Jsem tu docela nový, přesto, vyjede někdo 24.12. na kolo směr viz nadpis?
Jsem tu docela nový, přesto, vyjede někdo 24.12. na kolo směr viz nadpis?
Anketa: Pojedu...
Nebudu v Brne.
No, ne že by se mi nelíbilo ject 24. na Šmelc, ba naopak, ale tohle doma neuhraju, spíš bych to viděl na 25 nebo 26
Já jsem v podstatě rodinný typ, když byly děcka malý tak max. do ZOO na krmení zvířátek. Takže 24.12. u krbu, a volno během roku raději.
Nesmíš těm babám hned zpočátku tak ustupovat, později pak zkouší utahovat čím dál víc…:-)
ajj…uklikl sem se…24. to doma neuhraju…25. sme u babičky, ale možná by to bylo možný toho 26:-)
tos měl dat do hádacího trejdu :)
Ty snad nejsi svolný? -)
na tekutýho kapříka mám variantu č.3 V tomto případě je na Buk čas 25. :)
Smelcovnu jsem jel včera, startovali jsme v 9 z Velkeho Mezirici – Bites – po modre na Smelcovnu -Vev. Bityska – Pivovar Pegas.
Brody byly super, akorat u Bitese nam zacalo prset, takze ve Veverske Bitysce jsme byli komplet od bahna. Cely jsem to projel bez padu a asi 50 m od Pegasu jsem si nevsiml maleho schodu na dlazbe a uz jsem v plne rychlosti letel.
Na zpet jsme jeli kousek vlakem a projeli jeste udoli Oslavy. V 9 vecer jsem byl doma a na tachaku 90 km. Na to, ze celej den prselo a byly 2 stupne to bylo pekny.
Tak to smekám a dokonce tu klečím, v tomhle jet modrou z Bíteše, to je vrchol srdcařiny. respekt!
Prave se chystam prat pardlo a jit se podivat na kolo-hrouda bahna. Musim to jit umyt.
Jinak ta modra byla krasna a brody jsem dal vsechny, krome prvniho u Panovskeho mlyna a posledniho u te skaly. Na nohach jsem mel pytle na odpadky mezi dvouma ponozkama, tak jsem necitil, zadnou vlhkost.
na todle už bych neměl psychiku.
Jináč – eště pořád dští. Asi stoupne voda. ..
Už se to trhá…
Fakt nechápu, jak to pro někoho může být pěkný.
zazitek nemusi byt pozitivni, ale intenzivni. jako bys to slysel poprve ;-)
přece ten pocit, když pak zalezu za pec převlečenej do suchýho, je ohromnej
Kolo (Apache 29 palcu)vypadalo po dojezdu takto. No comment
jeste jedna
Vzdyt to neni tak hrozny, objevujou se tady jinaci blatofotky;)
No…
respekt :)
To je aspon kvalitni material…
todle bych už nemyl, to bych rovnou nechal tam kde je nebo postavil vedle popelnice ;-)
Tak tos asi jeste nevidel poradne zablazeny kolo :-) takhle to mam skoro porad ;-)