Silk Road Moutain Race aneb 1900 km Kyrgyzstánem.

16 nepřečtených
  • Mohy

Čau, tak se mi konečně povedlo sepsat průběh závodu z minulýho roku v Kyrgyzstánu.

Tady je odkaz: https://mohyjede.webnode.cz/srpen2023/

Není to Bůh ví jaký literární dílo, ale snad se to bude líbit:)

Ať to jezdí, Mohy.

22 0
    • Spijker  

Parada!

0 0
    • MTBIKER doporučuje
    • Fabulator  

S tím potvrzením od doktora to je zajímavý. Já to tehdy na Italy Divide nefalšoval a normálně mi to napsal obvoďák. Akorát teda chtěl, abych si zašel na preventivní prohlídku. Ale určitě to vypovídá o tom, jak jsou taková potvrzení užitečná, když to každý vypisuje podle svých pravidel. Ale asi není od věci, si občas zajít i na tu ryze sportovní prohlídku. Aspoň člověk ví, na čem je.

0 0
      • Mohy  

Hmm tak to já tvrdě narazil. Paní doktorka mi řekla, že to neexistuje, aby mě to napsala. Jedině prej sportovní doktor po prohlídce se zátěží…ale nakonec sem byl za to rád a i mě to zajímalo, jak jsem na tom:)

A gratulace k bedně na Bohemce!

1 0
    • Ales007  

Jsi frajer, přečteno jedním dechem! :-)

0 0
    • trpaslik72  

Masakr Mohy! Už sem slyšel a četl nejaký střipky od dalších zavodníků, ale tys to přiblížil dokonale. Jak píšeš, tady když nevyjde tuplem počasí, tak to musí bejt očistec. A ty stavy, halušky, čtvrthodinový spánky a další ultra záležitosti…ma­zec :))

0 0
      • Mohy  

Jo díky;) počasí nám teď moc nevyšlo v Alpách, tak bude o čem psát…mě to pravé děsně baví se takhle „zničit“ a bejt úplně vyzdimanej. Člověk toho vydrží víc než si myslí.

0 0
    • Svart  

Super čtení a hluboká poklona před takovým výkonem! Čte se to vážně dobře, fotky parádní a už se těším na report z letošní akce v Alpách… to jen sledovat online byl fakt zážitek :)

0 0
      • Mohy  

Dík za sledování:) já si snad i založim ten instac když vidím kolik lidí to baví sledovat:)))

2 0
        • brtníček  

Instagram nevedu. Klidně mi stačí takto podané. :-)

0 0
        • keymaker  

Spíš hodně lidí baví ostatní vidět trpět :-D. Kdybych měl na takovéto distance, tak si po tvých reportážích střihnu tu Itošku. Toskánsko obecně je moje nejoblíbenější destinace :-)

0 0
          • Mohy  

Zrovna ta Itálie je fakt lehkej závod, když nechceš vyloženě závodit…na každým kroku vesnice nebo městečko všude plno jídla…se hecni a uvidíš že to je v pohodě;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse