ahojky nevíte někdo prosím kde se dá koupit sedlovka Ritchey WCS Carbon 34,9 mm / 400 mm … díkes
ahojky nevíte někdo prosím kde se dá koupit sedlovka Ritchey WCS Carbon 34,9 mm / 400 mm … díkes
Na co potřebuješ sedlovku 34,9? To musí bejt hrozný poleno, oni se dělaj rámy na takhle široký sedlovky?
jojo dělají :-)
To se mi nezdá hele, jestli to není nějakej atyp, tak bych řek, že ses spíš seknul s číslama, 34,9 je rozměr pro přesmyk :)
34,9mm je zcela běžný rozměr sedlovky, to se dává na dospělá kola, víš :-)
Tak sem zas o něco chytřejší, omlouvám se za bludy :)
A má karbon v tahkle velkým průměru i jinou funkci než estetickou ?
Nedokážu posoudit i když Syntace P6 carbonovou jezdím a to dost vytaženou. Ale odhaduju, že je spíš extra tuhá a nepruží ani trošku. Na fullu se to ale dost blbě posuzuje. Spíš tu jde o to, že při tom průměru + délce + tuhosti má slušnou váhu.
Nevim ale jestli vůbec jsou běžně k mání v 34,9 necarbonové.
syntace dělá jen karbon, ale u Scotta mají duralovou. Syntace používá CUBE a dává je na sterea (450mm) a na stingy (400mm)
Na Stereu 18ce je maximálně 400–420mm, ale měřit se mi ji teď nechce, abych to zjistil přesně.
Nekarbon jsem viděl akorát od Scottu.
Scott má totiš na rámu sužení.Dáš tam sedlovku 34.9 a k přesmyku se to s uží.Taky jsem na to koukal když jsem skoumal co dát na Sparka.
Scott to dělá.
Jednu bych měl, sundanou z mýho sparca, co za ní nabídneš?
no konečně scoťák :-) je nová? 400mm? kolik za ní chceš?
Nejdřív musím vymyslet, co místo ní :-)) Dej mi chvilku !
Nová neni, cca měsíc jetá, má pár škrábanců.
Jen teď řeším ten Syntace místo ní :)
hmm, chci novou…ach jo
přesto dík
128e na bike24.de a je to v drazdanech..
Nemají ale na výběr 34,9 variantu.
Syntace P6 carbon skoro za hubičku :-)
Ta WCS carbon bude ale asi levnejší, netušim kolik stojí. Syntace je k mání ale aspoň i 420 a 480mm, pokud potřebuješ delší.
dík za tip, ale chci tam sedlovku wcs jakou používá scott :-)
Jasně, v pohodě, i když mi není jasné moc proč, pokud to není jen o vzhledu.
Jsem trošku hledal cenu a není u té WCS lepší. 109euro mají ty menší průměry, 34,9 má příplatek 31euro.
Ta Syntace má mnohem lepší zámek.
ty máš zkušenost s tímhle shopem? vypadá good…asi to tam objednám, v ČR se to pravděpodobně nesežene :(
S tímhle bohužel ne, z těch dvou odkazů jen s tím druhým shopem (bike-x-perts), tam už jsem párkrát něco bral.
Sedlovka WCS Carbon neni pohodlná ani v průměru 27,2 natož v 34,9 zvážil bych důvod proč ji kupuješ a pokud jde o pohodlí zvolil byhc jinou značku…
On toho zas tak moc zvažovat nemůže. Ve 34,9 se nevyrábí skoro nic.
přesně tak, WCS bych nekupoval…
A když jste se tak shodli, že byste ji nekupovali, co byste koupili jiného?
říkám nekupovat pokud od ní čeká větší pohodlí pokud ne ať ji klidně veme je to moc hezká a pevná sedlovka + lehká
Tady už nejde ani tak o pohodlí, ale že v tom rozměru v podstatě kromě těch dvou zde probraných nic rozumného nekoupí.
no právě…líbí se mi, je lehoučká a používá jí scott u top modelů jako je třeba Scale 10 ( já mám scale 20)
a to je jediný důvod, že jí používá Scott? hmmm tak to jo :-)
Sice nemám scotta ale WCSko sem si koupil a krom toho že je tužší než předchzí sedlovka od cannondalu(Alu) tak max spokojenost :O)
A ještě trocha tý tuctovky…
hezký to máš :)
děkuji :O)
kuk
Tak tady se přifařim s dotazem co sedlo WCS ? spokojenost ?
Jo je super ale na celoperu je to lepší :-) pujčil jsem si od přitelkyne celopero dal na to mou sedlovku a sedlo a bylo to super.Na pevném rámu to po delší projíždce ucejtím no je to prkýnko.Ale moc hezké :-)
sice trošku malé to na mě bylo ale šlo to :-)
Pěkné „holčičí“ kolo ;-)
hele, kdes koupil to horní karbonové víčko na představec? Mám úplně stejnou kombinaci, ale víčko obyčejné…
mají ho na www.vokolek-import.cz. Stejně tak carbonové podložky pod představec Ritchey Carbon. Cena je ale taková, jaká je… Ale co by člověk neudělal pro dokonalost svého biku, no ne??:-)
Když sme u toho pořád tu pro tebe jednu tu podložku mám .O)
Já vím, díky za nabídku, ale tak, jak to mám já, mi to vyhovuje – 10 mm Ritchey podložka s nápisem a z každé strany jedna 5 mm no name bez nápisu. Kdyby tam byly dvě, přišlo by mi, že už je tam přeritcheyováno:-)
OK kdyby sis to rozmyslel víš komu napsat :O)
Spolehni se:-)
dík, podložku mám, víčko objednám :-)
U tý WCS škoda toho zámku. Tohle je typ zámku, který je snad nejhorší ze všech a já ho vyloženě nesnáším (přesné štelování sklonu sedla je na tom utrpení).
