Tak dnes objednáno a už se nemůžu dočkat !
Jaké s tím máte zkušenosti ?
Snad sem neudělal chybu !
Tak dnes objednáno a už se nemůžu dočkat !
Jaké s tím máte zkušenosti ?
Snad sem neudělal chybu !
jenom dobry, sice mam bez kadence a je tam spousta funkci ktery nepouzivam ale ja ho koupil kvul nastoupanych metrech, vyskomeru a tepaku. A s timto no problemo sir ;-)
Je toho tady dost stačí hledat…Mám a docela spokojenost.
já zkušenost taková, že olezl ten stříbrný okraj..hodil jsem to na reklamačku, vyměněn za nový kus..tak jsem jej rovnou vyměnil za Sigmu 2209 TARGA..stejný přístroj jen bez snímae kadence(který nepotřebuju) a rozdíl v ceně jsem zainvestoval do kravin okolo kola..obvod tachometru je robustní a tak spokojenost jak pes..výškoměr funguje fajn, tepovka taky..za ty prachy..no nekup to
Vozím 2209 Targu a naprostá spokojenost, už kolikrát jsem s tím mlaskl o zem a pořád jak nová, vše funguje na jedničku.
Mám ji asi dva roky a zatím v celku spokojenost. Funkce za ty koruny super, ale nevím jak je to s tím kodováním přenosu dat, já nepoužívám kadenci, a když jsme jeli se známým, který má roxe, tak mi moje sigma ukazovala jeho kadenci. Jinak v pohodě.
mám problémy s kadencí, často mi to nechce chytit signál
Slabá baterie ale to by psalo na tacho nebo daleko magnet mě to fachá super i když to je obalené bahnem.
ee tím to není, magnet je „nadoraz“. dělá mi to jen na silničce, na biku to jede lépe.