Ahoj závodníci,
mám tu další fotečky z letošního plzeňského závodu. Snad se tam opět někteří najdete a budou se vám líbit! Někteří z vás mi byli povědomí ze závodu Přes dva kopce :-)
Brzy na viděnou!
Vaše dvorní fotografka Lenka :-))
Ahoj závodníci,
mám tu další fotečky z letošního plzeňského závodu. Snad se tam opět někteří najdete a budou se vám líbit! Někteří z vás mi byli povědomí ze závodu Přes dva kopce :-)
Brzy na viděnou!
Vaše dvorní fotografka Lenka :-))
Jejej, jsem tam já a kámoš :)) Byla by jsi tak hodná a poslala by jsi mi fotky č. 27,72 a 73 na můj meil v profilu? Mooc díky.
Tak bys je tam měl mít :-)
Nádhera. Taky se tam vidím… :) :D Vypadám divně :D
Fotky pěkný. Bohužel samí třicítkáří :-(
Díky :-) bohužel jsem tam byla jen na chvilku a navíc mi pak došla paměťovka :-(
Tak jsem dal fotky na Rajče. Fotila manželka, její první fotky se zrcadlem.
Mohla bys: 56, 58 na lukas.rusty@seznam.cz ??? :-) děkuji moc
Ahoj Lukáši, omlouvám se za zdržení, určo Ti je pošlu co nejdřív. L.
Ahoj, to jsou úžasný fotky. Asi nejlepší, co jsem z tohoto závodu viděl. Fakt nechápu kt.foto, ty sice udělaly taky spoustu fotek, ale celkově nic moc a navíc drahý…
Ahoj Martine, moc děkuju za pochvalu :-))) na fotky z kt.foto jsem koukala a za ty peníze mi to nepřišlo ani trochu nápaditý… určitě uspokojili víc lidí než já, ale o to u mě ani nešlo :-)
Tak se bikeři přiznejte kdo letos pojede???
Jááá :)
Samozřejmě já, letos dávám dlouhou…
Hmm tak to se máte já pojedu tak akorát do p…, jsem v práci a vagony mně nepustí, takže bohužel docela mně to i vytáčí a to dost.
Taky dlouhou :-D jsem moc zvědavej jak mi to pojede :-D
Fajné fotky od kaluže :)