• TheIF

hranictibikeri­.net/webzin/in­dex.php?itemid=148

Ten kopec mi přijde rok od roku větší, no snad se nahoru vyškrábu :-)

0 0
    • zirecek  

Snad jo, :-).

0 0
    • Palba  

Ve stredu sem ho skusil a de to. Snad se nevytavim na tom prvnim nejhnusnejsim useku. Jinak na horaku 16.7prumer.r. – cas 25.0, Skoda ze neni ziletka, asi by to bylo o krapet lepsi. Podle vseho Jarda Obruca jede na vidlaka na horaku s jednim prevodem. To by byla sranda kdyby to vyhral na horaku :D

Sraz plati v 10 u selasportu zejo??

0 0
    • Palba  

kdyby jste objevili nekde vysledky, napiste to sem diky

0 0
    • luke777  

takze to mam za 28 minut sem cim dal horsi starnu:( kdyz za mnou stala 13 leta slecna a dostala diplom kde to mela za 33 minut bylo to mirne deprimujici:))

0 0
      • grafik  

se*e me, ze jsem nejel ani nevis jak … tak pristi rok, co se da delat.

0 0
      • Palba  

Ja zas dostal zalusk koupit si silnicku. Na horaku to jede hur, takze pouze cas 23, prumer 18. Uvidim co presne namerily stopky poradatelu.

0 0
        • TheIF  

Vždyť nejde o časovku, ale někteří to tak berou co? :-)

Přestože jsou jízdou na čas, nejsou „radary“ cyklistickým závodem v pravém slova smyslu, ale setkáním přátel kola u příležitosti zdolání Slavkovského kopce určeným pro širokou veřejnost bez ohledu na věk a sportovní výkonnost

0 0
    • Pekáček  

Po 100km sobotním švihu to byla docela zabíračka, navíc jsem byl línej si na to přezout pláště :o) (Jones/Nanoraptor). Tož jsem to jel po asfaltu na kole poprvé až nahoru. Z počátku jsem to docela přepálil, ale nějak jsem to přežil a nakonec se nahoru vyškrábal s časem 23:09. Martinkaa startovala hned po mě a tak jsem jí vyfotil alespoň mobilem jak projíždí cílem. Jinak měla Martinkaa dobrej nápad – u každého napsat poznámečku na čem jede (MTB/silnice/sklá­dačka apod.) aby se výsledky mohly objektivněji porovnávat.

0 0
    • TheIF  

výsledky: hranictibikeri­.net/webzin/in­dex.php?u

Já se zhoršil jen o 5 min takže spokojenost :-)))

0 0
    • Palba  

pouze foto na cem jel Jarousek, obdivuhodny vykon.

0 0
      • zirecek  

Jsem si říkal, že nevyhrál, :-). Pojat to recesně, jak loni Martinka na skládačce. Chtělo by to do výsledků uvést kategorie, pro srandu, :-).

0 0
    • plevka  

Ahoj, trošku oživím staré vlákno. Chystáte se někdo v neděli na Slavkovské radary ? Přemýšlím, že bych to ze srandy zkusil, popř. jel aspoň fotit..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.