Nové modely jsou na světě. Co na ně říkáte? Můj favorit je http://www.shopacek.cz/…cale-rc.html
Nové modely jsou na světě. Co na ně říkáte? Můj favorit je http://www.shopacek.cz/…cale-rc.html
Pekne, ale musis to vlozit do minimalne 3 vlaken?
A len kvoli tomu sa zaregistrovat? …
tenhle ***** spamuje i na cyklodiskuzi…
Reklama patří jinam
Na forum reklama nepatří. Pokud chcete inzertní plochu, kontaktujte nás.
no nevim prodava to firma eurogem, a dle informativniho rejstriku je v likvidaci…
Oldřich Jandík, r.č. 710503/3441 Turnov, Partyzánská 793, PSČ 511 01 den vzniku funkce: 28.května 2003
- Usnesením Krajského soudu v Ústí nad Labem – pobočka v Liberci ze dne 14.7.2008, č.j.: 38 Cm 31/2008–12 byla zrušena společnost EUROGEM s.r.o., se sídlem Liberec 1, Nerudovo náměstí 101/4, PSČ 460 01, IČO 492 87 842, nařízena její likvidace a jmenován likvidátor. Usnesení nabylo právní moci dne 22.8.2008.
To by mohlo Oldricha uklidnit:o)
dobře Ty
Chlapci, děkuji za upozornění. Data už jsem opravil, byla to moje chyba. Mimochodem, zlikvidovat vlastní společnost si můžu, ne? Oldrich
tak v likvidaci ti nic nebrani :-), jde to, zda jsi ji nelikvidoval nevedomky svoji hlouposti, stejne hloupe jako si delat reklamu pod jinym nickem ze stejne ip;-)
imho, pristupem zmenim ico a rict „ha to jsem vas prevezl“, je pro zakaznicky co si chteji kopit kolo za xx tisic neduveryhodne…
Scotty prodávám 15 let, to ze prepisu ICO preci neovlivni skutecnost, ze si zakaznik osobne prevezme kolo za xx tisic, ktere mu osobne privezu domu.
myslim, že je celkem jasný, jak to Beeda myslel…radsi si koupim drahý kolo u subjektu, kterej funguje pod stejnýma fakturačníma údajeme léta a na stejný adrese než u někoho, kdo ve stejný branži byl v likvidaci… s ohledem na záruky, případný reklamace, atd…víc bych v tom nehledal. scotty mám dva :-)
jako o cem chces diskutovat? nedelej tu z lidi blby…
Můžeš mi říct, jaký je rozdíl mezi „zviditelňováním vlastní společnosti“ a reklamou??
To sis založil nový nick jen kvůli tomu, abys sem hodil tuto kravinu??
Ale on nepsal ze muze zviditelnit svoji spolecnost ale ze ji muze zlikvidovat.Tady si timhle vsim udelal fakt skvelou reklamu a hlavne povest fer prodejce:o)
Nechci se nějak zastávat reklamy na BF ale pan Jandík má v Turnově prodejnu scottu opravdu 15 let.
A proc to pises me?:o)
A Tebe to nezajímá?:)
Varování !!! Pan Oldřich Jandík (nar. 1971, Partyzánská 793, Turnov, shopacek) mi dluží 35 000,– Kč. Doporučuji si každý obchod s ním pořádně rozmyslet. !!
„pekna“ reklama!
lepší už by bylo jen rozbít si držky online :)
Tak to se vyplatí! Klidně to přibliž blíž.