Nevim, mne to slo docela v pohode. Navic to clovek vysteluje prakticky jenom jednou a pak se uz jenom vozi..
To záleží jak moc přesně to šteluješ. Já mám nejraději naopak ještě promakanější systém než má ta Syntace a to systém s dvěma šrouby jako na Syntace, ale s tím, že jeden je pouze štelovací (mám to takhle na druhém Cubu na RFR prolight sedlovce) a druhý dotahuje, takže i když sundáš sedlo a dáš nový nebo jen posuneš sedlo předozadně, tak naklonění sedla zůstává přesně stejné.
U systému co má Ritchey to povolíš a celé se to rozhodí a vůbec mi nešlo se pak trefit třeba jen o 1–2mm špičkou níže/výše a většinou jsem si to v terénu rozhodil ještě více než to bylo.
Já už bych si prostě tenhle systém nikdy nepořídil. Maximum co snesu je ten systém co má Syntace, tam se k tomu přidává aspoň to superuchycení lyžin, které umožňuje ohromný rozsah, je to vlastně hokejka + rovný zámek v jednom.
Já si ani nestežuji.Problém se seštelovánim nemam.
no nekupovat, protože to je masovka přeci jak se tu traduje :-)
Já se neptám, proč nekoupit tu WCS, ale co jiného?
no bud syntace nebo Ritcehy WCS to je jasný, syntace se mi líbí víc, ale za chvilku to tu bude zase uot, protoze to bude mít každý pepa…
nebude pokud budou držet ceny :-) a nebude plno OEM sraček
a pokud si populace nenakoupí CUBE :-))) to byl vtip, ale musim říct, že na závodech je Syntace vidět už docela plno, ale není se čemu divit.
No myslím že masovka je vetšinou vše dobré.Už je to prostě provařené.Až se zistí jiná značka že je dobrá tak to bude taky masovka no to je muj nazor.
nevěřim :-)
mě se ta masovka líbí dokonce mi už nahradila skoro všechen pells na kole xD xD XD
je pěkná? fakt, hmmm no tak asi jo :-)
WCS mam a jsem sní spokojenej.Mam ještě starej zámek na dva šrouby tedka dělaj už jen na jeden.Ale teda nevím jestly jí dělaj v 34.9.Ale když tu píše že jí má tak asi jo :-)
USE SUMO Carbon 400mm 34,9 3 490 Kč
SUMO Carbon 400mm
34,9
3
490 Kč
Ta vypadá zajímavě a i se dá za rozumnou cenu (2500Kč). A ten zámek vypadá zvláštně, to by mě v reálu docela zajímalo.
Já bych nechal tu originální Scott. V karbonovym rámu stačí Alu. A nemají to blbě vymyšlený. Asi bude trochu těžší než Ryčí, ale podle mě je to jen o image. Na pohodlí to nebude mít vliv. Nic proti opti tunningu, toť můj názor.
asi máš pravdu, nebudu to hrotit, jen když na ní někde narazím (což v ČR moc nehrozí :-)))
nechápu proč nechceš tu co ti nabízel Hnoj má ji cca měsíc a záruku ti na ni dá bez problémů.
Taky si myslím. Vlastně to je ideální situace. A navíc by jste se dohodli na nějaké zajímavé ceně.
Mame WCS aj s Hornetkou na GT a sme max spokojni :-) skusali sme aj Pells, ale isla dolu, je o dost horsia ako WCS, ak by ju niekto chcel, je k dispozicii, 27,2mm A k tomu zamku: ziaden problem s nastavenim:-)
Jejde jak mužes srovnávat WCS s Pellsem?To jsi ulít si myslim trošku :-)
Zas u pellsu když ti nepraskne máš to pohodlí oproti WCS
Naprosto normálně – vozím Pells CR mono na silnici (je to extra měkká sedlovka) a Ritchey WCS Carbon na biku (ta je zase poměrně tvrdá). Obojí stejný průměr. Obojí má v těchto případech své opodstatnění – kdybych vozil Pellsku na biku, tak je jen otázkou času, kdy praskne. Kdybych zase vozil Ritchinu na silnici, tak to je o něco méně pohodlné.
NAPIŠMI NA MEJL A SEŽENU TI JU ZA NEJ CENU!!! …SPD…:-)
po 6 letech si ji můžeš narvat do ři_i
Já nechci bejt za hnidopicha, ale díval ses na datum?
riči 34,9×400mm fotky pošlu…
o jéé další **** co prodává kopie,