• Jarek27

Prosil bych majitele této sedlovky poradit s jedním problémem.A to když je vysunutá v určite poloze tak nekolikrát propružím a pomalu leze dolu.

0 0
    • Seadat  

tak si utahni  objimku dube :-D nebo si to napatlej pastou na sedlovky.

0 0
    • Seadat  

Tak mi to nedalo a podival jsem se  co co jde, ale nejak sem na strankach vyrobce nenasel tvuj model sedlovky, jen tyhle:

http://www.sportingb2b.com/…/grn_product?…

Ale podle tvyho problemu bych to tipoval na  unik vzduchu -  nejspis vadny tesneni, nebo tak neco, tezko rict, moc lidi, co jezdi tuhle sedlovku tu nebude, takze bych se asi pustil do rozebrani a skouknul bych to sam, namazal a pak by se videlo, co dal . . . . .

0 0
    • tomfree  

Tak já obnovím toto vlákno,protože tady jsou vesměs samé pozitivní ohlasy na tuto sedlovku,tak já přidám jeden svůj negativní,po zkušenostech se sedlovkou Maverick,která mi sezonu fungovala bez problémů,jsem pořídil KS a po prvních rozpacích se špatného zpouštění dolů jsem se s tím smířil,ale po prvních dvou jízdách se na pístu objevily škrábance a nejsem sám co má tuto vadu.A teď si říkám,jestli mi ten větší zdvih stál za to.

0 0
      • gazman  

No je to vyrobeno hodně hrubě,to je fakt. V naší bandě jich je asi 5 kusů a každá chodí jinak,výrobní tolerance budou asi hodně tolerantní,nicméně fungují všechny:-) Poškrábanou ji mám taky,ale způsobil jsem si to sám,když jsem jí chtěl ze zvědavosti rozebrat což není možné aniž by se vylisovalo hlavní pouzdro,které není za co chytit.Na funkci ten vryp(mnohem větší než máš ty) nemá vliv tak na to prdím.Na rozdíl od CB Joplin drží vždycky v té poloze ve které potřebuji.Jsem s ní max. spokojen.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.