Ahoj Všem,
sháním silničku za 60 000. Nějak se nemohu dopátrat co má cenu. Určitě chci celokarbon a váhu kolem 8 kg.
Díky
Ahoj Všem,
sháním silničku za 60 000. Nějak se nemohu dopátrat co má cenu. Určitě chci celokarbon a váhu kolem 8 kg.
Díky
Co zapojit trochu mozek při zadávání dotazu?
Co trochu zapojit mozek pro nalezení centra slušnosti,
Rám: Carbon
Vidlice: Carbon
Sada: Shimano 105
Kliky: Compact
Kola: Ne bezdušové
Sedlo: Fiziik
Sedlovka: Carbon
Váha: 8 – 9 kg
Brzdy: čelisťové
Lepší pane mistr?
Tak ještě jednou. Zapojit mozek při zadávání dotazu právě obsahuje třeba tyto informace a pak následovně třeba zda kolo nové nebo či i bazar, co to má být za silniční kolo (klasika, endurance, vrchařské, aero) podstatná je velikost. Kotouče nebo ráfkové brzdy? Je konec sezóny a navíc ještě letos, kvůli pandemii, bude kol poskrovnu. Se slušností si myslím nemám problém, na to jsou tady jiní borci. Věšteckou BF kouli někdo někam zašantročil a ne a ne ji najít…
Ber trochu ohledy, ne všichni mají takový rozhled jako ty.. já vybíral kolo 2 roky
Lpíš na těch čelisťovkach?
Když budeš vybírat telefon, TV, auto, cokoliv, zadáš dotaz doporučte mi je v cenové hranici tolik a tolik a aby byla barva super?
Android/iOS/Panasonic/Philips/Samsung/Dacia/Mercedes/… Sám vidíš, že těch možností je neskutečné množství a vůbec nic ta cenová hranice neřeší…
Nevidím nic divného, že to normálním lidem může přijít jako dotaz úplně mimo mísu…
Napadla mě varianta
AUTHOR CHARISMA 66 2020 – mám věřit doporučeným velikostem
nebo
udělám ústupek u váhy
MERIDA REACTO DISC 5000 2020
Jde mi o čistokrevnou silničku. Kopce jsou cca do 6% Občas krátkodobě 10%. Jinak jsou cesty mírně zvlněné silnice a na kole jsem tak 2 – 3 hodiny.
Basso Venta
To Venta na kotoučích a 105 má v dané sestavě 8,8kg. Fabrika měla spoustu trablu a je tam asi ještě pořád čekací doba.
To jo, nicméně na ty rafk. verze se dlouho čeká a v katalogu pro 2021 se u českého distributora rafk. verze neobjevuje. Basso ji ale pro r. 2021 pořád dělá. Já to kolo mel objednané, takže o tom něco vim.
Dost dobrá volba. TCR jsem jezdil a bylo to výborné kolo.
Děkuji, mrknu,
Z decathlonu a máš to i na ultegra.
Tak Dad má asi pravdu. Agresivní boreček co neumí zadat požadavek. Kupovat kolo za 60 k to chce už nějaký nároky, nejen vymetenou kebuli.
Koukám, i když blíže specifikuji dotaz, tak se vždy najde zakomplexovanej človíček, který nosí doma sukni a na forech si ulevuje od tyranie :) Pokud tomu nerozumíš a nechceš odpovídat, tak se vůbec nevyjadřuj. Nebo si chtěl i definovat i vrstvu laku?
Zvláštní jak se občas tyhle diskuze maji tendenci zvrhnout v osobní napadání mezi některými účastníky diskuse. Dokážu to pochopit na nějakém politickém fóru, ale tady je řeč o kolech......
Hm to nevím. Ten tragéd se neumí vyjádřit česky a ty na něho v english
Děkuji a AJ ovládám.
Morghotal: Máš soukromou zprávu.
Přišlo mi do mailu toto BMC
To bych bral…
+1
zbude dost na nejaky lehky kola a mas raketu za supr peniz
Je to super nabídka. Jen bych je poprosil o reálné foto.
Z vlastní zkušenosti vím, že kola mají celou tu sezonu uschována u moře a ten slaný vzduch dá dost zabrat kazetě, řetězu, ložiskům…
Ale jinak super kup
nová funglovka cca 53000 se zárukou, to mi jeté kolo nepřipadá moc výhodné
reálně počítej, že ty kola jsou jetý od podzimu 2018 a maj najeto několik tisíc.
Asi těžko si otevřeš půjčovnu a za 2 roky to kolo najede 500km :) to najede za týden.
To nevím, každopádně tam mají i dražší modely s vyšším nájezdem. Jak to je doopravdy? Netuším.
Ale myslím, že když už někdo zaplatí mošnu za ten pobyt a bude si chtít půjčit kolo, tak si půjčí právě dražší model. Levnější modely bych tipoval spíše pro méně ambiciózní jezdce, kteří se účastní v pozdějších termínech (které myslím letos kvůli Covidu nebyly).
Hezky si to umis vysvetlit ;)
Zase pro silnicku deset/dvacet tisic km neni problem, a najede dalsi desitky, takze vsechno v cajku.
Staci se podivat kolik turnusu na Mallorce Alltraining rocne jezdi a za kazdy tyden pocitat 500km a mas realitu. Tyhle kola najizdeli od listopadu 2018 pokud se nepletu, posledni turnusy byly unor 2020, pak se to zavrelo
Zkusil bych treba Focus Izalco da se koupit za rozumny prachy. Ja sem koupil na karbonu z shimano 105 za 28k uplne novy v prodejne. Vymenil jsem kola za karbony prime z bike24 a su i z pedaly na 7,9kg. A vlezl jsem se do 40.
kotoučový? tak to je sleva skoro půlku ceny ne?
Ne vcka, takzazel chtel celistovy coz jsou klasicky Vcka ne?
Taky jsem šel do Focusu. Vzal jsem Izalco na ultegře Di2 za 50 tisíc. Nahodil jsem karbonová kola plus pár dalších drobností a jsem na 7,5kg i s pedály, košíky a držákem na garmin.
Muzu prosim info kde se da takovej Focus koupit? Diky moc
Checkuj cyklobazar.
Cyklosport Přikryl ve Staré Vsi.
Ted si blbec nadavam ze sem tenkrat nepriplatil a nevzal model na ultegre tenkrat ho mel za 35 jenze jsem netusil ze me silnicka tak chytne a bral jsem to jen jako doplnek k biku…
To chápu :D Já u něj nejdříve koupil hliníkové Izalco, jestli mě to po letech zase chytne a další rok už jsem měl jasno. Prodal jsem hliník a šel do karbonu v nejvyšší výbavě. Di2 je pecka a na silnici už bych nic jiného nechtěl.
105 je uplne v pohode.
kolo pekny jen ten otresnej napis škoda zlikvidovat :-D
Polepy Alza a bude to dokonalé…