hranictibikeri.net/webzin/index.php?itemid=148
Ten kopec mi přijde rok od roku větší, no snad se nahoru vyškrábu :-)
hranictibikeri.net/webzin/index.php?itemid=148
Ten kopec mi přijde rok od roku větší, no snad se nahoru vyškrábu :-)
Snad jo, :-).
Ve stredu sem ho skusil a de to. Snad se nevytavim na tom prvnim nejhnusnejsim useku. Jinak na horaku 16.7prumer.r. – cas 25.0, Skoda ze neni ziletka, asi by to bylo o krapet lepsi. Podle vseho Jarda Obruca jede na vidlaka na horaku s jednim prevodem. To by byla sranda kdyby to vyhral na horaku :D
Sraz plati v 10 u selasportu zejo??
kdyby jste objevili nekde vysledky, napiste to sem diky
Budou na www.selasport.cz a nebo na www.mesto-lipnik.cz ;-)
takze to mam za 28 minut sem cim dal horsi starnu:( kdyz za mnou stala 13 leta slecna a dostala diplom kde to mela za 33 minut bylo to mirne deprimujici:))
se*e me, ze jsem nejel ani nevis jak … tak pristi rok, co se da delat.
Ja zas dostal zalusk koupit si silnicku. Na horaku to jede hur, takze pouze cas 23, prumer 18. Uvidim co presne namerily stopky poradatelu.
Vždyť nejde o časovku, ale někteří to tak berou co? :-)
Přestože jsou jízdou na čas, nejsou „radary“ cyklistickým závodem v pravém slova smyslu, ale setkáním přátel kola u příležitosti zdolání Slavkovského kopce určeným pro širokou veřejnost bez ohledu na věk a sportovní výkonnost
Po 100km sobotním švihu to byla docela zabíračka, navíc jsem byl línej si na to přezout pláště :o) (Jones/Nanoraptor). Tož jsem to jel po asfaltu na kole poprvé až nahoru. Z počátku jsem to docela přepálil, ale nějak jsem to přežil a nakonec se nahoru vyškrábal s časem 23:09. Martinkaa startovala hned po mě a tak jsem jí vyfotil alespoň mobilem jak projíždí cílem. Jinak měla Martinkaa dobrej nápad – u každého napsat poznámečku na čem jede (MTB/silnice/skládačka apod.) aby se výsledky mohly objektivněji porovnávat.
výsledky: hranictibikeri.net/webzin/index.php?u
Já se zhoršil jen o 5 min takže spokojenost :-)))
cece nejak to nejde stahl soubor a nemam tam casy??
??? Já jo www.nahraj.cz/…006.rar.html
pouze foto na cem jel Jarousek, obdivuhodny vykon.
Jsem si říkal, že nevyhrál, :-). Pojat to recesně, jak loni Martinka na skládačce. Chtělo by to do výsledků uvést kategorie, pro srandu, :-).
Skladac letos odpocival v Olmiku. Chteli jsme na nasem tandemu svarenem ze dvou ukrajin, ale Pekacek by se kopal do brady :-))
smankote too chce foto co jste stvorili za tandem:)
Ten uz stvoril muj tatinek a se strejdou na tom jezdili za nasima maminkama :-)) Az to vyfotim, treba to sem hodim ;-)
Romanťické, :-).
:)
Ahoj, trošku oživím staré vlákno. Chystáte se někdo v neděli na Slavkovské radary ? Přemýšlím, že bych to ze srandy zkusil, popř. jel aspoň fotit..