potrebuju dat svoji slecne nejakou vidli na kolo. vazi asi 50 kg takze urcite vzduch, ale je prdla a skace na tom takze potrebuju neco odolnejsiho nez skareb. nemate doma neco tak do tri litru?
potrebuju dat svoji slecne nejakou vidli na kolo. vazi asi 50 kg takze urcite vzduch, ale je prdla a skace na tom takze potrebuju neco odolnejsiho nez skareb. nemate doma neco tak do tri litru?
proc urcite vzduch? (neprudim, jen me to zajima)…
chtel jsem pro ni vzduch kvuli hmotnosti. pruzina je super, ale ma uz dvoukilovej ram (ale zato krasnej – Mrazek) a tak aspon na vidli neco usetrit Luko, psal jsem ti na qci, muzes tam mrknout? dik
aha, no chtěl jsem navrhnout nějakou starší mx comp, ale s tou hmotností :-) Jinak mám doma jednu splice elite 130 mm, ale to je podobná hmotnostní kategorie
a za kolik se dá pořídit taková splice elite 130 ?
nějaká použitá?
Tahle je nová, sundaná z kola, nabízím ji za 2800…
Do tří litrů, to je docela málo. Snad nějaký Suntoru nebo RST pokud by mělo jít o novou vidlici.
ok… koukam tam..nejak jsem si ho asi omylem vypla :))
No první co mě při přečtení nadpisu napadlo, k čemu potřebuje tvoje baba pušku a proč zrovna na 100m? :))
ale pokud jde o vidle, tak snad jen ta MX Comp
ta je pro 50kg osobu zcela necitliva
ale zas se sní dá skákat, stačí víc nafoukat
no. mel sem ji. citliva byla az po uprave od Milana. ikdyz zazrak to potom taky nebyl. bez upravy tu vidlici mela moje sestra(50kg) chvili pucenou a krome sjeti obrubniku ta vidle skoro nefungovala.
k zakladajicimu prispevku – lehkou vidlici asi za ten peniz nesezenes. myslim, ze Milan by mozna umel neco vykouzlit. tedka mi odneho dosla vidlice za cenu vice nez prijatelnou
třeba ta pružinová splice by co se týká chodu bylo ok. Ale musela by se nějak předělat ze 130 na 100. Ještě pořád jí nabízím v bazaru ;-)
tak tu bych jako jednu z prvníh zavrh
taky sem si řikal, že vzduchovou houfnici ráže 100mm už dneska neseženeš;-)
taky jsem si nejdřív myslel,že jí chceš zastřelit
trosku to vyuziju tady a zeptal bych se jak vidite recona pro takovouhle vahu zhruba 55–60
Doufám, že ho všichni uvidí dobře, jsem lehce nad váhovým limitem a Recona jsem asi před měsícem zakoupila. Ještě není na kole, takže osobní zkušenost chybí, ale místními znalci mi byl schválen :)
tak uz je to OK, sehnal jsem rock shox judy XC 2001 za 500 coz resi vsechno. je to kamosova vidle, sice uz lehce letita, ale vim ze ji nezrasil. tak dikas
Ta je sice citliva, ale calkom tazka. Pred rokom som kupil pritulke jazdenu Judy Race 01, ktora ma presne 1600g. Vysla ma na 2500, myslim, ze by sa dala zohnat aj lacnejsie. Citlivost uzasna.
hezky si to napsal: „je prdlá a skáče na tom…“ :)))
Mám doma Slavii 630 8-))