• Corwin

Zdravim,

vybiral sem rychly MTB plaste (prevazne na asfalt a zpevneny cesty) a volba padla na Marathon Racery. Schwalbe ma na strankach novej model 2012 (HS 429)

Fajn je, ze maji ted i rozmer 26×1.75, blby ze nemuzu nikde najit info o dostupnosti. Je tu nekdo znaly predchozi verze, kdo by je dokazal alespon podle popisu na webu srovnat s tou novou. Resim jestli bafnout HS 366 v rozmeru 26×1.5, nebo pockat na novy. A nemate nekdo tip na overeny shop, klidne i v zahranici, kde by meli solidni sortiment Schwalbe plastu? Nebo kontakt na dovozce? Ty Racery je u nas docela peklo sehnat i tu puvodni verzi :(

Dik za info :)

0 0
    • black.horse  

Super, ještě rok a snad přidaj i verzi 26×2,0 :-) Jinak mám minulou verzi 26×1,5 a spokojenost. Ale vozil jsem je hlavně na fulla, jako druhej pár výpletů, jedny do terénu a druhý na zpevněný stezky. Na HT bych vzal spíše 1,75, pro možnost menšího tlaku a tím více pohodlí a menší šance na cvaknutí díky objemu. Každopádně 100g váhy navíc už stojí za zvážení, ta 1,5 verze i díky nízké váze a vyššímu tlaku lítá jak ďas:-)

0 0
      • Corwin  

Parada, to rad slysim ze si spokojenej. Planuju to totiz presne jak to mas ty, na fulla jako druhej par, na origo kolech zustanou NN 2,25. Mezi 1.5 a 1.75 jsem vahal, ale pokud mas ozkouseny 1.5, tak do nich pujdu tez. Mas recht, ze 200g na kolech bude pri akceleraci znat dost a vyssi tlak snad srovna horsi odvalovani uzsiho plaste. Na kolik je hustis? A jakou mas „defektovost“ alias jak casto pichas? ;) Nevis jakej maji ty tvoje compoud a jakej guard? Sorry za spoustu otazek a moc dik za info.

0 0
        • black.horse  

Horší odvalování bych neřekl, jelikož je to prakticky bezvzorková guma, tak bych řekl, že užší bude rychlejší. Tlak dávám spíše větší co unesou ráfky tipoval bych 70PSI…? asi, o pohodlí se mi stará tlemič. Defektovost nulová, resp nějak si nevzpomínám, zda jsem na nich něco vůbec měl, ale obecně defektím málo. Necvakám vůbec, max nějakej trn a to neovlivníš. Ten compoud a guard nevím, neřeším obvykle tyhle Mlokoviny (sorry Mloku :-) ) a je mi to jedno. Jsou lehký, rychlý, na suchu celkem i drží a víc pro mě netřeba:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.