Máte-li chuť
tak mrkněte… http://vimeo.com/31904216
S úctou RS
Paradni…Diky :)
Snad se tam v pristim roce konecne dostanu.
Fakt moc hezký!
Uplně už se tam zase teším!
prostě pecka, jak jsem dneska říkal…
imho dobre zachycena atmosfera… uz se tesim na jaro
Moc hezký, o to víc mě sere, že jsem se tam letos ani nepodíval, jenom loni, a to tam toho nebylo zdaleka tolik k projetí.
Jedinou výtku bych k videu měl, a sice že si chlapci mohli odpustit to patetický „americký“ plácání si rukama. To když vidím, tak mně teče voda ze zubů…
Pěkně nafilmovaný. Gratuluji.
To plácnutí na konci je fakt mocný … :-))))
Parádní.. parádní záběry, střih, director i herci :-)
Video vazne paradani, a mam to k vam s Cesky Vsi pres kopec, takze az tam zase pojedu na vylet, tak se rad zastavim, akorat po shlednuti videa to vidim tak pouze na trail kolem Cerneho potoka zatim :D nektere useky na te zelene me docela zaskocily :D
Pěkně udělaný! Na jaře tam hned zase zajedu…
Boží, mám to tam moc rád. Už se těším na další rok..
Konečně to někdo pořádně natočil, fakt parádně :) všechna čest…
Parádní video a super kvalita ,pěkně sem si připomenul jak sme si to tam nedávno užili ,už se těším na jarní návštěvu
Pekne videjko. Nezbyva nez se tesit zas na dalsi rok a pripadny nejaky novy trail :o)
Teď už se nejezdí? Napadlo?
Podle me jeste jezdi (asi krome Walesu), ale me uz to tam letos nevyjde se mrknout. Prece jenom to mam 160 kilaku :o)
Naštěstí to mám jen 155km, a tak jsem tam letos mohl jezdit cca 12 dní, a dalších 14 mimo stezky ale pořád v nádherných Jeseníkách;)
Zak vis jak. Treba projet i jine lokace nez Rychleby, a nez se clovek premota pres tu Opavu… Ale jinak tam mam letos odjezdeno aspon 7 dni ;o)
Jako jo, než se tam člověk doplantá tak to trvá, nadruhou stranu je krása pozorovat tu proměnu krajiny když člověk opouští Krnov. Já když už tam jedu, tak tam zůstávám 4–10dní, podle šichet, naštěstí mám v Jeseníku rodinu a na stezky od baráku je to přesně 10km přes kopec za lázněma. Na druhou stranu už jsem se rychleb letos přejedl, a začal jsme více jezdit nádherné jesenické hřebeny, je to nádhera vyjet z baráku a být za 15km ve výšce kolem 1300m.n.m., a právě když je s tebou výše zmiňovaná kocka, tak to pak teprv stojí za to:)
Jo to mi je jasne. Do Jeseniku jsem se letos na podzim taky chystal, nakonec to bohuzel nevyslo a do snehu uz to asi nestihnu, ale pristi rok to urcite napravim. :o)
EDIT: jo a tu rodinu tam zavidim ;o)
klikaři já 500km :D
Žabaři – 5km :-D
No jo no furt :-D
Tak já to mám zase blíž do Alp než do rychleb :)
Jo, tak to bych asi taky ocenil víc :-)
No tak to je jiná.
Ahoj, taky by me zajimalo jestli se jezdi. Jedem tam zitra poprve pojezdit, tak snad se tam nezabijem.
nevím, jestli nejsou už teď stezky zavřené kvůli zvěři… ???
edit : tak podle oficko stránek asi ještě ne, tak si to užijte…! .-)
uff, tak zadneho zakazu jsme si nevsimli. Stezky byly super, dobre jsme si to uzili jak ja na 160/160 fullu tak kamos na HTcku s Vckama:-)
Video hezké – teda až na ti xychty u značek trailů.
Jak jste na tom s novou částí Biskupského? Ty sjezdy po šutrech tam jsou parádní.
xichty jsou právě fajn, odlehčí to :)
parádní video. na co to bylo točený?
Velmi povedené!
Super! Slavík umí ;)
Bude to prosímtě i na stažení na webu RS?
Boží video ! Boží !
dobré dobré, ta utopená kamera na začátku je best :o)
Paradni.
Parádní, už se tam těšim.
Super, hezky to vystihuje atmosferu…Nebel :)
Jen pojedte a jezdete…
D.
Jak jsem psal na FB, je to přesně takový jaký ty stezky jsou. Chybí mi ta voda, mokro, mám pocit že stezky jsou fotogeničtější. Jezdci jedou tak nějak normálně, přirozeně, žadný supermani, co na záběrech šlapou jak pitomci.
+++1
Moc pěkné video a stezky! Akorát já ještě budu muset potrénovat techniku než tam vyrazím…
parádní barvy, kamera, všechno… byl jsem tam X-krát a příští rok zase… .-)
parádní videjko ;) jinak moc díky za pokec a vínečko dnes na stánku, panovala u Vás příjemná atmosféra, až jsem si musel koupit triko :)
Krása! Hned bych se vrátil
Díkec všem.
O víkendu budeme brázdit kopce a vybírat nejlepší variantu pro nový „The Trail 2012“.
Chtěli bychom, aby byl takový jak si ho všichni představujeme. Tak snad se nám to aspoň trošku podaří. Držte palec, aby jsme to s Rowanem nezvorali.
držím palce, ideálně z nejvyššího bodu kopce lehounce vlnit několik km až do Černé Vody :)
přesně tak, klidně i nějakej metrovej dropík z kamenu tam nechte (objízdná varianta)
Jak píšeš, tak by to bylo ideální.
Moc pěkný, letos jsem tam byl poprvý a příští rok pojedu alespoň 2× znovu. Tyhle stezky mě dostaly! Byla to prostě nádhera a moc rád vzpomínám :)