• bouda.kve

Zdravím. Chtěl bych váš názor na toto kolo. Moc se nevyznám a tak si nechám poradit. Jezdit budu jen rekreačně cca 2–3000 ročně většinou s manželkou (ona má elektro), žádné skoky, sjezdy ani závody. Jezdíme polňačky i silnice tak 50 na 50. Jsem těžši cca 100+ a má m 187cm. Dal jsem si limit 30000kč a toto kolo se mi moc líbí. Zajímal by mě váš nazor na poměr výbava-cena popř. co jiného lepšího za ty peníze koupit. Díky.

0 0
    • Jáchym 1  

Pokud by jsi chtěl zůstat u Scotta,tak 965.Je + – za třicet.Osazení lepší a na pevných osách.

1 0
    • MTBIKER doporučuje
      SCOTT Aspect 950 29 kolo, oranžové Skladem > 2 ks

-23% SCOTT Aspect 950 29 kolo, oranžové

15 299 Kč -23% MOC 19 899 Kč

SCOTT Aspect 930 29 kolo, pearl white Skladem 2 ks

Novinka SCOTT Aspect 930 29 kolo, pearl white

17 799 Kč MOC 24 199 Kč

SCOTT Aspect 910 29 kolo, černé Skladem 2 ks

Novinka -10% SCOTT Aspect 910 29 kolo, černé

22 699 Kč -10% MOC 25 199 Kč

• tompca  

Sice to není Scott, ale za 30.000kč karbonový rám, docela ucházející vidlice.

https://evolutionbikes.cz/…-101x-xt-2-0?…

Ve velikosti XL by mohlo sednout

https://www.wilier.com/…kes/mtb/101x?…

0 0
    • Zbyniusz  

bouda.kve: na prachy nehleď a kup si taky elektrobike. Začneš víc jezdit, bude se ti to líbit. Čerstvý vzduch a pohyb na té elektrice tě bude víc bavit když se budete nahánět s manželkou, aspoň nebude pořád ujíždět.

0 3
      • bouda.kve  

Tak s tím problém nemám. 20 let jsem jezdil podle ní jako druhý a od letoška jezdí zase ona druhá podle mne. Přes to nejede vlak ????. Vyjímečně na mě někde počká na kopci. Až nastane čas, pořídím si také.

0 0
    • Tomcat  

Pro tak velkého chlapa to není zrovna vhodné kolo. Spíš pro lehkou ženskou a je to dost low za ně low cenu i ve výprodeji.

0 0
      • bouda.kve  

Ok. Tak píší u něj 128 kg celková hmotnost.Tak poraď něco pevnějšího. Ale 30k je fakt strop (+1–2000).

0 0
        • Vilém  

Vyse ti radili.

0 0
        • Tomcat  

Ano jenže ten váhový limit je součet hmotnosti jezdce nákladu a kola . Ikdyž ho překročíte není to o tom, že to kolo hned praskne, ale bude chtít dříve nákladnější servis . A vidlice a brzdy budou hodně limitovat jak můžete jezdi t a to i na silnici a polňačce.

Nahoře typ jste měl. Je pro hodně lidí po sezoně budou výprodeje a nové modely skladem. Bohužel hodně kol v ČR skladem je po „slevě“ i tek dost drahý.

Klidně si kupte toho Scotta on to vydrží , super zážitek to nebude a hlavně si nemalujte jak vám vydrží xx let.

Do 3300 šel sehnat třeba Trek Procaliber , nebo Radon zhruba o třídu výše postavený než ten Scott

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.