Mate nekdo zkusenost s timto novejsim modelem ? www.cyklomax.cz/…-2W-LED.html
Rozhoduji se mezi popularnim RL-317 nebo timno …
Mate nekdo zkusenost s timto novejsim modelem ? www.cyklomax.cz/…-2W-LED.html
Rozhoduji se mezi popularnim RL-317 nebo timno …
Líbí se mi, že starý model je nastojato a je tak menší nebezpečí, že ho urazím.
Moc obrazku jsem nenasel, ale teoreticky by upinani mohlo umoznit i nasunout na stojato
U toho starsiho modelu zlobi zapinani – ten mikrospinac je nejakej divnej. Taky dovnitr tece. Jinak spokojenost.
Mám ten 0,5W na stojato a super,todle neznám.
ještě foto
Mám ten 0,5W na stojato a super,todle neznám.
Papirove hodnoty vypadaji stejne .. Takze to mozna risknu
Blikat to bude asi podobne. Pak dej vedet jak je vyreseny zapinani, u toho starsiho modelu to jde fakt dost ztuha. Ale jinak jsem se starsim modelem spokojenej.
Mám taky ten stojatej a jsem hodně spokojený. Zapíná se v pohodě, vodotěsnost OK a ta viditelnost je fakt skvělá (už jsem to tady asi uváděl, ale když jsem se po téhle blikačce pídil u Hanáka v Brně cca před 1,5 rokem, tak mi řekli, že to asi brát nebudou, jelikož se jim to už zdá moc silný – je fakt, že ve frontě na světlech se snažím nemířit zadek kola za mnou stojícímu řidiči přímo do očí).
Tak tak, vubec bych se nezlobil, kdyby jeden z tech blikacich modu byl bez ty velky diody.. Kdyz treba jede ve tme mimo silnici vic lidi za sebou, tak to psiserne oslnuje.. A osobne si myslim, ze tahle varianta a sirku bude vic na rane a tudiz snaze ukopnutelna…
Přesně tak. Někdy v mlze jsem rád, že se nedá přehlédnout, ale v běžném provozu by stačil režim bez „velké“ diody.
Mám obě a svítí naprosto stejně. Ta starší se blbě zapíná a ve velkém mrazu se občas zapne sama tím jak se smrští ten průhlednej kryt. Ta nová má zapínání samostatným gumovým tlačítkem s naprosto spolehlivou funkcí.
a viac sa uz neda ?
Máš konkurenci :-D. Jenže ty „chceš vidět“ a petrun „chce být viděn“ :-)
Z vás dvou by byl pěkný pár. ;-)
A kolik máš na kontě „sestřelených“ řidičů????
Bych se nedivil, kdyby mu někdo otevřel dveře.
no někoho takovýho potkat, nebyl bych nadšený. jedna věc je být osvětlen, druhá věc je nepřehánět to.
a toto by si tam nezmestil ?