Dobrý den,
mám dotaz ohledně hydraulických brzdy SHIMANO BRM445. Chci si je koupit místo lankových kotoučových brzd.
Tak se chci poradit jestli to má cenu a jestli to má určitou kvalitu.
Děkuji moc :))
Dobrý den,
mám dotaz ohledně hydraulických brzdy SHIMANO BRM445. Chci si je koupit místo lankových kotoučových brzd.
Tak se chci poradit jestli to má cenu a jestli to má určitou kvalitu.
Děkuji moc :))
ta cena odpovídá kvalitě záleží kolik vážíš a na jaké kolo to chceš ale určitý posun od mechanik to je :)
Vážím 67 kg a mám to na MTB kolo. :))
Anebo tyto ??? http://aukro.cz/…8276315.html
Vůbec nevím co si mám vybrat ale chci aby to byli hydrauliky do 2 000 :)
radši ty Shimano, Avidy si na rozdíl od nich rádi škrtnou :)
…a pripadne odvzdusnovani neni zdaleka takova hracka jako u shimana.
Ok, tak děkuju :))
Koukni po nejakejch akcich, myslim ze za 2000,– koupis par slusnejsich shimano brzd. Kotouce mas, ne?
Mám no
Ještě něco došetři a kup alespoň Deore
Samozřejmě jak se píše výše, i ty 445 budou rozdíl oproti mechanice.
OK, ale víc už do toho nedám.
No tak víš jak, je to 330 korun + nějaká pošta přes rozpočet. Dá se s někým domluvit a podělit poštovný (popřípadě i s místními uživateli). Ze zkušenosti vim, že tyhle novější Deore už brzdí hodně dobře.
Jo tak to je super. Já totiž mám 2 roky starý MTB a celý ho předělávám a rozhodl jsem se že si koupím hydrauliky akorát s nima nemám zkušenosti to je celý.
Jo tak to je super. Já totiž mám 2 roky starý MTB a celý ho předělávám a rozhodl jsem se že si koupím hydrauliky akorát s nima nemám zkušenosti to je celý.
mám tu dva páry avidů kdybys měl zájem a nedal na pomluvy:) v supr stavu
Kup SHIMANO jednoduchá obsluha a údržba , o AVId si tady přečti a udělej obrázek sam , jo koukni do bazaru kolik tam je AVid a SHIMANO . Ja měl 446 a to byla bidla a válka tet SLX.
jediné avidy s kterými jsem si užil byly paradoxně XX World cup ostatní jsou v poho třeba starší Juicy odvzdušněno za chvíli
OK teda, jestli říkáte že jsou to dobrý brzdy tak dám na vás.
Já jsem taky zastánce Shimana
Já jsem taky zastánce Shimana
Kup SHIMANO , jo jinak AVID koukni se do bazaru kolik se jich tam vali , a SHIMANO je tam jako šafranu co to vypovida , Ja měl 446 SHIMANO a to byla bida , tet ma SLX a to je prada .