi nestihnu, ale pristi rok to urcite napravim. :o)

EDIT: jo a tu rodinu tam zavidim ;o)

0 0
                  •  
                    0 0
            • Specík  

klikaři já 500km :D

0 0
        • zdenous  

Ahoj, taky by me zajimalo jestli se jezdi. Jedem tam zitra poprve pojezdit, tak snad se tam nezabijem.

0 0
          • daymaker  

nevím, jestli nejsou už teď stezky zavřené kvůli zvěři… ???

edit : tak podle oficko stránek asi ještě ne, tak si to užijte…! .-)

0 0
            • zdenous  

uff, tak zadneho zakazu jsme si nevsimli. Stezky byly super, dobre jsme si to uzili jak ja na 160/160 fullu tak kamos na HTcku s Vckama:-)

0 0
    • Lister  

Video hezké – teda až na ti xychty u značek trailů.

Jak jste na tom s novou částí Biskupského? Ty sjezdy po šutrech tam jsou parádní.

0 0
      • McBlacky  

xichty jsou právě fajn, odlehčí to :)

0 0
        •  
          0 0
    • McBlacky  

parádní video. na co to bylo točený?

0 0
    • deutschland  

Velmi povedené!

0 0
    • rexa  

Super! Slavík umí ;)

Bude to prosímtě i na stažení na webu RS?

0 0
    • Necris  

Boží video ! Boží !

0 0
    • Bafoon  

dobré dobré, ta utopená kamera na začátku je best :o)

0 0
    • RomanH  

Paradni.

0 0
    • mandel  

Parádní, už se tam těšim.

0 0
    • Danikklotz  

Super, hezky to vystihuje atmosferu…Nebel :)

Jen pojedte a jezdete…

D.

0 0
    • mr.antik  

Jak jsem psal na FB, je to přesně takový jaký ty stezky jsou. Chybí mi ta voda, mokro, mám pocit že stezky jsou fotogeničtější. Jezdci jedou tak nějak normálně, přirozeně, žadný supermani, co na záběrech šlapou jak pitomci.

0 0
    • hanness  

+++1

0 0
    • Norri  

Moc pěkné video a stezky! Akorát já ještě budu muset potrénovat techniku než tam vyrazím…

0 0
    • daymaker  

parádní barvy, kamera, všechno… byl jsem tam X-krát a příští rok zase… .-)

0 0
    • plevka  

parádní videjko ;) jinak moc díky za pokec a vínečko dnes na stánku, panovala u Vás příjemná atmosféra, až jsem si musel koupit triko :)

0 0
    • MarekF  

Krása! Hned bych se vrátil

0 0
      • blackwater  

Díkec všem.

O víkendu budeme brázdit kopce a vybírat nejlepší variantu pro nový „The Trail 2012“.

Chtěli bychom, aby byl takový jak si ho všichni představujeme. Tak snad se nám to aspoň trošku podaří. Držte palec, aby jsme to s Rowanem nezvorali.

0 0
        • McBlacky  

držím palce, ideálně z nejvyššího bodu kopce lehounce vlnit několik km až do Černé Vody :)

0 0
          • mr.antik  

přesně tak, klidně i nějakej metrovej dropík z kamenu tam nechte (objízdná varianta)

0 0
          • Frostty  

Jak píšeš, tak by to bylo ideální.

0 0
        •  
          0 0
    • Kynio  

Moc pěkný, letos jsem tam byl poprvý a příští rok pojedu alespoň 2× znovu. Tyhle stezky mě dostaly! Byla to prostě nádhera a moc rád vzpomínám :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.