Cau doporucte mi HT ram tak do 8000 a kde ho mam sehnat. Jen na V-brake na postavu 176cm. Dyt vite jak jezdim. Nemuzu nic poradnyho sehnat. Muze byt treba i mirne jety. Diky
Cau doporucte mi HT ram tak do 8000 a kde ho mam sehnat. Jen na V-brake na postavu 176cm. Dyt vite jak jezdim. Nemuzu nic poradnyho sehnat. Muze byt treba i mirne jety. Diky
popripade jestli mate nejakyho znameho.
na cyklobazaru je No Saint Luzifer za 8500. to ukecáš
No Saint Luzifer, ale je za vic…
… ja jsem koupil za 9 novy Trek 8900, v normalnim kamenaku (a na veckach taky jezdim) …ano vim, ze je to o litr vic nez pises tvoje max. :O)
Trek 8900 na Vecka ??? … a kde ze si to koupil to by se mi moc libilo
tak jsem jouda, protoze ted koukam na paragon, kde mam celkovy nakup i s tim ramem (+sedlovka, hlavovka, sedlo) a mel jsem pocit, ze stal po slevicce v Pruhonicich 9000, ale bylo to spis k 10 tkc, omlouvam se, ze te matu :O(
a kolik ten rám váží?
Osadili mi to v krame a zvazit jsem si to predtim nestihl, ale nekde to tady v prispevcich je (19,5 cca 1800g ?!? fakt cucam z prstu) Mohl by to vedet Rychly turista, ten ma myslim o velikost mensi ram.
moj syn navazil pre TREK 8500, model 2004, velkost 19,5 asi 1600g
Moje 8900 má bez hlavovky 1720 vo velkosti 17,5. Docela dost podla mna. A je to naozaj aj na Vcka.
model 2007
Ja mam model 2006 a vo velkosti 21,5 vazi 1790g co je podla mna velmi dobre na to, aky je tuhy…
bych koupil pells thorr, nebo pells razer, podle toho jakej styl jízdy vyznáváš
giant xtc
I ta velikost by mohla sedět: www.rajsportu.cz/…al-2006.html
vcera (13.6.) na nem sjizdeli prazske schody, vydrzel :-)
Ječňák je borec!