Jezdil jste někdo tyto pláště?Pokud ano jaký jsou?Chci je na příští rok.Měl jsem vždy pláště 1,95.Ale chci si užít i trochu pohodlí na maratonech(Trans Brdy atd.)Dík
Jezdil jste někdo tyto pláště?Pokud ano jaký jsou?Chci je na příští rok.Měl jsem vždy pláště 1,95.Ale chci si užít i trochu pohodlí na maratonech(Trans Brdy atd.)Dík
na tyhle pláště to chce už slušnej motor :)
Dík,ta váha mi nevadí,já měl pláště sice šířky 1,95 ale byl to Author a Kenda za 200.- a těžký byli jako prase.
su vyborne v terene, na asfalte je to uz horsie… do terenu ich urcite odporucam…
ja bych pridal otazku na Alberta v kevlaru.
do ted jsem jezdil endurko s Tioga DH 2,3 drat … kdyby mohl nekdo porovnat nebo tak neco :)
Postupně jsem přešal na velikost 2,35, tj, FAT ALBERT a je to to nejlepší co jsem do téhle chvíle jezdil, teda na předku. S tímto vzorkem a šířkou si mohu dovolit opravdu ledacos ;-)
ano … na zadku to na tvrdším povrchu fakt nejede :-)
Jezdime tuto sezonu na Albert snake skin 2,25 na fulech se zdvihem 140/140. Maratony teda nejezdime, ale v terenu i tezsim jsou super.
Jazdil som ich, nespokojnost, su relativne dobre v terene, mierny nadpriemer. Inak tazke, na 2.25 uzucke, trhaju sa.
a mas nejaky tip na podobnou gumu, lehci a dobrou v terenu ? diky
cena?
± 1000Kč za jednu … hlavni je pomer cena/vykon
maxxis minion 2.35 kevlar
:)
záběr maj teda dobrej to jo, ale vyloženě se na nich bojim v zatáčkách s písčitym a sypkym podkladem, dost ustřelujou. co nějaký endura od spešlu…
bavíme se o Albertech? mě přávě přijde že v sypkým jsou dobrý, díky výšce figur