Ahoj všichni potřeboval bych poradit s výběrem nových brzdových destiček mám brzdy Shimano mt-200 a potřeboval bych sehnat nějaký sintrovaný destičky tak pokud máte nějaký typy nebo nějaký odzkoušený tak budu rád za rady
Ahoj všichni potřeboval bych poradit s výběrem nových brzdových destiček mám brzdy Shimano mt-200 a potřeboval bych sehnat nějaký sintrovaný destičky tak pokud máte nějaký typy nebo nějaký odzkoušený tak budu rád za rady
Galfer fialové.
Víc záleží jaké máš kotouče. Ty Galfery jsou asi spíš organiky, ale brzdí výborně. Taky je mám.
Dost určitě budeš muset měnit i kotouče, jestli tam jsou kotouče k dvoustovkách z výroby
Co si od toho slibujes?
Vyhozené prachy .
Čekám za pár týdnu vlákno „potřebuju nové kotouče“ :-D
Řeším i kotouče i destičky najednou kotouče už mám objednané a teď jenom mě zajímalo jestli máte někdo nějaký užitečný typ na destičky, protože mám víc favoritů a nemůžu se úplně rozhodnout ;)
Ja ti nevim, tunit brzdy za 900,– par, mi jaksi nedava smysl.
Vzhledem k tomu že ty brzdy stojí pár stovek a když si pamatuji kolik stály gafler desky když začaly, tak skoro stáli tolik co tahle brzda. To se opravdu nevyplatí. Pokud je brzdný účinek na daném kole nedostatečný. A není to tím, že jsou třeba zavzdušněný, nebo máte zamastěný. Což se stane, tak jsou to hlavně brzdy protokolo a daný účel nevhodné.
jestli mas problem s tim, ze brzdy pri delsich sjezdech po zahrati uvadaji, maji sinry smysl. Jinak ne.
Nech tam organiky B05S a nevymyslej kraviny ;-)
Kup si v Dekáču semisintr desky.
Jsou za pusu, brzdí dobře. Jen se rychleji opotřebí, což je, vzhledem k ceně, akceptovatelné. Vozím je a spokojenost.
Dekáč návod, jak dobře zajet nové desky:
Záběh brzdových destiček je nezbytným úkonem k zajištění účinnosti brzdění
Spočívá v postupném zahřívání brzdových destiček a kotoučů za účelem vytvoření homogenní kontaktní plochy.
Před provedením záběhu destiček je třeba postupovat následovně.
Vyčistit brzdové kotouče: Pokud měníte destičky, doporučujeme také vyměnit kotouče. Mít potřebné vybavení: Na kole mít helmu a cyklopočítač či GPS.
Zvolit si bezpečné místo: Jet na rovném a suchém povrchu bez překážek.
Při procesu záběhu je třeba postupně a několikrát zabrzdit, a to při vzrůstající rychlosti
Je velmi důležité střídat přední a zadní brzdy a dodržovat následující postup: 1. krok: jeďte rychlostí 15 km/h a postupně přibrzděte na 5 km/h, opakujte 10krát. 2. krok: jeďte rychlostí 20 km/h a postupně přibrzděte na 5 km/h, opakujte 10krát. 3. krok: jeďte rychlostí 25 km/h a postupně přibrzděte na 5 km/h, opakujte 10krát. Mezi jednotlivými kroky zpomalte a ujeďte několik desítek metrů, aby vychladly čelisti i kotouče.
Mohl bych se zeptat mínuspalečka, co je špatně?
Jsi si jistý tím slovem „semisintr“? Za mě jsou to úplně normální resin desky…
edit: pardon, špatně zařazeno a palec není od mě, nepalcuji
Vzhledem k tomu, že je tak označují, tak snad ano.
Nikde tam to slovo „semisintr“ nevidím, takže neoznačují. To slovo je podle mě nesmyslné už z podstaty. Sintrování znamená spékání, což jaksi udělat jen napůl nejde. Takže buď jsou desky sintrované = spékané, NEBO ze směsi něčeho s pojivem. Maximálně může být nějaká odlišnost v té směsi, ale furt to není spékané.
A slovo „polokovové“ by se dalo nějakým synonymen napsat jak?
edit:
desky jsou:
Souhlas?
Chápeš, že slovo „sintr“ znamená technologii spojování částic spékáním a nemá vůbec žádnou souvislost s kovem? Spékat – sintrovat – lze třeba i keramika aj.
Desky jsou tak buď sintrované – tedy pouze ze spečených částic bez pojiva (zde tedy kovových)
nebo
s pojivem (resin) a nějakou náplní, která zřejmě může být buď nekovová nebo s kovovou příměsí. To je pak to označení „polokovové“ nebo „semi-metallic“, což bude stejně ale spíš marketingový výraz, aby to „vypadalo“ líp.
Jj, marketingově to má vypadat, že si berou výhody obojího, ale v praxi to jsou spíš nevýhody obojího. Brzdí a hřejou se podobně jako organiky a pískají a žerou kotouče podobně jako metalické. Ale abych se dekáče zastal: náhradní gumičky do ráfkových brzd nejsou špatné, v balení jsou 4 a ráfky je milují.
OK, tak teda semimetalic.
Tezko rict, protoze v organikach mnohych vyrobcu jsou stejne kovove piliny a nazyvaji to normalne organikama.
No ale to jsou i ty organický – to je směs kovů v organickym pojivu. Různě se samozřejmě liší složení, poměry…
presne tak, Shimano se treba u nekterych typu desticek chlubi prodlouzenou zivotnosti, ale to, jaky vydavaji zvuky a jak vydiraji kotouc uz nezminuji. Treba organiky pro silnicni brzdy s chladici jsou pro me nepouzitelny. I na kvalitnich „tvrdych“ kotoucich.
Nikdy jsem brzdy takhle nezajizdel a problem s tim nemam, ani nevim o nikom jinem kdo by to delal. Navic mi ten navod prijde uplne mimo, vlastne k smichu, proc bych mel treba menit i kotouce s vymenou desticek netusim a o tech rychlostech ani nemluve ;-)
Bože… Tomu chybí už jen definována vlhkost vzduchu a váha jezdce…
Jojo věda se dá udelat úplně ze všeho a přitom stačí to kolo normálně používat a prvních pár km ujet třeba po městě a je to zajeté až až
To platí o měkčích destičkách s měkčíma kotoučema. S tvrdýma deskama na tvrdých kotoučích by si moc nepochodil.
Pánové, klukovi je 15. Asi s kolem začíná. Pokud desky nezajede, ale bude je „leštit“ společně s kotouči, tak mu to nikdy brzdit nebude. Nemyslím si, že by návod z Dekáče byl úplně mimo a brzdy by se takto zajet nedaly.
Ano, sám to takhle nedělám. ;-)
Co si pamatuji, tak naopak cim mladsi, tim vic jsme na tom radili a brzdy jsme rozhodne nesetrili, takze nemam vubec obavu, ze by to nezajel dobre i bez toho navodu.