Neválí se někomu doma sedlovka o rozměru 26.2? potřebuju na starou silničku, dík
Neválí se někomu doma sedlovka o rozměru 26.2? potřebuju na starou silničku, dík
Mám v garáži toto nejsemsi jistý průměrem.
A mohl by ses mrknout nebo jí změřit? dík
Tak nic z toho mněl jsem ji připravenou na GF tassajara a jestli to maj na netu dobře napsané tak ten má 27,2mm.
Škoda, že nehledáš 26,4 mm. Mám doma jednoho Syncrose v tomto průměru.
Sice sháním 26,8 ale prosím tě mužeš hodit foto a cenu. mail: LumirB@seznam.cz
Tu 26,8 sháníš na Scotta?
Ne na Schwinna Moab,kolo je v profilu-jinak idealní by byla Easton nebo Race Face,ať mi to pasuje k představci nebo vlajdam.A délka min 350mm
Mam tu stribrnou Race Face Prodigy…26,8…400…ale stribrna :-)
mrkni do e-mailu
Díky bude asi krátká
26,8 Ti pošlu za poštovný. Scott nebo Ritchey
Díky Scott ani Ritchey nechci.
26,8 exu primej zamek by jsi predpokladam nechtel :P -stribrna
Díky za nabídku ale potřebuji hokejku,přímý zámek nechci.
jakou delku? a barvu? dik
jesti je to na mě tak jsou černé cca 30 cm
30 je bohuzel malo, diky
No pokud jsi tu sedlovku ještě neudal někomu jinému, taky bych měl zájem. Jsem prakticky ve stejné situaci jako Luma, taky sháním nějakou pěknou sedlovku na Schwinna a chtěl bych právě Syncros. Ukus se mi prosím Tě ozvat, jestli by byla ještě k mání.
Poslední věta má samozřejmě začínat slvem Zkus … jinak mejl mám v profilu… dík
prifarim se k tomuhle threadu, hodila by se mi 26,6 ale mohla by byt i 26,4 kterou bych jemne vypodlozil, stribrna a tak cca 350ka, nema nekdo?:)
a potom zadni naboj XT (do r.v. 98)
diky
Pokusím se oživit tenhle mrtvý thread…Právě jsem dostavěl silničku s rámem F1. Mám na něm krásnou, ale podranou sedlovku Campa (že je podraná mi zas tak nevadí). Teď jsem byl kolo projet a zjistil sem, že sedlovka je na mě moc krátká:( Nemáte pls někdo doma nějakou hezkou hliníkovou sedlovku tak 300mm? Nejlíp silniční „žiletku“,ale buhví, jestli se tak dlouhé dělaly…
Nemá někdo, nejlépe z Brna, doma sedlovku o průměru 26.2 délky alespoň 350mm naprodej? Pokud ano, tak napište. Díky.